icon

Ako nájsť nového partnera po rozvode?

2. júl 2025

Možno len na povzbudenie ,že neostaneme sami a časom niekoho k sebe nájdeme. Rozvod bol pred rokom , mám dve deti- jedno pôjde do školy a druhé školkársky vek. Mám toho veľa aj bez chlapa ,ale sú dni kedy mi chýba spoločnosť . Len sa s niekým porozprávať, pritúliť...

rembura
2. júl 2025

ja sa aj cudujem nektorym zenam ze sa im este chce taketo nieco po rozvode riesit akoze cielene 😀 by som bola rada, ze mam konecne cas sama pre seba a nemusim sa nikomu prisposobovat. s detmi vedia pomoct aj kamosky, susedy alebo rodicia, rodina 😉

mirola
2. júl 2025

ja som po rozvode mala vela napadnikov, v tom absolutne nebol problém.. problem bol zahorieť voči niekomu citom... to sa stalo až 4 roky od rozvodu..

stellarstar
2. júl 2025
@rembura

ja sa aj cudujem nektorym zenam ze sa im este chce taketo nieco po rozvode riesit akoze cielene 😀 by som bola rada, ze mam konecne cas sama pre seba a nemusim sa nikomu prisposobovat. s detmi vedia pomoct aj kamosky, susedy alebo rodicia, rodina 😉

@rembura a prečo nie? Ved ked nemali šťastie s ex môžu mat s ďalším. Moja sesternica sa tiez po rokoch manželstva rozviedla nasla si skoro chlapa, sú manželmi uz pár rokov a majú aj spol dcéru. Nevidím v tom nic zle alebo ma žena ostat sama?

rembura
2. júl 2025
@stellarstar

@rembura a prečo nie? Ved ked nemali šťastie s ex môžu mat s ďalším. Moja sesternica sa tiez po rokoch manželstva rozviedla nasla si skoro chlapa, sú manželmi uz pár rokov a majú aj spol dcéru. Nevidím v tom nic zle alebo ma žena ostat sama?

@stellarstar nemusi ostavat sama. Ale pokial ma prve manzelstvo tazke a rozvod tiez neprebieha lahko, tak ja osobne by som potrebovala odstup, pokoj a hlavne cas. No a potom je tu druha stranka veci, ze koho by osm si dalsieho v podstate cudzieho pustila pri deti..

mdse
2. júl 2025

Cez spoločných známych sa dá nájsť, cez koníčky - vo fitku, turistika.. Mám viac dvojíc okolo seba a žijú v ďalších partnerstvách spokojne aj s deťmi.

judit47
2. júl 2025
@rembura

@stellarstar nemusi ostavat sama. Ale pokial ma prve manzelstvo tazke a rozvod tiez neprebieha lahko, tak ja osobne by som potrebovala odstup, pokoj a hlavne cas. No a potom je tu druha stranka veci, ze koho by osm si dalsieho v podstate cudzieho pustila pri deti..

@rembura a v tom je svet krasny ze kazdy to mame inak.

Kym si nebola v tej situacii mozes akurat filozofovat zeby si to nechcela/chcela.

barka1
2. júl 2025

Mám deti v striedavke, preto som nehladala niekoho "k nám" ale k sebe. Deti otca majú, som za tu striedavku v tomto smere aj rada. Ze nemusím riesit nového muža v živote mojich deti, ktory by s nimi trávil viac času než ich otec. Toho by som sa bála. Pretoze mám okolo seba s tymto viac zlých než dobrých skusenosti.
Inak som si našla partnera na zoznamke a druhého na rychlom rande.

mirola
2. júl 2025
@barka1

Mám deti v striedavke, preto som nehladala niekoho "k nám" ale k sebe. Deti otca majú, som za tu striedavku v tomto smere aj rada. Ze nemusím riesit nového muža v živote mojich deti, ktory by s nimi trávil viac času než ich otec. Toho by som sa bála. Pretoze mám okolo seba s tymto viac zlých než dobrých skusenosti.

@barka1 ja mam tiez tak, ze ked mam maleho som snim doma v mojom byte a ked je maly u otca byvam v byte noveho partnera.. veci mam tam aj tam...

eva8
2. júl 2025

Aj mne po rozvode chybalo pritulenie. Teda uz aj pred rozvodom dlhsiu dobu

autor
2. júl 2025
@rembura

@rembura Prídem si ešte mladá (mám 35r.) a dve malé deti. Chcela by som ešte mať pocit rodiny, partnera ku ktorému sa po ťažkom dni v práci môžem vrátiť,s niekým sa večer porozprávať atď. Mám deti vo svojej starostlivosti a s otcom sú minimálne. Neviem si predstaviť byť celý život sama alebo keď sú u otca raz za dva týždne ,tak mať len niekoho na víkend.

autor
2. júl 2025
@mirola

ja som po rozvode mala vela napadnikov, v tom absolutne nebol problém.. problem bol zahorieť voči niekomu citom... to sa stalo až 4 roky od rozvodu..

@mirola to je možno tiež problém. Chlap by sa aj našiel len buď som veľmi prieberciva alebo si k sebe a deťom ešte nechcem nikoho pustiť

autor
2. júl 2025
@barka1

@barka1 keby som mala striedavku riešim to možno aj takto. Ale mám malé deti, nechcem striedavku. A u bývalého sú Max každý druhý víkend piat.poobede až nedeľa večer ,taký vzťah si neviem predstaviť

barka1
2. júl 2025

My sme začali so striedavkou, ked mali deti 6 a 5. Ony zostali doma, striedame sa u nich s exom.
Najst fajn slobodneho chlapa bez zavazkov, ktory bude chciet vychovávat tvoje deti...nuz,nebude to lahke.
Ja som náročná, mám skveleho partnera, ale ano, je to skor prilezitostny vztah, vidíme sa tak často, ako je to možné. Máme nadej, že raz spolu aj začneme ciastocne bývat. Zatial som vdacna za to, že ho mám.

autor
3. júl 2025
@barka1

My sme začali so striedavkou, ked mali deti 6 a 5. Ony zostali doma, striedame sa u nich s exom.
Najst fajn slobodneho chlapa bez zavazkov, ktory bude chciet vychovávat tvoje deti...nuz,nebude to lahke.
Ja som náročná, mám skveleho partnera, ale ano, je to skor prilezitostny vztah, vidíme sa tak často, ako je to možné. Máme nadej, že raz spolu aj začneme ciastocne bývat. Zatial som vdacna za to, že ho mám.

@barka1 To je super ,že si niekoho takého našla. Veľmi ti to prajem. Z písania vidieť ,že aj ty a ex ste dvaja rozumný ľudia ,keď ste to s deťmi takto poňali. U nás je situácia aj v tomto oveľa komplikovanejšia. Ale verím ,že niekoho k nám nájdem. Mne by ani dieťa z predchádzajúceho vzťahu nevadilo. Len v tomto veku nájsť fajn chlapa pri dvoch malých deťoch je náročné. A hlavne javiť sa môže hociako a po čase z neho môže byť niečo úplne iné.