Ako nájsť osobné šťastie po rozchode?
Ahojte, niektorí viac a niektorí menej príjemní ľudia si ma možni budú pamätať. Nakoniec mi všetci pomohli za čo som vďačný. Predsalen každý potrebuje počuť pravdu, aj keď sa dá podať krajším spôsobom ako som ju dostal ja.
K pointe. Cca pred pol rokom som sa rozišiel blá blá. Ona chcela viac žiť, hľadať sa a podobne. Cca 2 mesiace som bol v kaši svojich myšlienok, nevedel som čo ďalej so životom, keďže ona bola pre mňa jeho podstatnou súčasťou. Nasledujúce 3 mesiace som sa učil byť šťastný sám so sebou a teraz je 6. mesiac rozchodu.
Tak nejak sa mi ukázala pravda o osobnom šťastí a začá som sa cítiť skvelo. Neviem aká je to irónia ľudského mozgu, ale prečo keď sa cítim šťastí ma mi mozog hovorí, že by som sa jej mal ozvať, že by som možno jej dokázal dať teraz viac a tak ďalej bla bla.
Ja mám obrovský, nezmerný strach a možno málinko potvrdenú pravdu, že by to bolo opäť všetko o tom istom. Sám z polovice nechcem naspäť to trápenie a domáhanie sa nejakého pochopenia, tiež mám potenciálne nápadníčky, s ktorými si veľmi rozumiem a viem byť s nimi sám sebou (keď som bol sám sebou pred ňou, tak ma zatracovala). Z druhej polovice sa prejavuje moja povaha draka (a.k.a. bezhraničného idiota) a mám chuť ju získať späť.
Problém nastáva aj v tej mojej blbosti, že si uvedomujem, že sa ona pravdeodobne stále hľadá a tieto blbé argumenty rozchodu a nemám záujem zo seba robiť vola. Nechcem urobiť chybu, tak Vás žiadám o radu (teda aspoň tých, ktorým nechýba jedno Sapiens).
Prečo chce človek vždy to, čo nemôže mať? To sme stále taký primáti a hľadáme ten najväčší banán na plnom banánovníku, aj keď ešte nedozrel, alebo ako to je?
Spoznal som super, slobodné dievčatá, ktoré mi telefonujú a vieme dosiahnúť lepší level pochopenia a ja sa bojím, že je to všetko zase len počiatočný ošial a s kažfou ďalšou to bude rovnaké.
Cítim sa zlomený, nepochopený a osamotený, nie len zo strany potenciálnych partnerov, ale aj rodičov, kamarátov, ale v podstate všetkých ľudí. Neviem či by som nemal niekde odísť a skúsiť nájsť ľudí, s ktorými si budem viac rozumieť (bojím sa že sa s týmito ľuďmi môžem stretnúť len v cvok-house).
@astronaut321 bije ta nostalgia... Nikdy nevolaj ex ktora ta nechala.. budeš pre nu menej ako pes z ulice. Vlastne jej povieš " rob čo chceš, aj tak doleziem lebo nemam na vyber" ... Budeš sa jej prinajlepšom hnusit... A slovo " hladam sa" väčšinou znamena, že našla niekoho lepšieho ako ty už ked s tebou chodila. Najlepšie čo možeš spravit je, že sa pozbieraš, vypracuješ sa na najlepšiu verziu teba aby lutovala, že sa " šla hladat" :D ..
@astronaut321 nie, pozeraj dopredu konečne sa cítiš lepšie, máš napadnicky...dať jej viac?ona o to možno nestojí nevie to oceniť, nie a este raz nie.Bud rád, že to skončilo a ty začínaš s novým stitom
@aurelia2000 a nie je to jedno aké má vzdelanie a pod?čo to má spoločné s témou práveže na mladého chlapa píše rozumne a pekne vystihol problémy
@luccija Mňa to zaujíma.
@astronaut321 odchod nič nevyrieši,ak nemáš v sebe vnútorný pokoj.To,že si šťastný,je super a určite si to nekazí tým,že bývalú chces nazad .Niektorí ľudia nám prídu do života aby ostali a iní,aby nás niečo naučili a odišli.Uzivaj si,čo ti život ponúka a neboj v pravý čas príde aj tá pravá.
Dôvod prečo chceš to čo nemôžeš mať je ten, že si nemal možnosť naplniť svoju predstavu...a tu sa treba zastaviť a začať premýšľať - čo z toho k čomu ti bol zamietnutý prístup je realita a čo tvoja fantázia. V drvivej väčšine je fantázia takmer všetko...ty vidíš potencial toho celeho, ty mas v mysli fiktivne situacie kde by to mohlo prísť a pod....keby, keby, keby ...tu ale treba zobrať do rovnice tu realitu, ktorú ti slečna ukazovala počas trvania vzťahu, clovek co je vo vojne sam so sebou ti nemôže dať mier, clovek co klame sam sebe ti nemôže dať pravdu...ako som radila uz jednej pani tu v inej teme. Porozmýšľaj co ju robi takou vynimocnou pre teba, ale sustred sa na fakty - co pre teba alebo vseobecne vo vztahu urobila take nezabudnutelne, ze si ju postavil na piedestal?
Hej, diki ľudkovia. 💪 @aurelia2000 povedzme, že dobré vzdelanie, skvelé skúsenosti a úžasnú robotu a totálne skazený spoločenský život ⚖️
Ja by som ti znova poradila dat si spravit hormonalny profil. Tie tvoje uvahy mi priponinaju zmyslanie bezdetnej samozijucej pätdesiatnicky.
Naozaj nie je v tvojom okoli nic, co by si mohol postavit, opravit, vylepsit? Niekomu pomoct?
Naozaj je pre teba najpodstatnejsie informovat nas o tvojej povahe draka??
Ja sa nesnazim ti ublizit, alebo ta zosmiesnit, snazim sa ti pomoct.
Opytaj sa tu zien, ktorej mozes prist pomoct spravit nieco okolo domu alebo v zahrade, alebo aj nejaky chlap ti bude vdacny, ked mu pomozes vybetonovat chodnik.
Zbavis sa osialu, rozvratenych pocitov aj polovicnej povahy draka.
@oliolijanka Slečna/pani je mi ľúto, ze Vás v škole šikanovali, ale prisahám, že s tým nemám nič spoločného. Inak prajem pekný a úspešný deň pri okopávaní záhrady susedom. P.S. Pozor na mravce!
@astronaut321 Presne takto by reagovala zena v menopauze.
@astronaut321 Tak potom ti nič nechýba a máš to z týchto horúčav 🤗
@astronaut321 daj link na minulú diskusiu
@aurelia2000 Hej od rána sol akýsi pripečený. Napísal som jej a len sa mi potvrdilo, čo som si myslel. Ale cítim sa o dosť lepšie 😄 nemusím mať výčitky voči sebe.
@astronaut321 to bol len spomienkový optimizmus. Slečna ťa už vyliečila. 😄
Len sa zamysli, čo ťa na nej priťahuje a pri budúcej partnerke si daj na to pozor. Neopakuj rovnaké chyby.
A ak sa ešte cítiš pripečene, skoč na kúpalisko 😉
A kašli na ňu
Máš nekonečné možnosti študuj, uč sa, cestuj, zoznamuj sa, nie nevracaj sa - ( ľudia milujú svoju zónu komfortu , ale za ňou sú zážitky a cenné skúsenosti

Koľko máš rokov? Aké vzdelanie? Aké zamestnanie? Čo robíš vo voľnom čase? Kde (s kým) bývaš? Veď opisujes, že sa máš dobre. Ona nech sa hľadá aj 💯 rokov