icon

Ako nájsť seriózny vzťah, keď som po štyridsiatke a mám 3 deti?

aellea
24. jún 2025

Ahojte, konajú sa nejaké workshopy alebo iné akcie pre rodičov s deťmi, kde sa seriózne zoznámiť napr. rozvedení 40+ už s väčšími deťmi, nemyslím mladé slobodné mamičky na ihriskách 🙂
V práci mám väčšinu kolegov o 15r mladších, HO, už to nie je ako keď som mala tiež 25. Do barov/kaviarní nechodím, začala som cvičiť doma a plánujem aj do fitka, chodím sa prebehnúť von...ale na uliciach nejaké ticho, a to som v BA 🙂
Online zoznamky - kedysi som sa zoznámila s ex, teraz už na to nejak nemám náladu, keď som zbežne pozrela a čo mi písali, všetko mám pocit že ONS.
Speed datingy - to mi tiež príde také nútené a čo aj má bratranec skúsenosť so singles parties, tak žiadna sláva.
Mám jedine profil na instagrame, kde dávam skôr také edukatívne lifestyle/biohack vizuály, nie svoje foto, ale inak nevyzerám na svoj vek a som happy a komplet aj takto single :D
Niekedy premýšľam, 3 deti žiaľ zatiaľ v striedavke, je mi bez nich smutno, mám dosť času, kamarátky sú viacmenej zadané/bývajúce inde.
Tak zatiaľ som to uzavrela tak, že asi 35-45r muži si budú hľadať mladšie a hlavne bezdetné partnerky a ja 43r možno ozaj len niekoho staršieho než ja tiež s deťmi? Len tak premýšľam, aké máte skúsenosti, jedna moja rozvedená kamoška to proste zabalila a chlapa že nepotrebuje (a to má len 1 dieťa)

Strana
z4
zelenina1
24. jún 2025

@aellea Na konci dna sa to lame na tvojich kvalitach, je to velmi jednoduche.

Si atraktivna? Mas aspon priemerny intelekt? Si dobry spolocnik? ... Ak 3x ano, chlapa si najdes s prstom v nose. Kvalitnych ludi je na partnerskom trhu zalostne malo.

aellea
autor
24. jún 2025
@zelenina1

@aellea Na konci dna sa to lame na tvojich kvalitach, je to velmi jednoduche.

Si atraktivna? Mas aspon priemerny intelekt? Si dobry spolocnik? ... Ak 3x ano, chlapa si najdes s prstom v nose. Kvalitnych ludi je na partnerskom trhu zalostne malo.

@zelenina1 1. asi hej, skôr exotická, 2. uni + erasmus samozrejme, 3. ambivert

domkakvet
24. jún 2025

@aellea ano mozes si este niekoho najst.

sevrin
24. jún 2025
@aellea

@zelenina1 1. asi hej, skôr exotická, 2. uni + erasmus samozrejme, 3. ambivert

@aellea čo je na tebe exotické?

aellea
autor
24. jún 2025
@sevrin

@aellea čo je na tebe exotické?

@sevrin som Slovenka 1/2

aellea
autor
Autor odpoveď zmazal
martinmmartin
24. jún 2025

co pekne dokazes do vztahu priniest co nedokaze kazda druha?

aellea
autor
24. jún 2025
@martinmmartin

@martinmmartin a co dokaze kazda druha? 🙂 nepotrebujem bankara ani zachrancu 🙂

zelenina1
24. jún 2025
@martinmmartin

@martinmmartin Ale no tak 🙂 "what do you bring to the table" su take tinedzerske blaboly okukane od tiktokovych alfasamcov..... Ak je atraktivna, vytvara "teplo domova" a dobru atmosferu a aspon priemerne inteligentna - tak toto su presne vlastnosti ktore chlap 35+ vyhladava. Je jedno ci je to milionar, podnikatel alebo robotnik. Kazdy jeden z nich chce tento typ zeny. Nehladajme za tym ziadnu vedu, my chlapi sme jednoduche bytosti

petronelag
24. jún 2025
@zelenina1

@martinmmartin Ale no tak 🙂 "what do you bring to the table" su take tinedzerske blaboly okukane od tiktokovych alfasamcov..... Ak je atraktivna, vytvara "teplo domova" a dobru atmosferu a aspon priemerne inteligentna - tak toto su presne vlastnosti ktore chlap 35+ vyhladava. Je jedno ci je to milionar, podnikatel alebo robotnik. Kazdy jeden z nich chce tento typ zeny. Nehladajme za tym ziadnu vedu, my chlapi sme jednoduche bytosti

