icon

Ako opustiť manžela bez konfliktu?

klaudi2905
28. feb 2025

Dobrý den ženy . Pisem tu kvôli tomu ze uz sa neviem komu vyrozpravat ked ze nemam nikoho potrebujem radu... Z muzom zijem uz pomali 12 rokov zo začiatku bolo vsetko dobre krasne atd... Narodil sa nam syn ... Potom dcerka a este dva dcerky za 12 rokov mame 4 deti .. Nas vstah beriem normalne lenze uz mam dosť on si ma nevsima ozyva sa ku mne ked len musi alebonkwd sa ho niexo opytam je naladovy niekedy agresivny a bez príčiny sa zso mnou hada hoci co sa stane ja som ta zla nevladzem uz tak zit nepodviedol ma este ani raz a ani ja jeho. Nemam k nemu uz ten cit len som na neho zvyknuta otcovstvo podpisane nema cize o deti sa nebojim .
Pisem tu hlavne kvoli tomu ze mi prislo do cesty to ze ma o mna zaujem znami strasne ma chce a aj deti ja to snim chcem skusit chcem byt uz konecne stasna nezaujima ma bohactvo peniaze len stastie a hlavne normalna rodina ten muz mi povedal ze on mi pomoze odist a ze sa nemam bat mysli to so mnou vazne a chce ma poziadat o ruku lenze tu je ten hacik. Neviem ako mam opustit svojho muza bez toho aby nebol cirkus a chcem dosiahnut to aby ma znenavidel zeny poradte mi prosim vas

Strana
z2
andrea_82
28. feb 2025

Ked vtacika chytaju, pekne mu spievaju. Teraz ti ten "znamy" taha medove fuzy, ako chce teba aj tvoje 4 deti. Uz ho vidim, ako sa o vas 5-tich bude s laskou starat a zivit vas. Netvrdim, ze mas zostat s muzom, ak je taky, ako pises. Ale co chces poradit? Zbalis deti, obratis im zivot hore nohami a skocis z jednej postele do druhej? A muz ma byt uplne v klude? A mimochodom, asi to nie je muz, iba "priatel", ak nema "podpisane otcovstvo". Takze od neho necakaj ziadne vyzivne na tie 4 deti.

klaudi2905
autor
28. feb 2025

@andrea_82 Ten moj znamy o kom je rec on ma tak isto rodinu zenaty je ma dva deti a je ochotny ich nechat a rozviest sa ako mam dosiahnut to aby ma moj muz nechal odist bez problémov ?

deti95060810
28. feb 2025

Pane Bože nad týmto radšej ani nerozmýšľaj... nech pán sedí radšej pri svojich deťoch...

jaja20
28. feb 2025

@klaudi2905 Prepáč,ale ty si strašne naivná a jednoduchá žena. Naozaj veríš tomu, že sa ten druhý kôli tebe rozvedie a budete "šťastná rodinka"?
Ten chce len zasunúť a v horšom prípade skončíš s piatym dieťaťom bez oficiálneho otca.

mandarinka555
28. feb 2025

@klaudi2905 Len krútim hlavou a nezmohla som sa ani na slovo...Urobiť si štyri deti s nejakým debilom, ktorý ani oficiálne nie je na papieri otcom🙈 Potom skočiť do postele ďalšiemu debilovi a naivne si myslieť, že sa bude starať o teba a tvoje štyri deti? A ešte platiť vživné na svoje dve deti? To žiješ niekde na lazoch a nemáš poňatia o skutočnom svete?

klaudi2905
autor
28. feb 2025

Medzi nami este nebolo nic keby ze som lhk zena sa s nim len vyspim a netuzim po normlnom zivote moj muž mi to proste nedava neprejavuje mi lasku nerozprava so mnou ako keby nemal o mna uz vobec zaujem inac by som to neriesila ale fakt sa to uz neda neverim ze ma neviete pochopit ked budem pozerat len na deti aby mali otca a aby nepocitili bolest ze sa rozijdeme ... Tak potom moj zivot je kde ?? Neda sa zit s clovekom ktory o vas neprejavuje kazdy den zaujem na silu sa to neda citi sa uz vimarnili z mojej strani a to len kvoli jeho apravani

