Ako odhaliť, že vám niekto nepraje?
Ako ste odhalili človeka, krorý sa tváril neutrálne, že vám v živote nepraje, možno dokonca škodí?
Konkrétne sa mi to stalo napríklad s neterou, keď som zistila ako ma obstiera a pritom do oči mi nikdy nič nepovedala a ja som ju ľúbila ako moju dcéru. Odvtedy sa mi to stalo ešte mnohokrát že mi niekto skryto neprial a odhalila som to až po dlhom čase, väčšinou náhodou.
Osobne to vzdy nejak vycitim intuitivne 😏
Mne je jedno, ci mi niekto praje ci nepraje, co ja s tym?
Mne nikdy nikto neprial
@radkasswe čiže všetci ti podľa teba prajú? Ale všimla som si, že naozaj sú ľudia, ktorí si vedia ľudí nakloniť do tej miery, že im všetci prajú. Ja som od pohľadu nesympatická a veľmi rýchlo mi niekto začne nepriať.
Co znamena “ obstiera” ?
A co konkretne sa udialo s neterou?
Abo stava sa mi take v zivote a ono casto na take veci pride človek po rokoch.
Keď sa ti začne dariť, tak vidíš, že daná osoba sa s tebou neraduje, práve naopak, často si začne do teba dovoľovať, preruší s tebou kontakty alebo ťa začne ohovárať. Bohužiaľ tiež som okúsila na vlastnej koži 🫤
Ja to neviem odhaliť, ale už sa mi viac krát stalo ze mi to daná osoba povedala priamo v slabej chvíli alebo niekto z okolia danej osoby tiež v slabej chvíli 🤣. Väčšinou je za tým závisť, niekedy ľudia závidia také veci, ze tomu sa ani nedá uveriť. A veľa ľudí čo závidia tak miesto toho ze jaj závidím mal by som so sebou niečo robiť, tak to otočia na toho druhého a zmení sa to na neprajnost a je to veľmi nepríjemné 😞
@culienka mne sa tiež stalo, že sa mi nadrzovku bývalá “kamarátka” priznala, že mi závidí. Pýtala som sa jej čo je taká čudná, prečo má zlú náladu a vychrlila ako mi závidí auto, manžela. Odvtedy mala stopku samozrejme.
Áno aj mne sa to stalo, že mi v slabej chvíli kolegyna, vykricala ze sa so mnou šéfka baví viac než s ňou a ja si to vlastne nezasluzim ani. A mali by s tým niečo robiť. No bola som prekvapená co mi závidí aprwco mi chce zle. . Pritom som si myslela ze si trochu rozumieme, no uz ma to prešlo. Fakt závidieť sa dá všeličo ani by som neverila co všetko a aj teda následne nájsť dôvody prečo niekoho nemať rád.

nijako ja to neriesim, snazim sa tym ludom vyhybat, pripadne im nehovorit vsetky info co vyzvedaju. Je to ich problem,ze nepraje 🙂 Nemusi mi priat dobre aby som sa mala fajn