Ako naznačiť partnerovi túžbu po sobáši počas tehotenstva?
Dobré ránko všetkým..idem si k vám po radu. Neviem ako partnerovi naznačiť,že je čas sa zosobášiť, nakoľko som tehotná. Sme spolu 3 roky, spoločné vychovávame moju dcérku. Pred nedávnom,sme zistili,že som tehotná vtedy aj povedal,že sa budem brať čo najskôr.
Prešiel mesiac a ani slovom sa nezmienil o sobáši.
Je pravda,že máme dosť rušné obdobie,hádky na dennom poriadku väčšinou z mojej strany,úplne všetko mi vadí ( hormóny) 😁
Ale aj tak si myslím,že by bolo na čase sa niekam pohnúť..ale on je ticho a ja neviem ako túto tému začať?
Nejaké rady ?😉
Možno skus nejako povedať, že ak ta dovtedy nepožiada o ruku, dieta bude mat tvoje priezvisko
@blondinka95 hádam by dietatu nedala jeho priezvisko bez sobáša... a požiadanie o ruku nie je zárukou sobáša.
Skús byť menej protivna a možno sa rozhýbe
@blondinka95 hádam by dietatu nedala jeho priezvisko bez sobáša... a požiadanie o ruku nie je zárukou sobáša.
@andreakotesova tak očividne sa už o tom rozprávali
Radšej nesil do sobáša, ten vaše šťastie ani spokojný manželský nezaručí.
Len spomen, keď budete hovoriť o dieťati, napr vyberať krstné meno, že dieťa bude mať tvoje priezvisko
Hádky na dennom poriadku lebo hormóny? Nekecaaaj...nezvaľuj to na hormóny, možno si mu teraz ukázala, ako vaše manželstvo bude vyzerať a radšej dáva od toho ruky preč...
Lebo muži majú tolerovať "hormóny" žene ale keď je muž hnusný a otrasný k žene, tak on sa na hormóny asi nevyhovára čo? 🤣
Ty by si sa hrnula do svadby keby sa s tebou kazdy den vadi a huci do teba?
Možno ho pomaličky odrádza sa s tebou viazať keď vyvolávaš hádky , možno aj bezdôvodné 🙂 asi to to rozmyslí či toto chce do konca života
Trosku nestastna situacia... V kazdom pripade netreba na nic tlacit, normalne si sadnut a v klude bez vycitiek sa o tom porozpravat. Neviem, ci chces klasicku svadbu alebo staci niekde na urade s 2 svedkami, ale vo vasej situacii, ked uz si aj tak tehotna, by som zasnuby neriesila. Proste sa dohodnut na termine a zariadit sa podla toho. Ale samozrejme, musi to chciet aj on.
No dievčatá a možno je nepríjemná práve preto, že chalan sa už mesiac nevie dokopat k činu o ktorom sám nejak prirodzene začal hovoriť, keď bolo dieťa novinka? Možno je autorka pod stresom a chlap....no veď si doplňte. Autorka, neviem, aký návod potrebuješ. Jednoducho sa ho spýtaj, či teda chce alebo nie...keď chce, tak chce aj keď si kus harpia teraz a keď nechce, nejaké vyhrážky o priezvisku ho určite nerozhybu
Absolutne normalne by som mu s kludom anglicana povedala, ze moze vybrat krstne meno, lebo priezvisko davas svoje... ak sa nechce zenit, tak nech ti to povie, lebo sa chces zariadit...
Ak si nanho protivna, tak sa nediv ze sa nechce sobasit. Treba najprv doma ukludnit atmosferu, trosku sa skus ovladat - ked aj sama hovoris, ze su to veci na ktore reagujes hormonalne.
Je pravda,že máme dosť rušné obdobie,hádky na dennom poriadku väčšinou z mojej strany,úplne všetko mi vadí ( hormóny) 😁
a ty sa mu ešte čuduješ?
Zas nehádž všetko na hormómy, to nie je univerzálna výhovorka.
Ja som povedala, ze sa nebudem volat inac ako dieta. Do mesiaca bola svadba 😁
Aj bolo dieťa plánované, a nechce si ťa vziať, nezávidím situáciu
Absolutne normalne by som mu s kludom anglicana povedala, ze moze vybrat krstne meno, lebo priezvisko davas svoje... ak sa nechce zenit, tak nech ti to povie, lebo sa chces zariadit...
@modrahruska a to prve dieta sa bude potom volat inac ako ona? To uz nevadi? 😀
@guiseppinka co znamena, ze “sa chce zariadit”? Ze sa ma s nim rozchadzat kvoli tomu, ze nechce svadbu?
V prvom rade treba dat do poriadku vztah, aby ste sa nehadali kazdy den a nie riesit svadbu preboha 🤦♀️
@modrahruska a to prve dieta sa bude potom volat inac ako ona? To uz nevadi? 😀
@guiseppinka co znamena, ze “sa chce zariadit”? Ze sa ma s nim rozchadzat kvoli tomu, ze nechce svadbu?
@belllinka napr s priezviskom... nebolo to myslene hned na rozchod
@belllinka napr s priezviskom... nebolo to myslene hned na rozchod
@guiseppinka a co s priezvisko.m myslis?
Nič mu nenaznačuj. Normálne mu to povedz, že v júli sa chceš brať, či by mu vyhovovala sobota 12.7., ak hej, koho tam chce mať, lebo by si im dala vedieť. Ďalej - obed bude podľa teba stačiť, svadba len na úrade, netreba to preháňať, však si tehotná, tak snáď hostia pochopia, že nebude žúr do 3.00 ráno. Čo on na to. A takto prejsť detaily a potom už len zariadiť. A nie "naznačovať". Pri jednom dieťati na svete a jednom v bruchu už treba myslieť trošku racionálne. A kroť si hormóny. Lebo možno hneď prvá odpoveď bude nie, načo je nám papier a si došla...
Kym sa hadate radsej ziadnu svadbu neries, lebo potom sa bude tazsie odchadzat, ak budu hadky pretrvavat.
Nič mu nenaznačuje, skludni hormóny a spýtaj sa normálne
@autorka mala si ho do sobáša tlačiť, kým si nebola tehotná. Možno sa ženiť ani nechce, a berie to teraz ako nôž na krk. Jedno dieťa mimo manželstva uz mas, tak budeš mat aj druhé.
@lienka.7 my sme mali v pláne sobáš..Rozprávali sme sa o tom keď som ešte ani nebola tehotná.
Tak vy sa hádate každý deň, a ty chceš riešiť sobáš? To načo sa chcete potom zobrať? Úplne od veci. Lebo keď len preto, že si tehotná, tak to je najväčšia blbosť.
Tak vy sa hádate každý deň, a ty chceš riešiť sobáš? To načo sa chcete potom zobrať? Úplne od veci. Lebo keď len preto, že si tehotná, tak to je najväčšia blbosť.
@bielasovicka Na koni je svadba alfa a omega, najdôležitejšia vec, to je jedno, že im to neklape, hlavne, že bude mať status "manželka" 😂
Po 3 rokoch vztahu a splodeni dietata by si sa uz mohla vediet s muzom rozpravat otvorene…takze normalne mu povedz co mas na srdci ak sa chces vydavat.
Ja som povedala, ze sa nebudem volat inac ako dieta. Do mesiaca bola svadba 😁
@modrahruska ako môže mať zena iné priezvisko ako jej dieta
@modrahruska ako môže mať zena iné priezvisko ako jej dieta
@minenkaa prečo by nemohla mať??

Možno skus nejako povedať, že ak ta dovtedy nepožiada o ruku, dieta bude mat tvoje priezvisko