Ako nájsť kamarátov s podobným štýlom?
Mám 18 rokov . 😩A skoro žiadnych kamarátov
Veľa ľudí ma súdi podľa toho ako vyzerám .
Pre predstavu. Mám tyrkysové vlasy. , vyholenu spodnú časť hlavy, okuliare. Som trochu plnšia mám veľké prsia. A celkovo môj štýl ide do punk/metal .
Veľa ľudí ma má za nejakého satanistu, feťáka či alkoholika. Alebo hovoria že sa sebapoškodzujem ( takéto veci nemajú nič spoločné so štýlom obliekania)
Nechcem byť ako každá druhá baba . Tento môj štýl ma baví a žijem pre neho . Ale nemám to moc ľahké . Skúšala som si nájsť kamarátov z podobných skupín. Ale väčšina z nich majú veľmi rozdielne povahy oproti mne . Komentáre ľudí ma celkom trápia . Aj keď by nemali . Neviem proste mať v p... Vždy mi je to ľúto keď sa niečo dozviem že mal niekto takéto poznámky.
Čo by ste mi poradili ? 😩
Najviac ta trapi to, čo si myslia a hovoria ostatní, máš z toho neprijemne pocity, nevies ich hodiť za hlavu. Keď hovoria extrémy, ze si satanistka, zabijas zvieratá, súdia ta už len na základe farby vlasov.
Skus sa na to pozrieť viac rozumovo než cez emócie. Dopraj si chvíľu v klude čas a odpovedz si na otázky.
Koľko takých ľudí naozaj je v porovnaní s celkovým množstvom ľudí, ktorých stretneš? Je vacsina tých, ktorí ta odsudzujú či tých, ktorym to je jedno? Čo konkrétne hovoria, zakladajú sa ich vyhlásenia na pravde? Prečo to teda hovoria? Záleží ti na tych ľuďoch, obdivujes ich pre niečo, paci sa ti ich správanie, uvažovanie, hodnoty? Chcela by si sa s takýmito ľudmi stretávať alebo kamarátiť? Myslíš si, ze ešte nejakých vo svojom živote stretneš? ..
Prip. sa o tom porozpravaj s mamkou, otcom, ako to oni prežívajú, zvládajú. To je asi vývoj, človek získa postoj, odstup, názor na niečo časom, nedeje sa to hneď.
To máš z toho, že "nie si ako iné dievčatá " 😅 Koľko máš rokov? Lebo je istý vek keď sú takéto myšlienkové pochody viac menej povinné. Ale ak už máš viac ako 20, tak sa trochu preber. Bud zacni na tej povahe pracovať alebo sa snaž aktívne nájsť skupinu podobne zmyslajucich ľudí, prestahuj sa niekde do väčšieho mesta, tam ma modré vlasy každá tretia. A treba sa zbaviť ľudí, čo o tebe hovoria ze si zabijes mačku.
S prúdom plávajú len zdochnuté ryby! Buď sama sebou, podĺa mňa si super baba a to ťa ani nepoznám😏máš svoj názor, na nič sa nehráš a si spokojná sama so sebou. Ser na ľudí, si výnimočná

Ľudia sú sprostí a povrchní, vždy budú súdiť podľa vzhľadu a ani sa nepokúsia ísť trošku do hĺbky a zamyslieť sa a komentáre týchto ženských, že si si to sama vybrala a je to teda na tvoju zodpovednosť...och radšej som ani nečítala celú diskusiu a ani nebudem, lebo debilita ma proste vytáča... Počúvaj, hlavné je upratať si vzťah sama so sebou. Skúšaj sa naučiť žiť tak, aby si prestala riešiť, čo si o tebe ľudia myslia, si ešte mladučká, túto vlastnosť získaš časom. Takýto vzhľad vyžaduje odvahu, takže som si istá, že máš veľa skvelých vlastností, ktoré ťa odlišujú od ostatných. Je to super. A áno, samota je krutá, ale zober si to tak - existuje pravé priateľstvo, no baby sa navzájom ohovárajú atď, nechcem napísať, že o nič neprichádzaš, lebo socializácia je vždy fajn, ale nemusíš byť preto až taká smutná. Dôležité je zamerať sa na svoju budúcnosť, vedieť sa o seba postarať, uživiť sa atď, zameraj sa na tieto veci a to ostatné príde časom. Je to klišé a v tvojom veku som nenávidela, keď mi niekto niečo také povedal 😅 ale je to tak - o pár rôčkov budeš vidieť veci úplne inak ako doteraz, ver mi a pochopíš ja čom naozaj záleží 😊 Si krásna rebelka a to je super 🤘🖤😉😃 btw Alissa White-Gluz dlhé roky modré vlasy, silná ženská a vôbec nerieši, čo si kto o nej myslí... Neboj, časom to bude ok 😊