Ako nájsť seriózny vzťah, keď som po štyridsiatke a mám 3 deti?
Ahojte, konajú sa nejaké workshopy alebo iné akcie pre rodičov s deťmi, kde sa seriózne zoznámiť napr. rozvedení 40+ už s väčšími deťmi, nemyslím mladé slobodné mamičky na ihriskách 🙂
V práci mám väčšinu kolegov o 15r mladších, HO, už to nie je ako keď som mala tiež 25. Do barov/kaviarní nechodím, začala som cvičiť doma a plánujem aj do fitka, chodím sa prebehnúť von...ale na uliciach nejaké ticho, a to som v BA 🙂
Online zoznamky - kedysi som sa zoznámila s ex, teraz už na to nejak nemám náladu, keď som zbežne pozrela a čo mi písali, všetko mám pocit že ONS.
Speed datingy - to mi tiež príde také nútené a čo aj má bratranec skúsenosť so singles parties, tak žiadna sláva.
Mám jedine profil na instagrame, kde dávam skôr také edukatívne lifestyle/biohack vizuály, nie svoje foto, ale inak nevyzerám na svoj vek a som happy a komplet aj takto single :D
Niekedy premýšľam, 3 deti žiaľ zatiaľ v striedavke, je mi bez nich smutno, mám dosť času, kamarátky sú viacmenej zadané/bývajúce inde.
Tak zatiaľ som to uzavrela tak, že asi 35-45r muži si budú hľadať mladšie a hlavne bezdetné partnerky a ja 43r možno ozaj len niekoho staršieho než ja tiež s deťmi? Len tak premýšľam, aké máte skúsenosti, jedna moja rozvedená kamoška to proste zabalila a chlapa že nepotrebuje (a to má len 1 dieťa)
@aellea Nieje dolezite co nepotrebujes ale cim vies obohatit zivot osoby s ktorou chces mat vztah. Takze este raz - co dokazes pozitivne ty priniest do vztahu? Nieco co si druha strana nedokaze sama vybavit . Vztahy su vzajomny obchod kde musia byt obe strany v zisku
@martinmmartin 🙈 Fifty fifty? Chlape, vzťah nieje výmenný obchod. Plnohodnotny vzťah ma byť o bezpodmienečnej láske.
@aellea Nieje dolezite co nepotrebujes ale cim vies obohatit zivot osoby s ktorou chces mat vztah. Takze este raz - co dokazes pozitivne ty priniest do vztahu? Nieco co si druha strana nedokaze sama vybavit . Vztahy su vzajomny obchod kde musia byt obe strany v zisku
@martinmmartin takyto saldokonto partnership mam za sebou
@larinka552 preto v uvode pisem, kde na nejakych zmysluplnych workshopoch sa pohybuju single rodicia, povrchne duck face budu zrejme v tych baroch 🙂
@konecneteplo ach asi to tak bude.... A preco musia byt macovia a nemozu byt vo vztahu rovnocenni partneri? 😃
@aellea to ti asi neviem uplne presne povedat 😅 ale treba chodit von medzi ludi, jednoznacne 😃
@martinmmartin ano, tak funguje mnoho vztahov ako vymenny obchod, len to uz nie je laska a potom to v dnesnej dobe aj tak vyzera... 🙁
@konecneteplo ach asi to tak bude.... A preco musia byt macovia a nemozu byt vo vztahu rovnocenni partneri? 😃
@aellea to ti asi neviem uplne presne povedat 😅 ale treba chodit von medzi ludi, jednoznacne 😃
@larinka552 Ale môžu, sú aj taki, len ho treba nájsť ;)
@martinmmartin 🙈 Fifty fifty? Chlape, vzťah nieje výmenný obchod. Plnohodnotny vzťah ma byť o bezpodmienečnej láske.
@konecneteplo nie vymenny obchod , ale vo vztahu musis byt s niekym o ktorom si presvedceny ze je super ze s nim si , nie obchod ale taky ten pocit ze ako super ze sme spolu ... a preto by sa autorka mala zamysliet ze ci take neco dokaze do vztahu priniest - bude druha strana hrda na seba ze ma taky vztah?
@konecneteplo nie vymenny obchod , ale vo vztahu musis byt s niekym o ktorom si presvedceny ze je super ze s nim si , nie obchod ale taky ten pocit ze ako super ze sme spolu ... a preto by sa autorka mala zamysliet ze ci take neco dokaze do vztahu priniest - bude druha strana hrda na seba ze ma taky vztah?