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
abbey1
28. feb 2025

@klaudi2905 Akože kde je tvoj život? Potrebuješ k životu okamžite chlapa? Máš 4 deti, tak sa venuj im. Venuj sa sebe, svojim záujmom. Dajte si život do poriadku, keď nie si spokojná vo vzťahu, rizved sa. Dopraj deťom čas spamätať sa z rozvodu. Rovnako ten čaj daj i sebe. A až potom hľadaj iného chlapa. Veď tu nejde len o teba. Ty jednoducho zbalíš 4 deti malé a prevlečieš ich z jedného vzťahu k cudziemu chlapovi?
A ten dotyčný tiež neberie ohľad na svoje 2 deti? Takého nového otca chceš priviesť k svojim deťom?
Daj všetkému čas, najprv sui uprac jeden vzťah a potom rieš druhý.
A ešte mi úprimne povedz, kedy popri práci a starostlivosti o 4 deti stíhaš novú známosť?

enmery
28. feb 2025

Akože mať 4 deti a nemať "podpísané otcovstvo". To čo je za chorý vzťah od základov?
A ten druhy chce opustiť vlastne deti a tebe sa zdá ako rytier🤦‍♀️No normálne nemám slov.

klaudi2905
autor
28. feb 2025

@abbey1 No ty si super .. mas strasne dobre rady na to som ani nemyslela .. viem je to hlupe a nerozmyslam ... Tak vstah s tým muzom nestiham a ani s nim neviem rozpravat ci pisat alebo byt v kontakte ale raz za tyzden mame vyhovorky a stretneme sa na kave porozpravame sa a ideme domov ale vies co dam na tvoje radi skoncim to z mojim muzom a pockam pokial sa mi dusa a svedomie nedaju do kopy

anna777115
1. mar 2025

Aj, je toto reálna téma, tak sa vôbec nečudujem že sa ľudstvo nachádza tam, kde je

sovica
1. mar 2025

Niekde prázdniny končia a niekde začínajú a jedna téma "lepšia" ako druhá🙈 Vrece sa s nim roztrhlo😂

jaskolka
1. mar 2025

@klaudi2905 tebe preskočilo, či čo?

michaela789
1. mar 2025

Panebože... A potom tu čítame "prečo mám také nešťastie na mužov", "prečo ma muži využívajú". To nie je žiadne nešťastie ale hra s ohňom. A kto sa hrá, ten sa spáli. Kto robí hlúpe rozhodnutia, ten za ne platí.

Sa uvedom prosím ťa. Na odchod od muža máš svoje dôvody ale nehnevaj sa, ak si rovno narazíš toho známeho či ako ho to nazývaš, koleduješ si o riadny kopanec do zadku od života. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Sa daj dohromady, nauč sa byť sama, sama sa postarať o seba a o deti a potom premýšľaj nad vzťahmi s mužmi.

dadis
1. mar 2025

wau..moja zlata, skoncis sama so 4 detmi

michaela789
1. mar 2025

@dadis ja by som rátala s piatimi... takýmto štýlom ešte jedno stihne. 🤦🏻‍♀️

3petka
1. mar 2025

@klaudi2905 bože zena dospej. Ženatý chlap isto pôjde hneď do rozvodu. Opití ženu a deti aby mal ďalšiu ženu a deti.
Je to úplne smiešne. Ak chceš odísť odíď kvôli sebe a nie kvôli druhému chlapovi.
Zariad si najprv život sama s deťmi a až potom pozeraj po druhom koliku a hlavne slobodnom.

beataxxx
1. mar 2025

Ty sa daj v prvom rade sterilizovat, pretoze ked si si urobila styri deti s niekym, koho chces opustit, zrejme rozmyslas inou castou tela, ako hlavou….deti su velka zodpovednost, ale neverim, ze toto je realna tema

sense
1. mar 2025

@klaudi2905 tak predtým ako opustis manžela počkaj kým ten tvoj nový nápadník bude rozvedený. Zjavne ťa kkame a chce ťa len dostať do postele

marca12
1. mar 2025

@klaudi2905 Co si sa zblaznila ? To na akeho psychopata si natrafila,ked ti rovno prsten ide navliekat na ruku? Nemas rozum! Si zodpovedna za 4 deti,tak sa laskavo preber a zacni rozmyslat hlavou. Kam pojdes s detmi? Co ty vies,aky je to chlap v dlhodobejsom vztahu. Na zaciatku je kazdy super,ale nikdy never reciam. Chlapi vedia velke divadlo zahrat a narozpravat ti sladke revicky,ale skutocnost je ina.

