Ako odolať a neodpisovať milencovi?
Ukoncila som vztah s milencom. Dala som mu na vyber. Bud ja alebo ona. Vybral si manzelku. Teraz mi vypisuje vkuse ze som sebecka, ze mu neviem ani odpisat.Boli sme spriaznene duse,ale ja nedokazem zit s pocitom ze som druha. Ako mam odolat a neodpisat? Je to strasne tazke.
Ano, manzelku nemiluje, spajaju ich len deti kvoli ktorym neodide, manzelka je labilna harpya a ak nahodou je cerstvo tehotna, tak ho tiez podvadza abo mali raz sex opiti.. nad naivitou mileniek castokrat zasnem.
@jakoma ahoj. Trosicku si zastanem autorku......., mám nejedného známeho, ktorý sa naozaj kvoli milenke rozviedol. Ako spoznal pocas manzelstva tú dotycnú, tak skutocne neklamal, ze s manzelkou bolo uz 80% na prd a skotocne sa aj títo muzi rozviedli a ostali aj žiť s tými milenkami, jeden si hned milenky po 2 mesiacoch od rozvodu aj zobral a necakali ani bábo. Naozaj sú takéto prípady , kedy muzi sa rozvedú kvoli tretej osobe a z úst vypúštajú presne takú kvalitu ako klamári , ktorí majú milenku a len sa nerozvedú. Tak dotycná, 3tia vo vztahu to uvidí len podľa skutku, ci teda rozvod ide byt alebo nie. Tiez poznám ženy, ktoré pocas manzelstva si našli ineho muza a sa skutocne rozviedli, takze ono urazat nejakeho milenca ci milenku, nie je namieste. Preto sa rozvody konajú a nie sú len vzdy z hladiska, ze manzelia si nerozumejú a prestali mat spolocné záujmy, ciele či koníčky.
@jakoma ahoj. Trosicku si zastanem autorku......., mám nejedného známeho, ktorý sa naozaj kvoli milenke rozviedol. Ako spoznal pocas manzelstva tú dotycnú, tak skutocne neklamal, ze s manzelkou bolo uz 80% na prd a skotocne sa aj títo muzi rozviedli a ostali aj žiť s tými milenkami, jeden si hned milenky po 2 mesiacoch od rozvodu aj zobral a necakali ani bábo. Naozaj sú takéto prípady , kedy muzi sa rozvedú kvoli tretej osobe a z úst vypúštajú presne takú kvalitu ako klamári , ktorí majú milenku a len sa nerozvedú. Tak dotycná, 3tia vo vztahu to uvidí len podľa skutku, ci teda rozvod ide byt alebo nie. Tiez poznám ženy, ktoré pocas manzelstva si našli ineho muza a sa skutocne rozviedli, takze ono urazat nejakeho milenca ci milenku, nie je namieste. Preto sa rozvody konajú a nie sú len vzdy z hladiska, ze manzelia si nerozumejú a prestali mat spolocné záujmy, ciele či koníčky.
@kassandra25 Áno, určite sú také prípady, ale je ich ako pľuvanec v mori. Niekedy je spoznanie toho druhého fakt posledným impulzom na odchod. Ty si ale nepostrehla, že ženatý milenec si vybral manželku a nie milenku. A používa otrepané frázy ako zvyšok klamajúcich nechuťakov a ona tu nad ním vzdychá.
@jozeffezoj nic neobhajujem, ale namiesto milenca by si sa mal sustredit prave na manzelku. Ona ti slubovala vernost
@majlo1234 ja milenca neriešim, ani som ho neriešil.
Ak by tu písal také iste sracky tak by som mu napísal to co hore...
To je cele
@kassandra25 Áno, určite sú také prípady, ale je ich ako pľuvanec v mori. Niekedy je spoznanie toho druhého fakt posledným impulzom na odchod. Ty si ale nepostrehla, že ženatý milenec si vybral manželku a nie milenku. A používa otrepané frázy ako zvyšok klamajúcich nechuťakov a ona tu nad ním vzdychá.