@martinmmartin No to ťažko zistíš kým tú ženu nestretneš osobne a ona teba, v prvom rade sú to vibrácie, príťažlivosť a chémia, potom charakter, povaha, čo spoznáš až po čase. Ale ked tam nieje príťažlivosť a chémia, tak nech by bola akákoľvek, nedokázal.by som fungovať s takou partnerkou a urcite ani so mnou.
@larinka552 Ale môžu, sú aj taki, len ho treba nájsť ;)
@konecneteplo a o to ide, ze to nie je tak uplne lahke 😄 ale hovori sa, ze kto hlada najde...
@konecneteplo a o to ide, ze to nie je tak uplne lahke 😄 ale hovori sa, ze kto hlada najde...
@larinka552 Zas je paradox, že ked veľmi hľadáš, tak vtedy nenájdeš a prave ked prestaneš hľadať, tak vtedy príde 😉
@aellea Kamarat 40+ si nasiel priatelku 40+ s tromi detmi prave na zoznamke a je strasne spokojny. Dala by som tomu este sancu tam.
@larinka552 Zas je paradox, že ked veľmi hľadáš, tak vtedy nenájdeš a prave ked prestaneš hľadať, tak vtedy príde 😉
@konecneteplo moze byt ale musi mat clovek stastie na to 😉
@konecneteplo moze byt ale musi mat clovek stastie na to 😉
@larinka552 Nie šťastie. Šťastie jeno náhode. Takého človeka si treba do života pritiahnúť, nech to znie akokoľvek ezotericky. Myšlienku a nastavenie sú základ, nesmies o tom pochybovať ani na 1% a príde, nie okamžite, ale príde ;).
@larinka552 Nie šťastie. Šťastie jeno náhode. Takého človeka si treba do života pritiahnúť, nech to znie akokoľvek ezotericky. Myšlienku a nastavenie sú základ, nesmies o tom pochybovať ani na 1% a príde, nie okamžite, ale príde ;).
@konecneteplo to je uz zlozite na mna 😅 najprv hladat, potom nehladat ale pritiahnut a nepochybovat ani na 1% 😄 Ja verim v Boha, ezoterickym veciam sa vyhybam.
@konecneteplo to je uz zlozite na mna 😅 najprv hladat, potom nehladat ale pritiahnut a nepochybovat ani na 1% 😄 Ja verim v Boha, ezoterickym veciam sa vyhybam.
@larinka552 No tak sa potom modli k bohu, aby prisiel do tvojho života. Ja zas verím aj v boha aj vo vesmir a modlim sa k odbom, jeden uz mi len pošle tu správnu pre mňa 😊😉
@larinka552 No tak sa potom modli k bohu, aby prisiel do tvojho života. Ja zas verím aj v boha aj vo vesmir a modlim sa k odbom, jeden uz mi len pošle tu správnu pre mňa 😊😉
@konecneteplo ja niekoho mam, uz dlho, niekoho vzacneho kto prisiel do mojho zivota krasnym a zaujimavym sposobom. Len rokmi sa to pokazilo, cim dalej tym viac. A sice sme videli uz skor, ze asi nie sme pre seba stvoreni ale obidvaja sa potacame na tejto trnistej ceste, ktora nikam nevedie.
@konecneteplo ja niekoho mam, uz dlho, niekoho vzacneho kto prisiel do mojho zivota krasnym a zaujimavym sposobom. Len rokmi sa to pokazilo, cim dalej tym viac. A sice sme videli uz skor, ze asi nie sme pre seba stvoreni ale obidvaja sa potacame na tejto trnistej ceste, ktora nikam nevedie.
