Ako obnoviť staré vzťahy?
Zdravím vás, chcem sa len vyrozprávať…možno sa tu nájde niekto kto to tiež tak mal alebo má…mám dve kamarátky, s jednou sa poznám 10 rokov a s druhou 5 rokov cca a je pravda že za ten čas som si našla priateľa a uznávam že je moja vina že som ich trochu zanedbávala teda minimálne tú druhú s ktorou som aj kolegyňa v práci a teraz majú obidve partnera a určite mi to nevracajú zámerne ale otočilo sa to…jasnéže rada trávim čas s mojim partnerom ale chcem mať pri sebe aj tú ženskú kamarátku a som z toho smutná pretože ja reálne nemám s kým vybehnúť von, tú prvú ak nezavolám ja tak ona to neurobí a ja nemyslím po kávach chodiť ale mať aj zážitky ale to by mi cez víkend prednosť pred priateľom nedala…a tá druhá v práci iba počúvam už hneď v pondelok že čo sa chystajú cez víkend
Neviem či sa na ne vykašľať alebo čo…

zavolaj ju na kavu a normalne jej to povedz...ze ta mrzi, ze spolu nezdielate uz tolko spolocnych zazitkov, ze by si rada obcas vybehla aj inde, ako na rychlu kavu.
a ze si uvedomujes, ze mate svoje rodiny a vztahy, ale taky mensi "reset" od beznej rutiny by ti padol dobre.
a rovno nieco navrhni - koncert, celodenny vylet do ineho mesta...nieco, co mate obe rady