@enmery no niekedy to nie je posledný impulz, ale mozu byt aj pokojné manzelstvá, a ked dojde niekto, ze wau, aj tak sa rozvedú, nie iba pri zlych manzelstvách. Áno, tu si zenatý milenec tak vybral svoju manzelku, ze bojuje nam tu sam so sebou, v nom sa to burcuje, lebo to vyprskuje na autorku, ze ako ju nechce - moja odpoveď. Pre nechápavých : este ju stále presviedca, ze nemajú ist od seba. Ze s nou neskoncil, nechce skoncit, nechcel skoncit, on si zdaleka nevybral len manzelku. On baží este po tej ceste, kde bol doteraz, a rozvod mu je iba obtiazna formalita, nic iného. Keby si vybral len manzelku, s nasou autorkou by ani mäkké p neprehovoril a nepopísal, neexistovala by. V kazdom prípade, on cisté úmysly nemal a autorku si nevybral cisto, ze by uz krácal iba za ňou, on kalkuluje a zasíva si ego, chce sa pochlapit a vzmohnut psychicky, urobit si este párx z manzelky prču, z autorky zase chce vidiet, ze mu verí, ze ho lúbi,
Ahoj, v prvom rade ti chcem povedať, že ty si už prvý krok k lepšiemu životu urobila. Na tom stavaj. Samozrejme, že nie je ideálne, že si si začala so ženatým. No stáva sa. Nie so prvá, ani posledná. Urobila si čo si mohla, dala si mi príležitosť ukončiť tento trojuholník a on sa rozhodol. Viem, že to veľmi bolí, ale tak ako píšu baby, jeho slová sú prázdne. Keby ste boli také spriaznené duše, tak sa za teba postaví, prizná sa manželke, urobí všetko preto, aby deti netrpeli(samozrejme týmto neschvaľujem že by sa tak rozhodol, ale ak si už stojí za svojím, že jeho manželku nemiluje, tak toto je najlepšie rozhodnutie, ona má tiež právo mať muža, ktorý ju ĺúbi a ty takisto)podla mňa je to obyčajný sebec, ktorý myslí len na seba. Tebe berie najlepšie roky života, takisto aj manželke. Hlavne že on má doma život gombičku a u milenky pohodičku. Načo by to menil.. Keď nebude mať teba, nájde si inú spriaznenú dušu. Jemu ide len o sex. Ak chceš, napíš mi do súkromnej správy. Prešla som si podobne spriazneným vzťahom🫣akurát, že ja som sa o jeho živote dozvedela asi až po roku
Autorka nemas tusenie co znamena spriaznena dusa podla mna. Zazivas abstinencne priznaky ako pri droge tak sa ti zda aky uzasny chlap to je a ako ho milujes, ale laska je nieco uplne ine. Tebe by bol myslis verny? Je to muz co klame tebe aj svojej manzelke. Nemaju nahodou male dieta a ktovie ci aj neplanuju dalsie? Ja by som manzelke dala vediet. Ma pravo sa rozhodnut.
Ahoj, v prvom rade ti chcem povedať, že ty si už prvý krok k lepšiemu životu urobila. Na tom stavaj. Samozrejme, že nie je ideálne, že si si začala so ženatým. No stáva sa. Nie so prvá, ani posledná. Urobila si čo si mohla, dala si mi príležitosť ukončiť tento trojuholník a on sa rozhodol. Viem, že to veľmi bolí, ale tak ako píšu baby, jeho slová sú prázdne. Keby ste boli také spriaznené duše, tak sa za teba postaví, prizná sa manželke, urobí všetko preto, aby deti netrpeli(samozrejme týmto neschvaľujem že by sa tak rozhodol, ale ak si už stojí za svojím, že jeho manželku nemiluje, tak toto je najlepšie rozhodnutie, ona má tiež právo mať muža, ktorý ju ĺúbi a ty takisto)podla mňa je to obyčajný sebec, ktorý myslí len na seba. Tebe berie najlepšie roky života, takisto aj manželke. Hlavne že on má doma život gombičku a u milenky pohodičku. Načo by to menil.. Keď nebude mať teba, nájde si inú spriaznenú dušu. Jemu ide len o sex. Ak chceš, napíš mi do súkromnej správy. Prešla som si podobne spriazneným vzťahom🫣akurát, že ja som sa o jeho živote dozvedela asi až po roku
@veronikamala1 on nemiluje ani mna ani ju. Pekne to hral aj na mna a aj nanu hra.
