Ako obnoviť romantiku vo vzťahu po narodení dieťaťa?
Ahojte ženy ako riešite to že vaša polovička vás už berie ako samozrejmosť žiadne objatia bozky túlenie sa mame aj bábätko ale mne ako žene to veľmi chýba.... Jednoducho len toľko že sa spolu rozprávame sex 5-10 minútový a to je všetko
@viktoria1751 preco ste obaja dopustili aby sa vas vztah dostal to takehoto stavu? Navyse ako rodicia maleho dietata?
@viktoria1751 otvorene som prišla za mužom a povedala mu to. Odvtedy nie je žiadny problém
@viktoria1751 teda ja som mala aj debilov partnerov ale nikdy ma nebrali ako samozrejmosť ,už si sa ozvala,či len nemo pozeráš a čakáš
A už si mu to povedala?
@gribka1 povedala že on už z toho vyrástol
@gribka1 povedala že on už z toho vyrástol
@viktoria1751 Tak 10 minutovy sex ani 50tke nemajú. Nebude v tom niečo iné?
@viktoria1751 Tak 10 minutovy sex ani 50tke nemajú. Nebude v tom niečo iné?
@gribka1 a čo 😂 druhu nemá lebo je len doma a do práce a z práce domov v jeho práci robia len muži je to betonarska firma takže neviem čo by v tom bolo
@gribka1 a čo 😂 druhu nemá lebo je len doma a do práce a z práce domov v jeho práci robia len muži je to betonarska firma takže neviem čo by v tom bolo
@viktoria1751 Vidíš, kde ti myseľ uletela? Zdravotne napr., láska ochladla napr.
@viktoria1751 Vidíš, kde ti myseľ uletela? Zdravotne napr., láska ochladla napr.
@gribka1 no tak sme spolu ochvilu 10 rokov on má 26 a ja 25
@gribka1 no tak sme spolu ochvilu 10 rokov on má 26 a ja 25
@viktoria1751 Takže detská láska. Ostatné veci sú v poriadku? Trávite spolu čas? Mate sa o čom rozprávať? Ste spolu radi, šťastný? Alebo to vyzerá ako vzťah po 30 rokoch..
@viktoria1751 chodte na spolocny vylet, alebo to skus ozivit ty, vyskusat nieco nove.
@viktoria1751 Takže detská láska. Ostatné veci sú v poriadku? Trávite spolu čas? Mate sa o čom rozprávať? Ste spolu radi, šťastný? Alebo to vyzerá ako vzťah po 30 rokoch..
@gribka1 on práca ráno o piatej každý deň doma o piatej trávi s malým čas potom malého spolu kupeme a spať a toto dookola každý deň...
@gribka1 on práca ráno o piatej každý deň doma o piatej trávi s malým čas potom malého spolu kupeme a spať a toto dookola každý deň...
@viktoria1751 A čo víkendy?
@viktoria1751 A čo víkendy?
@gribka1 víkendy oddychuje 😂 sme s malým dáva nsm riadne zabrať momentálne idú mu zúbky
@viktoria1751 Tak to ste fakt ako manželia po 30 rokoch😂😂 Robte niečo so sebou. Je Strašná nuda takýto život.
@gribka1 víkendy oddychuje 😂 sme s malým dáva nsm riadne zabrať momentálne idú mu zúbky
@viktoria1751 začne pekné počasie, môžete vyraziť niekam spolu aj s malým. Napr do zoo 🙂
Nemaa možnosť dať dieťa k starým rodičom na hodinu/dve? Ísť na večeru, wellness, kino.. Aspoň raz do mesiaca. My chodíme každý týždeň na randicka, vzťah je veľmi dôležitý a treba na ňom neustále pracovať.
Raz mesačne rande vy dvaja, žiadne reči o malom, spoločná sprcha, spoločný večer každý týždeň, nejaký seriál si nájsť a pozerať spolu, kľudne ho cely prekecať ale byť sami. Malý aby spal a naozaj sa jeden druhému venovať. Ísť s malým poobede keď spi na prechádzku spolu, cez víkend. O vzťah sa treba starať, nejde to len tak. My chodíme do kina, bolí sme v divadle, na večeri. Venujeme sa jeden druhému. Bez toho to nejde

A už si mu to povedala?