@zelenina1 Ale je to aj tak, že chlapi to chcú mať jednoduché a žena s troma záväzkami, tam je to zložitejšie.

olimuc
24. jún 2025

V zahranici existuju na FB skupiny single rodicov, kt sa stretavaju a podnikaju spolu vylety atd … su to privatne skupiny, admin po ziadosti posle dotaznik .. a moze regulovat clenstvo … neviem ci v BA nieco take je. V takej skupine je vacsia pravdepodobnost niekoho najst. Na zoznamkach mas sancu trafit na trula, co mysli, ze chvost z neho robi nieco extra … od urciteho veku uz ma clovek vsetko zabezpecene a nepotrebuje nikomu nic dokazovat ani byt vdacna za to, ze existuje. .., taka blba otazka … co pekne dokazes do vztahu priniest co nedokaze kazda druha? - postavit sa a odist … zena nie je ani kon ani nejaky spotrebic, aby musela menovat svoje kvality aby jej nejaky trulo odpisal. Ako sa hovori na kazdu misu existuje nejaky dekel … aj ked zachodovy 😉 Neboj niekoho najdes … mas 3 deti, dalsie uz asi nebudes chciet … tak mozno nejaky starsi co ma tiez vystarane sa najde

konecneteplo
24. jún 2025

@aellea Zly prístup, keď to zabalila. Určite máš šancu, rozumný chlap práveze ti budenl ruky, nohy bozkávať a obdivovať ťa za to, že si zvládla vychovať 3 deti, nie jedno. Za mňa si určite silná žena, máš to v hlave upratané. Zanevierať v nasom veku a tomto case netreba ani nanonline zoznamky, len treba jasne napísať, že si mama troch detí, ale..... dodáš svoje klady a že nehľadáš ONS ale plnohodnotný vzťah do konca života. A ty aspoň vyčistíš zrno od pliev ;).
Či si atraktivna, či nie..... rozumný chlap pozerá hlavne na to, aká si (duševne, mentálne), samozrejme musíš byť pre toho konkrétneho aj príťažlivá. No keď dáva atraktivitu na 1. miesto, tak to nemá v hlave v poriadku a keď budeš staršia, tak si nájde mladšiu. Takého treba kopnúť rovno do zadku.
Jasné, že si nájdeš, len netreba tlačiť na pílu a on pride a bude brať aj tvoje deti ako svoje a ešte ked aj on bude nejaké mať, tak budete jedna veľká, šťastná rodina 😉

aellea
autor
24. jún 2025
@olimuc

V zahranici existuju na FB skupiny single rodicov, kt sa stretavaju a podnikaju spolu vylety atd … su to privatne skupiny, admin po ziadosti posle dotaznik .. a moze regulovat clenstvo … neviem ci v BA nieco take je. V takej skupine je vacsia pravdepodobnost niekoho najst. Na zoznamkach mas sancu trafit na trula, co mysli, ze chvost z neho robi nieco extra … od urciteho veku uz ma clovek vsetko zabezpecene a nepotrebuje nikomu nic dokazovat ani byt vdacna za to, ze existuje. .., taka blba otazka … co pekne dokazes do vztahu priniest co nedokaze kazda druha? - postavit sa a odist … zena nie je ani kon ani nejaky spotrebic, aby musela menovat svoje kvality aby jej nejaky trulo odpisal. Ako sa hovori na kazdu misu existuje nejaky dekel … aj ked zachodovy 😉 Neboj niekoho najdes … mas 3 deti, dalsie uz asi nebudes chciet … tak mozno nejaky starsi co ma tiez vystarane sa najde

