Ako načúvať a pochopiť narcistické vzťahy?
Len myšlienka k zdieľaniu.
Nadčasový výrok a predsa o čosi hlbšie pochopenie, keď ide o medziľudské vzťahy, kde si uvedomíme, že nie každý z nás je rovnaký a nie každý z nás má rovnaký pohľad na svet.
Ľudia nám o sebe veľa prezradia skrz slová a myšlienky, ktoré nám zjavujú.
Ako to, že ich mnohokrát prepočujeme napriek tomu, že im načúvame?
Nechceme možno vidieť svet, takým aký ho vnímajú oni sami a skúšame si to prispôsobiť svojmu vlastnému vnímaniu sveta, aby sme to ustáli.

nechápem nadpis.
Čo chceš chápať na narcistických vzťahoch? to sa pochopiť nedá,od toho treba utekať
@rozculena možno ho zmenili, tiež mi to nedáva zmysel
nechápem nadpis.
Čo chceš chápať na narcistických vzťahoch? to sa pochopiť nedá,od toho treba utekať
@rozculena Presne tak,ja mam ale uz len polovicneho narcisa,lebo uz som si dala ustne opraty,take, ze sa zacina bát on, Aj ja doporucujem od narcisa utekat,lebo vas po case uplne znici,Ja uz som az v takom zlom zdravotnom stave, ,ze neviem ci do roku 026 dozijem, mam o nas na MK dost komentov o nasom manzelstve
@rozculena Presne tak,ja mam ale uz len polovicneho narcisa,lebo uz som si dala ustne opraty,take, ze sa zacina bát on, Aj ja doporucujem od narcisa utekat,lebo vas po case uplne znici,Ja uz som az v takom zlom zdravotnom stave, ,ze neviem ci do roku 026 dozijem, mam o nas na MK dost komentov o nasom manzelstve
@vorkola tak prečo zostávaš s ním

nechápem nadpis.