Ako obnoviť lásku k manželke po kríze?
Mali sme krizu, kopec problemov, za mnohe mozem aj ja, ale tak celkovo sme na inej vlne. Davali sme to dokopy, no obcas sme sa aj tak pohadali, aj skaredo. Obzvlast manzelka sa ozaj snazi, len ja si stale viac drzim odstup a s tym asi suvisia potom aj vzniknute situacie, ktore vyustia do ostrej hadky. Ona je potom uplne demotivovana, vycita mi vsetko na svete s tym, ze ona sa fakt snazi a velmi, posledne mesiace, aby sme to zachranili a ja potom takto. Neviem, nejako som si zacal vytvarat odstup, aby ma tie hadky neboleli a citim ze ju ma rad menej a menej. Neviem si ani riadne spomenut na pekne chvile, lebo nechcem. Ked mi ich pripomina, vyhovorim sa na nejaky dovod, ze to som sa iba tak tvaril, alebo ze formalne pred rodinou a sam neviem, comu verim, ozaj vsetko vidim tak cierno. Chcel by som si zase uzivat pocit spokojnosti, ze je o mna zaujem aj ako o chlapa, mat taku vacsiu uctu, nie ze mi tu deti papuluju a pod. A travit so zenou viac casu, ked ona sa toci hlavne okolo deti, domacnosti a prace.
Myslite ze ju este mozem mat znova rad? A co by som mal urobit?
Chlap chce byt tam kde ma pokoj, zena vytvara pokoj tam kde je milovana, pochopena, vnimana a vypocuta..
Chlap chce byt tam kde ma pokoj, zena vytvara pokoj tam kde je milovana, pochopena, vnimana a vypocuta..
@anonym_d00e9d vystizne
@anonym_autor skús si toto prečítať od muža tvojej dcery a možno dostaneš odpoved sám od seba

chod niekam sam na tyzden a porozmyslaj co chces, vo vztahu ste vzdy dvaja