dadis
1. mar 2025

Fakt si myslite, ze v rodnom liste tych 4 deti je uvedeny otec neznamy🤭? Podla mna autorka je jednoduchsia a detom dala svoje priezvisko a preto ma taky pocit.. alebo to je fake tema... to som sa len tak zamyslela nad tymto drobnym detialom v celom tom divnom pribehu

tamitamitami
1. mar 2025

Ak si nespokojná vo vzťahu odíď. Začni riešiť hlavne ako deti, treba súdne žiadať o určenie otcovstva, výživné, úpravu styku.

Vôbec by som sa na tvojom mieste nespoliehala na "nového partnera". Áno teraz na káve je to pekné. Keď príde realita a budeš zrazu v domácnosti s cudzím človek a 6 deťmi bude to úplne niečo iné. Lebo tento chlap je pre teba cudzí vôbec nevieš ako reálne doma funguje, aké má zvyky, či to naozaj myslí dlhodobo a vážne. Zvládnuť 6 detí či už finančne, energicky, mentálne je náročné. Teda veľmi rýchlo sa môže stať že sa zbalí a vráti sa domov k žene.

Ak chceš odísť tak odíď ale kvôli sebe.

mk22
1. mar 2025

To čo za rytiera si nasla?
Par kaviciek na tajnása a už si ta chce vziať?
Véd ukončí prvý vzťah, zabyvaj sa, venuj 4 deťom.. A keď tak neskor skus vpustiť do života nejaké chlapa..
To sa ako budú pozerať deti na teba? Presúvať sa od jedného chlapa k druhému..
Nech sa ten tvoj hrdina doma prizná, že sa ide rozviesť, našiel lásku života a chce sa starať o 4 cudzie deti.. Haha.. Si ma pobavila..

cacianka
1. mar 2025

Taký guláš ! Žena si ty reálna, alebo sa zabáva nejaké pubertálne decko lebo sú prázdniny ?!?
Raz píšeš že manžel a potom že máš 4 deti a všetky 4 nemajú otca zapísaného v rodných listoch. Toto sa ako dá ? Nijako. Takže niekde je chyba v matrixe...
Tak kde je pravda ? Vysvetli nám to.
Zarábaj, nájdi si nový byt vhodný pre 5 ľudí a potom odíď od chlapa. Staraj sa o deti, pracuj a až potom rieš nejakú novú známosť. Nie henten odpad, čo ti sľubuje že sa vykasle na 2 deti a ženu a preskočí do tvojho rozkroku a 4 deťom , fakt chlap charakter. A charakter si aj ty, keď nerozmýšľas hlavou ale tým dole.
Chápem že sa nedá žiť s človekom bez lásky, ktorý má ignoruje, ale život sa nerieši ako si plánuješ ty.

jozeffezoj
1. mar 2025

Rozbijete 2 rodiny pre vaše naivne sny.

cacianka
1. mar 2025

@dadis ale môže tak byť, nejaká veľmi jednoduchá žena, ale my seno nežerieme. Manžel - a nie je zapísaný v RL?!

silvia2013
1. mar 2025

@andrea_82 napísala muž , nie manžel.

andrea_82
1. mar 2025

@silvia2013 ja viem, co napisala. Ale v mojom slovniku muz = manzel.

letfenixa
1. mar 2025

@andrea_82 a v mojom nie. Naozaj nepíše o manželovi. Možno admin upravil nadpis.

andrea_82
1. mar 2025

@letfenixa ok, napisala som to pre ujasnenie situacie. Lebo "muz" je take vseobecne, nevies, co sa za tym skryva. Ale ak by to malo znamenat "manzel", tak je nepravdepodobne, aby nebol napisany v rodnych listoch deti. Ale myslim, ze toto je v tejto diskusii len ta mensia malickost. A ano, povodne sa diskusia volala Chcem opustit muza.

Strana
z2