Autorka ved toto, treba sa zobudit a uvedomit si, ze zivot nieje telenovela 🙂. Ta tvoja spriaznena dusa ma rodinu a nieje fer ani k nim ani k tebe. Je celkom pravdepodobne, ze ten chlap aj doma manzelke hovori ako velmi ju miluje a tiez sa moze stat, ze ked sa o tebe manzelka dozvie tak da vediet aj tvojmu muzovi a pridu o rodinu vsetci a najviac budu trpiet hlavne deti. Nemyslim, ze vy si na tom nestasti vystaviate svoje stastie a to bez ohladu nato ake velke motyliky v brusku z toho chlapa mas.
Autorka ved toto, treba sa zobudit a uvedomit si, ze zivot nieje telenovela 🙂. Ta tvoja spriaznena dusa ma rodinu a nieje fer ani k nim ani k tebe. Je celkom pravdepodobne, ze ten chlap aj doma manzelke hovori ako velmi ju miluje a tiez sa moze stat, ze ked sa o tebe manzelka dozvie tak da vediet aj tvojmu muzovi a pridu o rodinu vsetci a najviac budu trpiet hlavne deti. Nemyslim, ze vy si na tom nestasti vystaviate svoje stastie a to bez ohladu nato ake velke motyliky v brusku z toho chlapa mas.
@elli333 ja zijem sama. Nemam manzela...
Urcite jej to hovori... Po tom co som videla video, s nou zije uplne normalne. Nie tak ako tvrdil mne
No vidis, ty sa doma sama trapis a on sa ma az nadmieru dobre. Co keby si skusila namiesto toho ako velmi milujes jeho zacat milovat sama seba? Zasluzis si to. Nikto ti nepomoze a nikto ti neda taku lasku aku mozes dat sebe len ty. Daj seba na ten piedestal kde teraz stoji on a najdi si muza, ktory bude stat zato.
Vybral si manzelku, treba ti ešte väčší dôvod? Toto si vždy povedz, predstav si ešte si každý večer ku nej líha do postele, všetky dôležité veci rieši s ňou. A uvidíš, že sa ti skriví aj úsmev na tvári, keď si na neho spomenieš.
Alebo mu napíš, prepáč, už mam v obzore niekoho iného 😝. Nech má o čom premýšľať 😀
napisala by som mu, ze ho blokujem, ak sa ma opovazi este kontaktovat, tak dam vediet jeho zene, co ma doma.
Nebud hlúpa, kazdy samec, čo si vydržiava milenku, hovorí každej to, čo chce počuť.
Jasne ze žene bude hovoriť ako ju miluje.. Co jej ma povedať, som s tebou iba kvôli deťom, ináč ta nemilujem, nemám rád, mam milenku a ta je úžasná.. 😅
Jasne ze nič netušiaca žena si myslí ako ju miluje.
A tebe nakrca ako trpí a bla bla..
Presne tak ako vravíš. Ona má rád len sám seba, svoju pohodička a prázdne gule
Klin sa klinom vybija...najdi si ineho
@elli333 mas uplnu pravdu
😅 preco vzdy, kazda jedna milenka, najde spriaznenu dusu az u zenateho 😅😅😅😅
@evcagabi lebo su to trubky bez sebaucty co vlezu do postele zadanemu chlapovi. A vraj spriaznene duse 🤮😅😅 autorka ma tak okolo 20r tipujem. Aspon teda mentalne urcite. Vacsinou sa to hovori o chlapoch aki su ale teda vela zien tiez nema zabrany a hlavne moralne hodnoty..hnus
@evcagabi lebo su to trubky bez sebaucty co vlezu do postele zadanemu chlapovi. A vraj spriaznene duse 🤮😅😅 autorka ma tak okolo 20r tipujem. Aspon teda mentalne urcite. Vacsinou sa to hovori o chlapoch aki su ale teda vela zien tiez nema zabrany a hlavne moralne hodnoty..hnus
@ibaja29 a este ked su v tom manzelstve deti tak je to brutalne smutne, ze ta zenska skoci na recicky aky je v manzelstve chudacik nestastny a utlacany, ako manzelku nemiluje a doslova v tom manzelstve trpi...su to hovadiny, ktore inteligentna zena prekukne. Ved co ma milenke povedat pravdu? Joj vies co moja, ja manzelku pekne kazdy vecer pretiahnem, pozerame filmy v objati, hovorime si milacik a laska, ale obcas sa nudim a hlavne je to take stereotypne lebo manzelku mam istu a ja chcem lovit tak si sem tam zajdem pretiahnut aj teba, ale do mojej rodiny sa nestaraj. A to, ze je tam u milenky pocit, ze su spriaznene duse je naozaj tak akurat na grc.
