Ako obnoviť vášeň vo vzťahu po zblížení?
Čo by ste si mysleli a ako by ste brali?
Začala som chodiť so svojim milencom, stretávali sme sa 4 roky dozadu.Asi 1,5 roka sme boli milenci, priťahovali sme sa, boli sme hravi, vzrušeni jeden z druhého,aj nápomocny mi bol.Az som začala mať chuť aby to prerastlo do vzťahu ale nestalo sa tak.Rozisli sme sa,ale nie v dobrom,on si časom našiel partnerku a ja mala iného milenca.No jemu vzťah stroskotal a ja som zistila žeby mal o mňa záujem. Tak sme sa dali dokopy ale medzitým odišiel do zahraničia žiť.Nechcem riešiť, to že sme znova spolu ale to že sa k sebe správame ako v 15ročnom vzťahu,žiadne vzrušenie,žiadne tešenie sa,pripadám si strašné obyčajne a nezaujímava pri mnom,nieje tam zo vzrušenie ako na začiatku každého vzťahu.Ani ráz mi nepovedal že je šťastný že ma má.Od zaciatku z jeho strany je taky odstup,aj som sa o tom s ním snažila pozpravát, vypočuje si má ale dovod alebo nejake vysvetlenie nedostanem,že prečo to tak cítím... vôbec si nie som istá jeho láskou...
brala by som to tak ze milenec mal zostat milencom a hladala by som normalny vztah nie toto cudo. posun sa.
Si len milenka….nic viac
Ak chceš vzťah, perspektívu, tak musíš toto ukončiť, aby si sa posunula ďalej
Ked ste sa dali po druhykrat s milencom dokopy s ktorym teraz zijes , tak toho druheho v poradi si odkopla, ,a ten , co sa vratil, uz nist moc ? teda ziadna laska , No nevyzera to do buducna ani napad na dobre vzruso ,nie to este vzah,,Mozno ten druhy bol lepsi, Nebojis sa ,ze mozes chytit, aj nejakeho aicka?,, ked takto striedacka,,?
Tá chémia, ktorú tvorí mozog na začiatku vzťahu časom opadne v každom vzťahu a zostane skutočná láska a priateľstvo. Ak čakáš neustále motýle v bruchu, tak budeš sama a sklamaná a odkázaná na jednorazové stretká. Pre ženu nič moc..
Mne sa stalo toto podobne pred 4 rokmi som mala milenca kde bola mega chemia, ale obaja sme boli v rozvodovom konani - nebol vhodny cas na vztah, sex bol uzasny hravy.. vasivy... ale ukoncili sme to, ze si najprv musime upratat zivoty... Stretli sme sa nasledne 3 roky na to.. a boli sme ako starí kamosi, uvolnení sex bol fajn, ale bez vasne, spoznavania, cara,.. nenaplnalo nas to... tak sme to ukoncili
@pralinka25 Suhlasim. Akurat majme rovny meter, "cudo" nie je len ten jej chlap, ale aj samotna autorka
kazdy sex. vztah ma na zaciatku to vzrusenie z nepoznaneho, robis veci co by si bezne nerobila, partneri sa spravaju v posteli ako pubertiaci. Toto vzdy po nejakom case opadne a vztah sa posunie dalej, skor na uroven duchovnu ako fyzicku. Takze mas dve moznosti - but to akceptovat a budovat si hlbsi vztah s dlhodobym partnerom, alebo menit milencov kazdy rok-dva, aby si zazivala stale ten hormonalny koktejl, ktory na zaciatku telo vzdy serviruje
@zelenina1 ano ja som skor myslela to ze ten ich vztah je v tomto pripade cudo a nie kvalitny vztah.
Aku lasku chces citit, ved tam ziadna laska z jeho strany nie je, pre neho si lahka zena.
No klapalo vám to na začiatku v sexuálnej oblasti, ale nezačalo vám to klapať v partnerstve. Stáva sa. Ukončiť to a pohnúť sa ďalej
Môj osobný názor je, že v prvom rade musíte "chcieť obaja..." inak to nikdy nepôjde 😉 Vzťah je vždy o dvoch... 50% a 50% je 100%😉
Z toho následne plynie ďalšie... chlad sa dá vyriešiť, resp. chémia, tak ako vždy, ako v každom vzťahu... neriešiť minulosť (nevera, podraz, klamstvo...atd, to je zabité, zabudni).
Treba začať randiť... áno, smiešne, ale inak to nejde... stretávať sa, oťukavať sa, flirtovať, doberať sa atď...
Ak ste sa dali dokopy tak že ste sa k sebe nasťahovali po tak dlhej dobe, tak nečakaj zázraky, je to bez citu. Vzťahy sú len prestupnou stanicou medzi rýchlikmi života...
Ľudia zabúdajú, že vzťah bez poriadneho základy nevydrží otrasy, ktoré vzťahmi prirodzene prechádzajú..
Ozval sa ti len preto, lebo nemal do čoho pichnúť, z jeho strany lásku nečakaj ..
Asi pretoze ta stale berie ako milenku. Z milenky je len milenka

A akú lásku by si chcela od milenca? Vypráši ťa, možno urobí kávu a choď si domov ďalej štrikovať.
Toto nemá nič spoločné so vzťahom a nejakými citmi. Neurcili ste si pravidlá, teraz neplač.