@olimuc dakujem, presne, nie som na interview :D na podobny typ otazok anonymovi na mk nebudem pri vsetkej ucte odpovedat, komu budem za to stáť, to zistí sám, o externú validáciu nestojím 🙂

sszuzu8
24. jún 2025
@konecneteplo

@aellea Zly prístup, keď to zabalila. Určite máš šancu, rozumný chlap práveze ti budenl ruky, nohy bozkávať a obdivovať ťa za to, že si zvládla vychovať 3 deti, nie jedno. Za mňa si určite silná žena, máš to v hlave upratané. Zanevierať v nasom veku a tomto case netreba ani nanonline zoznamky, len treba jasne napísať, že si mama troch detí, ale..... dodáš svoje klady a že nehľadáš ONS ale plnohodnotný vzťah do konca života. A ty aspoň vyčistíš zrno od pliev ;).
Či si atraktivna, či nie..... rozumný chlap pozerá hlavne na to, aká si (duševne, mentálne), samozrejme musíš byť pre toho konkrétneho aj príťažlivá. No keď dáva atraktivitu na 1. miesto, tak to nemá v hlave v poriadku a keď budeš staršia, tak si nájde mladšiu. Takého treba kopnúť rovno do zadku.
Jasné, že si nájdeš, len netreba tlačiť na pílu a on pride a bude brať aj tvoje deti ako svoje a ešte ked aj on bude nejaké mať, tak budete jedna veľká, šťastná rodina 😉

@konecneteplo to znie pekne ale nakoľko to môže byť reálne?

konecneteplo
24. jún 2025
@sszuzu8

@konecneteplo to znie pekne ale nakoľko to môže byť reálne?

@sszuzu8 To je môj osobný názor, nemôžem hovoriť za ostatných, ale ked zmýšľam ja takto, tak je veľká pravdepodobnosť, že niesom na svete a na Slovensku jediný. Áno, je ich menej, ale sú 😉

rejka7
24. jún 2025
@martinmmartin

@martinmmartin " čo dokáže priniesť do vzťahu, čo nedokáže každá druhá?" 🤣🤣🤣 v 40+ a pri 3 deťoch je to určite schopnosť rozlíšiť zrno od plevela👍

aellea
autor
24. jún 2025
@konecneteplo

@konecneteplo hej, deti su tvrdy filter, ale mam pocit, ze vacsinou chlapi profil ani necitaju a rovno rad radom kazdu schopnejsiu vyzorovo lajkuju, na badoo som bola 2 dni, stovka srdiecok, a to som tam mala uvedene, ze mam deti (len nie pocet ks🙂, ale mne prislo, ze si niektori nedaju ani namahu spravit normalnu foto alebo napisat par inteligentnych slov v profile

aellea
autor
24. jún 2025
@rejka7

@martinmmartin " čo dokáže priniesť do vzťahu, čo nedokáže každá druhá?" 🤣🤣🤣 v 40+ a pri 3 deťoch je to určite schopnosť rozlíšiť zrno od plevela👍

@rejka7 to ano, deti su treneri trpezlivosti a vsetkeho mozneho, preto si aj myslim, ze ten svet single rodica uplne pochopi len single rodic

konecneteplo
24. jún 2025
@aellea

@konecneteplo hej, deti su tvrdy filter, ale mam pocit, ze vacsinou chlapi profil ani necitaju a rovno rad radom kazdu schopnejsiu vyzorovo lajkuju, na badoo som bola 2 dni, stovka srdiecok, a to som tam mala uvedene, ze mam deti (len nie pocet ks🙂, ale mne prislo, ze si niektori nedaju ani namahu spravit normalnu foto alebo napisat par inteligentnych slov v profile

@aellea To máš pravdu, väčsinou hľadajú ONS. Tak skús napr. partneri.sk a nedaj fotku, alebo amor.sk a nedaj fotku, nech chlap číta najprv profil 🙂

konecneteplo
24. jún 2025
@rejka7

@rejka7 A hlavnr to už má v hlave upratané a vie, čo je v živote naozaj dôležité.

aellea
autor
24. jún 2025
@konecneteplo

@aellea To máš pravdu, väčsinou hľadajú ONS. Tak skús napr. partneri.sk a nedaj fotku, alebo amor.sk a nedaj fotku, nech chlap číta najprv profil 🙂