Ale ono u oboch chyba chrbtova kost, kludne by som im dopriala ten ich "krasny a spriazneny" spolocny zivot, nech si to milenka vyskusa aj z opacnej pozicie lebo taky chlap bude vzdy podvadzat kazdu pretoze on nemiluje ziadnu. Miluje ten lov.
@ibaja29 a este ked su v tom manzelstve deti tak je to brutalne smutne, ze ta zenska skoci na recicky aky je v manzelstve chudacik nestastny a utlacany, ako manzelku nemiluje a doslova v tom manzelstve trpi...su to hovadiny, ktore inteligentna zena prekukne. Ved co ma milenke povedat pravdu? Joj vies co moja, ja manzelku pekne kazdy vecer pretiahnem, pozerame filmy v objati, hovorime si milacik a laska, ale obcas sa nudim a hlavne je to take stereotypne lebo manzelku mam istu a ja chcem lovit tak si sem tam zajdem pretiahnut aj teba, ale do mojej rodiny sa nestaraj. A to, ze je tam u milenky pocit, ze su spriaznene duse je naozaj tak akurat na grc.
@elli333 mne by bolo uplne jedno co mi rozprava ked je raz zadany proste nie. Poznam aj ja par takych a nikdy by som na take nieco neskocila. A este napise ze spriaznene duse 🙈 autorka je bud velmi mlada este alebo blba naivka..nic medzi nie je. Do tohto sa normalna zena nikdy nezapoji proste
No vidíš a tu máš dôvod ho zablokovať 👍. Vedti nebude tvrdiť, že doma je všetko ok, ak chce žiť dvojaký zivot. Váži si samu seba, ja by som tiež nehrala druhé husle 🫣👍.
Ale ono u oboch chyba chrbtova kost, kludne by som im dopriala ten ich "krasny a spriazneny" spolocny zivot, nech si to milenka vyskusa aj z opacnej pozicie lebo taky chlap bude vzdy podvadzat kazdu pretoze on nemiluje ziadnu. Miluje ten lov.
@elli333 ono by stacilo ak by v tom "krasnom a spriaznenom zivote" bolo treba panovi prat, varit, pocuvat ako kazdu noc chrape, slinka mu stecie na vankus, rano si pred tym ako vojde do kupelne si spokojne poprdka, odgrgne... Ked si podrieme pri telke rozvaleny na gauci, sem tam prehodi obsadenie slipov na druhu stran a necha sa obsluhovat... Ked necha umyvadlo aj zrkadlo zakydane od zubnej pasty, ponozky ostanu tam, kde dopadli ked ich dal dole... Ono tych lahodok, ktore prinasa spoluzitie je celkom dost a tie su skuskou toho ci je vztah krasny a spriazneny.
@elli333 ono by stacilo ak by v tom "krasnom a spriaznenom zivote" bolo treba panovi prat, varit, pocuvat ako kazdu noc chrape, slinka mu stecie na vankus, rano si pred tym ako vojde do kupelne si spokojne poprdka, odgrgne... Ked si podrieme pri telke rozvaleny na gauci, sem tam prehodi obsadenie slipov na druhu stran a necha sa obsluhovat... Ked necha umyvadlo aj zrkadlo zakydane od zubnej pasty, ponozky ostanu tam, kde dopadli ked ich dal dole... Ono tych lahodok, ktore prinasa spoluzitie je celkom dost a tie su skuskou toho ci je vztah krasny a spriazneny.
@viestta a v tomto pripade by este k vsetkym spominanym skutocnostiam, tuto slecna mohla vzdy ked chlap nebude doma premyslat ci nenahana niekde dalsiu suknu ktorej rozprava aky je ich vztah doma hrozny a ako ju nemiluje a nikdy nemiloval a je s nou len z povinnosti. Karma je zdarma 🙂

Pozri si film Zbožňovany , kde J.Bartoška mal 38 rokov milenku-kolegyňu a vyber si ktorá z tých žien chceš byť. Lebo toto je presne ten typ čo by Ti to isté urobil keby sa nerozviedol (s Tebou inej) a aj keby sa rozviedol (tak s inou Tebe)