@larinka552 Tak to je zbytočné takto nasilu udrživat len preto "aby bolo", nemyslí
@konecneteplo zrejme myslis manifestaciu, tym, ze nas mozog je neuroplasticky, vieme si vedome vizualizovat, co chceme dosiahnut, otvorime vnutorny priestor - i akeho partnera pritiahnut do svojho sveta. Ziadna ezoterika, ale neuroveda + psychologia 🙂
@konecneteplo zrejme myslis manifestaciu, tym, ze nas mozog je neuroplasticky, vieme si vedome vizualizovat, co chceme dosiahnut, otvorime vnutorny priestor - i akeho partnera pritiahnut do svojho sveta. Ziadna ezoterika, ale neuroveda + psychologia 🙂
@aellea Tak tak, manifestáciu som myslel, nazval som to ezotericky, lebo nie každý pozná slovo "manifestácia" a už vôbec nevie o plasticite mozgu 😊. Vidno, že máš prehľad aj z danej oblasti, aj to je skvelý prínos do vzťahu, kednuz tu niekto pisal o tom, že čo vieš dat do vzťahu. No okrem vedomostí, aj správne nastavenie. Klobúk dole pred tebou 😊
@konecneteplo toto je tiez vysvetlitelne, ked niekto viacmenej zufalo hlada, v mode fight & flight, tak ten deficit je nielen emocionalny, ale i fyziologicky, nase feromony su rusivejsie atd
@konecneteplo toto je tiez vysvetlitelne, ked niekto viacmenej zufalo hlada, v mode fight & flight, tak ten deficit je nielen emocionalny, ale i fyziologicky, nase feromony su rusivejsie atd
@aellea Tak veru, telo neoklameš. Krásne sny želám
@aellea trendovalo take video na tiktoku o takej typkyni co si nasla typka v hornbachu. podla mna sa chod casto prechadzat do obi hornbachu zeleziarstva takych tych muzskych zalezitosti. takisto mozes vazit zacat chodit napr na box ci krav magu. good luck
@larinka552 Tak to je zbytočné takto nasilu udrživat len preto "aby bolo", nemyslí
@konecneteplo suhlasim, ale sme spolu roky, uz je to aj zvyk, clovek tazko nabera odvahu to zmenit..
@aellea Tak veru, telo neoklameš. Krásne sny želám
@konecneteplo dakujem, podobne, nejaku pozitivnu afirmaciu to chce k tym peknym snom 🙂
@aellea trendovalo take video na tiktoku o takej typkyni co si nasla typka v hornbachu. podla mna sa chod casto prechadzat do obi hornbachu zeleziarstva takych tych muzskych zalezitosti. takisto mozes vazit zacat chodit napr na box ci krav magu. good luck
@juliet86 dik za tip, na tiktoky nechodim, ale zaujimave.. no ja som do hobby marketov chodila castejsie nez do obchodov s oblecenim :D
@juliet86 dik za tip, na tiktoky nechodim, ale zaujimave.. no ja som do hobby marketov chodila castejsie nez do obchodov s oblecenim :D
@eeffka nie! práveže pecka 💪
@aellea ja by som ťa brala na rande už len kvôli tomu slovníku čo tu dávaš 😜 vidno že máš aj IQ, aj veľa načítané... a som rada že máš 3 deti lebo, úprimne, býva to zväčša naopak, že tebe podobné majú jedno a tri majú také jednoduchšie 🤷 neuvažovala si nad mensou? akože ani tam nie sú samé diamanty 🙈 ale skôr ide o to že mensa robí dosť často rôzne akcie a myslím si že práve toto je to miesto na zoznámenie, ktoré hľadáš
@zelenina1 budem trochu neprijemne uprimna (brat s rezervou 😃)
ja mam niekedy opacny pocit, ze kazda primitivna špata, povacsine bez penazi (spolocenska az moc) si rychlo najde chlapa, co jej urobi aspon 3 deti. A zena na urovni, inteligentna a pekna priemer az nadpriemer, schopna a samostatna, primerane zabezpecena moze hladat aj roky.
@larinka552 súhlas, ale otázkou je, kto aké má nároky a predstavy. normálna žena sa neuspokojí s hocjakým chlapom, síce som zástancom, že tá ospevovaná láska nestojí za nič, len oslepuje. treba mat rovnaké názory, záluby, ideály, ťahat za jeden povraz a vzťah bude pevný.

@aellea kolegyna vdova po 40 teraz klofla o 10 rokov mladsieho. ma uz pubertacku .... ona aj on VS, obaja zaujimave povolania .... otazne je co chces, resp co cakas. partnera na volne tyzdne - bez toho, aby zavadil o tvoje deti? alebo vztah so zaclenenim do rodiny? podla mna na oboje mas sancu. len asi treba ist von. fitko, vylety, aktivity ...
@ukulela realne po urcitej dobe i s vyhladom na zaclenenie do rodiny, ale mozno len oddelene byvanie, samozrejme mi je jasne, ze to je otaznik