Ako nájsť kamarátku, ktorá stojí za to?
Ahojte,ako ste sa zoznámili s nejakou kamarátkou ktorá naozaj stala zato? Som v cudzom meste a zoznamila som sa s dvoma kamarátkami. Samozrejme každý máme svoje chyby a nikto nie je dokonalý.Len mám taký pocit ,že je ťažke nájsť takú aby aspon dodržiavala to čo sa dohodneme. Dám príklad :
1.Prvé dievča som spoznala v skupine na beh s tým ,že budeme chodiť behať,chodili sme ale bolo to také,že niekedy sme sa dohodli a neprišla alebo mala kopu výhovoriek
2. Druhá kamarátka ma sama volala chodiť do fitka a behať a boli sme dvakrat behať a po jednom behu mi hovori že ona ide do fitka že ma rezervovane asi hodinu na to ako mi to vravela,čo som trochu nechápala lebo chcela chodiť so mnou a nedá mi dopredu vedieť..
Najhoršie je keď sa dni predlžuju a človek sedí mimo práce väčšinou len doma a vidite vonku ako sa kamarátky prechádzaju davajú si niečo kľudne aj večer napríklad.. a tie čo poznám ja len stále prečo neísť alebo keď idú tak stále sú nejaké komplikácie. Túžim si nájsť takú kamarátku čo sama povie poďme behať,do fitka,prechádzka,káva a nie len z mojej iniciatívy v 90%
Ako to mate vy?
@anonym_autor mám kamarátky, ktoré stoja za to. S väčšinou sa vidíme 4-5x do roka, lebo nám to časovo nevychádza sa stretávať častejšie + bývame od seba dosť ďaleko. A sme s tým úplne v pohode. Potom tu mám kamarátky, s ktorými sa stretávam často ale v živote som s nimi nešla behať alebo cvičiť, aj keď väčšina tiež cvičí - ale buď nám nevyhovuje vzájomný čas alebo fitko. Občas vybehneme na večeru, obed, občas na návštevu, výlet ale nijak na sebe nelipneme a sú týždne, kedy sa stretneme len náhodne, pozdravíme sa, prehodíme small talk a ideme ďalej… Si dospelá, tak by bolo na čase nefňukať ako 13 ročné dieťa. Mimo to, ak s tebou nik nechce udržať priateľstvo, možno nie je chyba na ich strane.
Tak mas to moc zamerané na beh
Skôr otvor priestor aj na tie ostatné činnosti
Mne sa tiež nechce behať ale to neznamená, že by sme si ,,nerozumeli,,
@anonym_autor možno na to moc tlačíš a tym ich odradiš .. skus tak povolnejšie
Odkiaľ si?

Here we ho again, myslíš, že sa tu dozvieš niečo nové ako v tvojich xy predchádzajúcich diskusiách? išla by som cvičiť aj behať sama… mám kamošky, s ktorými ideme niekedy na skupinovku alebo do fitka, ale to neznamná, že budem chodiť iba vtedy keď môže aj ona a že sa jej budem na 100% prispôsobovať či čakať, že ona sa bude 100% prispôsobovať mne a je normálne, že keď si človek zaplatí hodinu s trénerom, nebude tam ťahať kamošku alebo že niekedy chce ísť aj sama alebo s niekym iným ako so mnou… na kávu tiež skončíme, niekedy sa nám podarí vidieť 3-4x do mesiaca, niekedy aj mesiac nič, každá máme svoj život, svojich iných priateľov… takto sa na niekoho zafixovať, že to riešiš ešte niekoľko mesiacov, stále sa ku tomu vraciaš, riešiš, môže byt dôvod, že ti kamarátstva nevydržia