Ako odpísať bývalej kamarátke po konflikte?
Dobrý deň! Viem že to sem nepatrí, ale chcela by som sa spýtať či by nevedel niekto ako odpísať týpke s ktorou som sa kamarátila asi rok a potom som prestala pretože mi klamala , chcela aby som jej žiarlila a takéto... Dnes mi napísala že by sme to spolu mohli zase skúsiť pretože jej chýba naše priateľstvo ale ja sa s ňou nechcem kamarátiť pretože kôli nej som stratila viacero kamarátov pretože ju nikto nemá rád a každý vie aká je hnusná..
@1ryba ale vsak je to zlate 🤣🤣 mne to tiez uputalo zrak, ze nove slovo, ale podla mna sa tu uchyti. 😁😁 Co mala napisat, zene, babe, znamej? Vsak ked je typek, mala by byt aj zenska verzia typka. 😎😅 (Typkina, typi.a, typi.ka,... Jedno znie horsie ako druhe, typka je este pohoda. 😁)
bože,toto vymysleli Češi,lebo týpek je české slovo.A ešte že songa,to akože pesnička......normálne mi oči krvácajú........
Haha týpka ano všade to teraz počujem 😄 so synovcom sme minule pozerali telku a ukázali tam Einsteina tak musel poznamenať že o tom týpkovi sa učili 😂a k otázke ja by som jej napísala úprimne prečo sa nechceš kamarátiť a čo ti vadilo, ak ste si to už nevysvetlili 🙂
Tak napíš týpke že nemáš záujem o priateľstvo s ňou 😉a hotovo
Asi som už stará na tieto nové výrazy 😆
Ja som to používala ako teen asi sa móda zase vrátila. K veci, odpíš jej čo chceš alebo aj nič.
nie dakujem .... hotovo
Ja pouzivam slovo "typek" a "typka" tiez bezne haha :D som celkom prekvapena ze vy nie :D
To je ešte staré vcelku, že týpka.. ja som sa včera dozvedela nové - felák.. a teraz si tipnite, čo to je. 😆
@tairyx kamarat? Partak? 😂
@januska12323 aj ja ako teenagerka som bezne pouzivala "typek", az sa cudujem, ze nikdy som necitila potrebu poznat a pouzivat aj damsku verziu 😁😁
U nás to už beží doma....uši mi to ťahá 🤕týpek, typka....
@bernadettnovakova "Chce to s tebou ešte skúsiť"...?😆 Čo ste boli partnerky a ty si jej dala kopačky? Normálne ju ignoruj, neodpisuj, nedvíhaj telefón....A keď jej už teda musíš (chceš) niečo odpísať, tak iba toľko, že už máš na celý deň, poprípade celý týždeň iný program.......Alebo ideš von s inou kamoškou....kamošom....Keď ju takto zrušíš 10x, snáď pochopí a dá ti pokoj.....😉 Ak jej nič nedlhuješ, nemusíš jej vôbec nič vysvetľovať....Ignoruj..Ignoruj....Ignoruj...👍
@maximiliana je to tiež týpek 😁
Nase deti pouzivali slovo týpka, týpkyňa na dievca, ale teraz som zaregistrovala, ze sa viac pouziva borka (odvodene od pomenovania chalana borec).
Kazdopadne spravu ignoruj a nic neodpisuj. Ona pochopi.
Ak nepochopi, bude ti este vypisovat. A ked nebudes nikdy odpisovat, tak to necha nakoniec tak.
Nemusis sa vobec trapit tym, co jej napisat.
Alebo jej napis: nehnevaj sa, ale ja uz nic nechcem skusat. Najdi si novych priatelov.
Medzi mladezou je slovo typka dost pouzivane.
Kazdopadne, bud jej odpises, ze "dakujem ale neprosim" alebo neodpises
Typek a typka mali 2 typcata ..typcinku a typcika

Týpka 😂 😂 nič, odignoruj to