icon

Ako nájsť rovnováhu medzi chemiou a vzťahom?

Včera o 22:12

Ahojte. Mam problem ze sexualne mi konecne vyhovuje po 10 rokoch jeden muz kde je velka chemia motyliky vzrusenie vsetko ale v inych strankach vztahovych to nefunguje. Proste otras. A s inymi zase to fungovalo po vztahovej stranke ale nemala som snini chemiu ani dobry sex lebo ma az tak nevzrusovali a pritom pekni muzi. Tento co ma vzrusuje pekny neni. Ja uz nechapem preco mam taku smolu.

anonym_6ca7ad
•
Včera o 22:26

Mozno by si sa mala zamysliet, ze co potom, ked budes mat vztah zalozeny hlavne na sexe a sex ta (po detoch, po menopauze) prestane bavit a zostane uz len chlap, co ta vo vsetkom sere. 🙂 Tak si uzi chvilu s tym skaredym a potom spat k tym vztahovym.

martinmmartin
•
Včera o 22:47

Nemas smolu. Je to uplne normalne. Univers nikomu vztah presne podla jeho predstav nedlzi..... hlavne nech sa nikomu nic zle nestane🙂

anonym_7d7ee4
•
Včera o 22:55
@anonym_6ca7ad

Mozno by si sa mala zamysliet, ze co potom, ked budes mat vztah zalozeny hlavne na sexe a sex ta (po detoch, po menopauze) prestane bavit a zostane uz len chlap, co ta vo vsetkom sere. 🙂 Tak si uzi chvilu s tym skaredym a potom spat k tym vztahovym.

@anonym_6ca7ad takže, s peknym žiť a škaredým sexovať.👍

patrike
•
Dnes o 07:03

Nemas smolu, Nik iny nez ty sama nemoze za to, ako si vyberas chlapov na sex a vztah, pripadne, aku vysoku ligu mozes hrat.

anonym_f868f0
•
Dnes o 08:30

Tak hladaj takeho co splna vsetko aj ked je to sakra tazke a kompromisy asi bude treba.
Zatial uzivaj s tymto 🤷‍♀️

anonym_460150
•
Dnes o 09:45

daj tomu ešte 10 rokov hľadania, stále nie si tam, kde chceš byť

simona_racz
•
Dnes o 13:42

@anonym_autor Pekný je široký pojem, tak to sem nepleť, ale chápem na čo narážaš. Príťažlivosť musí byť. Niektoré ženy bez toho, nejdu s mužom ani na kávu. Kamošky to majú tak, že žijú s mužmi čo ich sexuálne priťahujú, ale inák len sedia za počítačom, chodia na ryby, proste majú to svoje. Ona má dobrých kamarátov, s ktorými si výborne rozumie, a s nimi robí záľuby. Ale nič medzi nimi nieje, lebo tam nieje príťažlivosť. Aj keď tí kamaráti to na ne skúšali. Mužom asi stačí, že si so ženou rozumejú. Žena uprednostňuje chémiu.

unterwasserman
•
Dnes o 21:03

@anonym_autor ani kamoš to nechápal lebo poviem ti tak: Kamoška mala frajera ktorému sa nikam nechcelo, vkuse sedel za počítačom a hral hry. Ale už bol notoricky závislý že všetky peniaze vrazil do počítača aby mu šlapali tie najlepšie hry. Grafická karta za stovky €, procesor za stovky €, aj sa chválil v hráčskej komunite že kolko tisíc € vrazil do počítača. Proste to je už najvyššia liga, zavretý v izbe aj 1-3 dni a hrajú turnaje s celým svetom... Ale ako sa vraví mal zlatý penis lebo v posteli im to klapalo, chémia bola iba na neho. Ale kočka mala 1000 kamošov, na každú záľubu lebo ona je aktívna, beháva maratóny, cestuje po svete, chodí do fitka, na tusristiku, na futbalové zápasy po celej európe, navštevuje bály, plesy, divadlá... A na všetko má nejakého kamaráta. A kamoš mi vraví: Ja nechápem, stále je s tebou, neraz ju ludia dávali dokopy s jej kamarátom, lebo že stále všade spolu... Lebo kamoš nechápe tú najpodstatnejšiu vec. Ženy zaujíma iba chémia! To znamená že 99% vecí môže robiť s kamarátom, ale prášiť ju bude ten ku komu niečo cíti. Aj keď si rozumieť budú len na 1%. Toto sú ženy.