icon

Ako napísať zvodnú správu mužovi, ktorý sa páči?

7. apr 2025

Píšem si s jedným mužom, ktorý sa mi páči. Poraďte nejakú zvodnu sprabu ktorú by som mu mohla napísať

denkabemommy
7. apr 2025

Chatgpt

123profil321
7. apr 2025

🤦🏻‍♀️

belle_vie
7. apr 2025

Tak to snad zavisi od kontextu. Odkial ho poznas? O com sa bavite? Co ma rad? Ako dlho si pisete?

Podla mna chlapov nebavi vypisovat si len tak, pokial o zenu nemaju zaujem. Ale pokial chces, aby si ta predstavoval nejak zvodne, podla mna je nevinne pocas pisania mu poslat fotku vane nejak vkusne naaranzovanej ( pena sviecky) a napisat nieco v zmysle, ze si mala stresujuci den v praci, tak koncis a ides sa odreagovat ( kazdy normalny chlap si ta v tej vani podla mna zacne predstavovat). Fotky seba nie, to je lacne a nikdy nevies, kde skoncia.

Ale podla mna je aj tak lepsie ist s niekym na rande a uvidis.

abbey1
7. apr 2025

Len aby pochopil, čo mu vlastne píšeš.

januska12323
7. apr 2025

Stačí keď po sebe začneš čítať.

vanilkovazmrzka
7. apr 2025

@denkabemommy dufam ze aj on jej potom napise odpoved spolu s chatgpt a dospejeme do bodu ze uz bude komunikovat ai s ai 🫠

denkabemommy
8. apr 2025

@vanilkovazmrzka to je skôr myslené “na sprostú otázku sprostá odpoveď”. 😅

autor
8. apr 2025

@denkabemommy neviem teda, čo je sprosté na mojej otázke...

jesenzima
8. apr 2025

Autorka, toto je naozaj sprostá otázka. Ako už aby ženy na mk ti radili, ako zbaliť chlapa 🤦🤦🤦

petracandle
8. apr 2025

Dnes sa ľudia ani nevys*rú bez rady na internete..

Ak nie si monštrum, tak sa chce s tebou vyspať aj bez nejakej zvodnej správičky😃 a ak ti ide o niečo viac, tak ty musíš vedieť ako naňho. Ak sa takto sproste musíš pýtať, tak chudák chlap

autor
8. apr 2025

@jesenzima chcela som.len nejaký nápad. Na to sme predsa na fóre, či sa mýlim?
@petracandle ďakujem

alickapusinka
8. apr 2025

Cudziemu chlapovi len tak písať čo nepoznáš. Nevieš aká bude jeho reakcia. Nevieš či nema nejaku partnerku dlhoročnu priateľku aby sa Ti neozvala ONA že čo vypisuješ.Takže nijako a ešte že sa TI len tak páči.Dívne nikdy by som to tak neurobila.TY nepíšeš či sa poznate z videnia či sa spolu aspoň zdravite niečo rozpravate pár viet.Alebo si si ho len vyhliadla niekde zisťuješ si informácie a napíšeš mu.Dalej je dôležite či ma niekoho alebo nie.Radšej si pozisťuj veci skôr než aby si predišla neprijemnostiam.

minenkaa
8. apr 2025

A zvodná správička sa ma týkať coho ,pozvanie na prechádzku,na obed,na oralny,analny alebo klasicky sex v trojke

autor
8. apr 2025

@minenkaa si ty normálna?

minenkaa
8. apr 2025

Slušne sa pytam,nič iné si nenapisala, len zvodná správa

autor
8. apr 2025

@minenkaa viem, že si sa pridala len ku stadu. Cítim z toho veľkú iróniu. Ale keď vám to urobí radosť, kľudne do mňa 😉 raz budete možno aj vy potrebovať radu na niečo, čo je pre niekoho sprostosť?

minenkaa
8. apr 2025

Ty počuješ akým tónom ti píšem,veď kľudne sú buď nasrata koľko chces

autor
8. apr 2025

@minenkaa ja niesom nahnevaná 😉

domkakvet
9. apr 2025

Ziadnu zvodnu spravu, normalne s nim komunikuj.

barborachors
9. apr 2025

ides sa ponukat chlapovi ako lacny tovar? Nie je nic zufalejsie ako podhadzovanie sa muzovi. Za mna no go. Chlap ma lovit a zena ma byt ulovena. Len ufnukany mamkin cecok bude rad, ked ho sama zena oslovi a potom tu bude zena pisat, ze ma doma decko miesto chlapa. Uvazuj. Ked sa ti niekto paci, tak maximalne naznac sympatie, ale nie vypisovacky typu ako z nejakej lacnej tragikomedie.

autor
10. apr 2025

@barborachors moja zlata zvodná správa nemusí vyt vždy typu, na tu máš q rob si somnou co chceš 😉

pasomnica
10. apr 2025

Napíš mu, ako si práve navarila segedín 😁

autor
10. apr 2025

@pasomnica 😅 nechajte tak kočky, ja si tu už pre žiadnu radu radšej neprídem 😀