icon

Ako odísť s dieťaťom od muža?

20. dec 2024

Poradite mi niekto? Ako to je, ked by som vzala dieta z trvaleho bydliska a odisla by som byvat ku rodicom?
Muz sa mi vyhraza ze zavola na mna policajtov ze som mu uniesla dceru. Vsetci mame trvaly pobyt na jednej adrese. Pripadne ked odideme ku rodicom tak musim davat dceru napriklad na vikendy? Ci to az vtedy ked by to urcil sud?

Strana
z2
seepferdchen
24. dec 2024

@damian85 85 ja som ju videla niekde na ta3 zdalosa mi, ze to ma podchytene, podla mna si nazor urobi najlepsie kazdy sam.

damian85
24. dec 2024

@seepferdchen má extrémny problém s akceptáciou iného názoru , v prípade že nie je po jej prejde do tvrdého protiútoku , často zosmiešňuje odborníkov na túto problematiku a tak by som mohol pokračovať. Spolupráca podľa mnohých žien bola skvelá iba do chvíle kým skákali ako ona pískala a tak by sme mohli pokračovať. Negatívum si o nej neprečítate , negatívne komentáre maže , následne sa vyhráša atď . Treba skúsiť. Ak budete hrať jej pesničku jej narcistické správanie nezažijete , no skúste opak....

seepferdchen
24. dec 2024

@damian85 no neviem sa ku tomu vyjadrit, kedze nemam taketo skusenosti. Krizaky na SK su tvrde celkovo, nie je to ziadna slava, sme tu v plienkach.

Strana
z2