@konecneteplo aha, no bez fotky som to neskusala, co na to pritomni chlapi v diskusii? 🙂 lebo predsa i mne su sympatie dolezite.. druha vec je, ze si tam casto davaju asi obe pohlavia fotky - 10r a -10kg

sevrin
24. jún 2025
@aellea

@konecneteplo aha, no bez fotky som to neskusala, co na to pritomni chlapi v diskusii? 🙂 lebo predsa i mne su sympatie dolezite.. druha vec je, ze si tam casto davaju asi obe pohlavia fotky - 10r a -10kg

@aellea a 2/2 je odkiaľ?

larinka552
24. jún 2025

@zelenina1 budem trochu neprijemne uprimna (brat s rezervou 😃)
ja mam niekedy opacny pocit, ze kazda primitivna špata, povacsine bez penazi (spolocenska az moc) si rychlo najde chlapa, co jej urobi aspon 3 deti. A zena na urovni, inteligentna a pekna priemer az nadpriemer, schopna a samostatna, primerane zabezpecena moze hladat aj roky.

aellea
autor
24. jún 2025
@sevrin

@aellea a 2/2 je odkiaľ?

@sevrin to nebudem pisat hocikomu, ma tu spoznaju

konecneteplo
24. jún 2025
@larinka552

ja mam niekedy opacny pocit, ze kazda primitivna špata, povacsine bez penazi (spolocenska az moc) si rychlo najde chlapa, co jej urobi aspon 3 deti. A zena na urovni, inteligentna a pekna priemer az nadpriemer, schopna a samostatna, primerane zabezpecena moze hladat aj roky.

@larinka552 Vieš prečo? Ale máš pravdu.. Lebo chlapi (neuvedomeli, nevyzretí) sa boja sebavedomých, samostatnych žien. Oni chcu byť poväčšine ti mačovia, ktorí budu dirigovať, riadit. Chcú mat pri sebe dievčatko, ktoré si vychovaju ako oni chcú .

aellea
autor
24. jún 2025
@larinka552

@larinka552 preto v uvode pisem, kde na nejakych zmysluplnych workshopoch sa pohybuju single rodicia, povrchne duck face budu zrejme v tych baroch 🙂

vilma7
24. jún 2025

A koľko rokov majú deti? Keďže sú ešte v striedavej, amtak asi všetko po 18, alebo? Tak ak by som bola slobodný chlap, tiež by som do takého vzťahu nešla.
Iné by bolo, samostatné, a aj samostatne žijúce deti.

ukulela
24. jún 2025
@aellea

@larinka552 preto v uvode pisem, kde na nejakych zmysluplnych workshopoch sa pohybuju single rodicia, povrchne duck face budu zrejme v tych baroch 🙂

@aellea kolegyna vdova po 40 teraz klofla o 10 rokov mladsieho. ma uz pubertacku .... ona aj on VS, obaja zaujimave povolania .... otazne je co chces, resp co cakas. partnera na volne tyzdne - bez toho, aby zavadil o tvoje deti? alebo vztah so zaclenenim do rodiny? podla mna na oboje mas sancu. len asi treba ist von. fitko, vylety, aktivity ...

aellea
autor
24. jún 2025
@vilma7

A koľko rokov majú deti? Keďže sú ešte v striedavej, amtak asi všetko po 18, alebo? Tak ak by som bola slobodný chlap, tiež by som do takého vzťahu nešla.
Iné by bolo, samostatné, a aj samostatne žijúce deti.

@vilma7 ano, školaci

martinmmartin
24. jún 2025
@aellea

@martinmmartin a co dokaze kazda druha? 🙂 nepotrebujem bankara ani zachrancu 🙂

@aellea Nieje dolezite co nepotrebujes ale cim vies obohatit zivot osoby s ktorou chces mat vztah. Takze este raz - co dokazes pozitivne ty priniest do vztahu? Nieco co si druha strana nedokaze sama vybavit . Vztahy su vzajomny obchod kde musia byt obe strany v zisku

Strana
z4