Ako napísať zvodnú správu mužovi, ktorý sa páči?
Píšem si s jedným mužom, ktorý sa mi páči. Poraďte nejakú zvodnu sprabu ktorú by som mu mohla napísať
🤦🏻♀️
Tak to snad zavisi od kontextu. Odkial ho poznas? O com sa bavite? Co ma rad? Ako dlho si pisete?
Podla mna chlapov nebavi vypisovat si len tak, pokial o zenu nemaju zaujem. Ale pokial chces, aby si ta predstavoval nejak zvodne, podla mna je nevinne pocas pisania mu poslat fotku vane nejak vkusne naaranzovanej ( pena sviecky) a napisat nieco v zmysle, ze si mala stresujuci den v praci, tak koncis a ides sa odreagovat ( kazdy normalny chlap si ta v tej vani podla mna zacne predstavovat). Fotky seba nie, to je lacne a nikdy nevies, kde skoncia.
Ale podla mna je aj tak lepsie ist s niekym na rande a uvidis.
Len aby pochopil, čo mu vlastne píšeš.
Stačí keď po sebe začneš čítať.
@denkabemommy dufam ze aj on jej potom napise odpoved spolu s chatgpt a dospejeme do bodu ze uz bude komunikovat ai s ai 🫠
@vanilkovazmrzka to je skôr myslené “na sprostú otázku sprostá odpoveď”. 😅
@denkabemommy neviem teda, čo je sprosté na mojej otázke...
Autorka, toto je naozaj sprostá otázka. Ako už aby ženy na mk ti radili, ako zbaliť chlapa 🤦🤦🤦
Dnes sa ľudia ani nevys*rú bez rady na internete..
Ak nie si monštrum, tak sa chce s tebou vyspať aj bez nejakej zvodnej správičky😃 a ak ti ide o niečo viac, tak ty musíš vedieť ako naňho. Ak sa takto sproste musíš pýtať, tak chudák chlap
@jesenzima chcela som.len nejaký nápad. Na to sme predsa na fóre, či sa mýlim?
@petracandle ďakujem
Cudziemu chlapovi len tak písať čo nepoznáš. Nevieš aká bude jeho reakcia. Nevieš či nema nejaku partnerku dlhoročnu priateľku aby sa Ti neozvala ONA že čo vypisuješ.Takže nijako a ešte že sa TI len tak páči.Dívne nikdy by som to tak neurobila.TY nepíšeš či sa poznate z videnia či sa spolu aspoň zdravite niečo rozpravate pár viet.Alebo si si ho len vyhliadla niekde zisťuješ si informácie a napíšeš mu.Dalej je dôležite či ma niekoho alebo nie.Radšej si pozisťuj veci skôr než aby si predišla neprijemnostiam.
A zvodná správička sa ma týkať coho ,pozvanie na prechádzku,na obed,na oralny,analny alebo klasicky sex v trojke
@minenkaa si ty normálna?
Slušne sa pytam,nič iné si nenapisala, len zvodná správa
@minenkaa viem, že si sa pridala len ku stadu. Cítim z toho veľkú iróniu. Ale keď vám to urobí radosť, kľudne do mňa 😉 raz budete možno aj vy potrebovať radu na niečo, čo je pre niekoho sprostosť?
Ty počuješ akým tónom ti píšem,veď kľudne sú buď nasrata koľko chces
@minenkaa ja niesom nahnevaná 😉
Ziadnu zvodnu spravu, normalne s nim komunikuj.
ides sa ponukat chlapovi ako lacny tovar? Nie je nic zufalejsie ako podhadzovanie sa muzovi. Za mna no go. Chlap ma lovit a zena ma byt ulovena. Len ufnukany mamkin cecok bude rad, ked ho sama zena oslovi a potom tu bude zena pisat, ze ma doma decko miesto chlapa. Uvazuj. Ked sa ti niekto paci, tak maximalne naznac sympatie, ale nie vypisovacky typu ako z nejakej lacnej tragikomedie.
@barborachors moja zlata zvodná správa nemusí vyt vždy typu, na tu máš q rob si somnou co chceš 😉
Napíš mu, ako si práve navarila segedín 😁
@pasomnica 😅 nechajte tak kočky, ja si tu už pre žiadnu radu radšej neprídem 😀

Chatgpt