Ako osloviť zaujímavého muža pri jazere?
Ahojte včera som bola na Seneckých jazerách a išiel okolo mňa naozaj krásny chlap videla som, že sa cca 3x za mnou otočil, potom som prišla k bufetu a vyzerá to tak, že tam niekde pracuje 😃 ja som bola pri bufete ako išiel smerom odo mňa sa znova otočil..chcela som si vypýtať ig, alebo číslo no nechcem sa až takto poňižovať...keby mal zaujem si myslím, príde on za mnou..ale zas na druhú stranu si môže povedať to isté čo ja, že keby mala záujem sa prihovorí..PS: keď som odchádzala písal niečo s chalanmi zrejme s kolegami, lebo všetci mali také isté tričká a znova sa otočil akoby ma hľadal a už len videl ako odchádzam..teraz ma zaujímajú vaše rady prihovoriť sa, alebo nie? Zajtra sa tam chceme ísť s kamarátkou kúpať..
maj troška hrdosti v sebe...takých kočiek ako ty tam má denne celé kopy...
Jasne ze sa prihovor. Bud uprimna k sebe aj k ostatnym. Ak to tak citis, tak to daj najavo. Kasli na spolocenske pravidla, tie sa aj tak stale menia s dobou. Ak je to to co chces, tak chod si za tym!
@julialeffer ja som odchádzala odtiaľ úplne s tým pocitom, že som sa mala prihovoriť..ale neviem či som sa bála viac toho, že ma nejak odbije, alebo toho, že sa strápnim 🤦🏼♀️ možno som sa mu nepáčila ktovie..ale naozaj sa otočil za mnou xy krát ešte som aj pozrela či nieje nejaká iná pri mne a nebola 🤣 dokonca som bola sama v uličke no
maj troška hrdosti v sebe...takých kočiek ako ty tam má denne celé kopy...
@deti95060810 práve preto som sa neprihovorila..hovorila som si...ženská hrdosť
Moc to prezivas 🙂 Najhorsie co sa ti moze stat je, ze ta odmietne. Ani to nie je tragedia, akurat tvoje ego utrpi, ale tvoja dusa je slobodna. Nemas co stratit. Je milion inych chlapov, ktori by ta nosili na rukach. Ani jeden ta vsak nezodvihne do narucia, ak nevysles jasny signal. Uprimnost pritahuje to co chceme, nie chodenie okolo horucej kase a hranie sa na hrdu princeznu. Take casto ostanu ohrdnute 🙂
Moc to prezivas 🙂 Najhorsie co sa ti moze stat je, ze ta odmietne. Ani to nie je tragedia, akurat tvoje ego utrpi, ale tvoja dusa je slobodna. Nemas co stratit. Je milion inych chlapov, ktori by ta nosili na rukach. Ani jeden ta vsak nezodvihne do narucia, ak nevysles jasny signal. Uprimnost pritahuje to co chceme, nie chodenie okolo horucej kase a hranie sa na hrdu princeznu. Take casto ostanu ohrdnute 🙂
@julialeffer 🙏🏻❤️
jasne utekaj a prihovor sa mu nez skonci Polemic
jasne utekaj a prihovor sa mu nez skonci Polemic
@mamina7070 veľmi potrebný komentár...🤦🏼♀️
Stačí, keď sa naňho usmeješ. Ak sa mu páčiš, tak nech sa prihovorí sám. (Teda, ja by som sa prvá neprihovorila, ale na druhej strane ak to aj urobíš, tak naozaj nemáš čo stratiť.)
Stačí, keď sa naňho usmeješ. Ak sa mu páčiš, tak nech sa prihovorí sám. (Teda, ja by som sa prvá neprihovorila, ale na druhej strane ak to aj urobíš, tak naozaj nemáš čo stratiť.)
