icon

Ako nájsť priateľa v strednom veku?

2. júl 2025

Dobry den. Poradte. Akym sposobom moze 55-rocna rozvedena krivajuca vzdelana zena najst priatela na travenie volnych chvil. Na klub dochodcov je este mlada. Byva sama.

domkakvet
2. júl 2025

Zoznamka.

stellarstar
2. júl 2025

Badoo 😅🙈

mysicka36
2. júl 2025

Ja som v niekoľkých skupinách na FB, ktoré organizujú stretávky. Raz sa chystá stretnuti na vinobraní, raz turistika, opekačka, alebo len tak ísť na kupko. Väčšinou tak chodia práve ľudia žijúci bez partnerov, alebo prisťahovalci do BA. A vekovo sú to ľudia rôzne 30+, ale aj 70r. Nieje to účel ako zoznamka, ale takto si k sebe niektorí vedia nájsť cestu.

mickao
2. júl 2025
@mysicka36

Ja som v niekoľkých skupinách na FB, ktoré organizujú stretávky. Raz sa chystá stretnuti na vinobraní, raz turistika, opekačka, alebo len tak ísť na kupko. Väčšinou tak chodia práve ľudia žijúci bez partnerov, alebo prisťahovalci do BA. A vekovo sú to ľudia rôzne 30+, ale aj 70r. Nieje to účel ako zoznamka, ale takto si k sebe niektorí vedia nájsť cestu.

@mysicka36 ako sa volajú tie skupiny na FB,ktoré organizujú stretávku? Ďakujem

autor
3. júl 2025
@mysicka36

@domkakvet
@stellarstar
@mysicka36
Dakujem za tipy. Co sa tyka tej fb skupinky, je to bezpecne?