@laurinka27 lenže on tam je s kolegami resp stále pri nich a bude veľmi trápne sa mu prihovoriť pred nimi :D
Ja som vždy nechala na mužovi nech sa prihovorí. Kto mal záujem, prihovoril sa. Kto nie, nie. Myslím si že ak je fakt krásny ako popisujes tak sa isto nehanbí a isto má väčšie sebavedomie ako priemerný muž. Takže ja osobne si myslím že až taký záujem spoznať ta nemal, lebo pri odchode by si isto vypýtal kontakt. Veď ako by vedel či tam nie si posledný raz. Podľa mňa si sa mu len veľmi páčila, zaujala ho, veď chlapi sa stále dívajú po babach na kupalisku.
prosim ta aka hrdost? zivot mas jeden a treba si ho uzit .. normalne ak ho zajtra stretnes spytaj sa ho ci ti neda kontakt .. bud povie ano alebo nie ... ale aspon na stare kolena nebides banovat lebo sak hrdost .. hrdost nezije tvoj zivot
Nikdy by som sa nestrapnovala a vyzerala ako zufalka, ak bude chcieť príhovori sa ak nie má na haku
prosim ta aka hrdost? zivot mas jeden a treba si ho uzit .. normalne ak ho zajtra stretnes spytaj sa ho ci ti neda kontakt .. bud povie ano alebo nie ... ale aspon na stare kolena nebides banovat lebo sak hrdost .. hrdost nezije tvoj zivot
@ukgirls mne osobne to príde zúfalé v tejto konkrétnej situácii. Proste také "doliezanie", ze idem za mužom a hneď pýtať kontakt. Asi by som to brala inak keby sedím niekde v bare a vedľa mna si niekto sadne a prihovorí sa, máme nejaký rozhovor. Vtedy by som asi asi spýtala. Ale toto si neviem predstaviť. Kde su chlapi a ich gule na to osloviť ženu fakt neviem
Ja by som sa nezhadzovala ale kľudne sa prihovor, s najväčšou pravdepodobnosťou mu aj tak ide len o letné prietrty s rôznymi kočkami.
Tým som chcela povedať, že sa isto poteší, lebo bude mať vidinu sexíčkovania..
Keby chcel prihovoril by sa, určite by som sa a ku tomu aj peknému mužovi , ktorý nemá asi núdzu o ženy neprihovarala. Treba mať nejakú hrdosť už na začiatku. Si žena, on muž, tak nech koná, keď chce keď nie, príde iný.
Keby chcel prihovoril by sa, určite by som sa a ku tomu aj peknému mužovi , ktorý nemá asi núdzu o ženy neprihovarala. Treba mať nejakú hrdosť už na začiatku. Si žena, on muž, tak nech koná, keď chce keď nie, príde iný.
@rejka7 inak, to je dosť čudné, keď cudzia žena dôjde za chlapom na kúpalisku , prihovorí sa mu!!!!! prvá!!! a potom pýta číslo!!!, možno by sa aj zľakol, čo to je za maniačku😶
v živote by som sa neprihovorila prvá chlapovi , aj keby to bol neviem aký krásavec a bolo by mi jedno či mám život jeden alebo 10 a aj to aká je teraz doba. Zažila som čo je to skutočný záujem muža niekoľkokrát a ver, že keď záujem mať bude reálny tak sa ti prihovorí .
Pojdes tam zajtra. Ak tam bude, uvidis, ci zas bude pozerat. Ak bude, tak ci teda pride konecne ta aj oslovit.
Ak nepride, bude to na tebe.
Ci si povies, ze ma tolko moznosti a nevyuzije ani jednu, tak kaslat na neho, najskor realny zaujem nema, aj ked ta obzera.
Alebo si povies, ze ´Kto zavaha, nema nic’, a pojdes ho oslovit ty.
A to, ze ti vysvetli, ze aj ked pozera, neznamena to hned zaujem o zoznamenie, tak odides zahanbena a odmietnuta, to nie je to najhorsie, co sa ti moze stat.
Najhorsie, co sa ti moze stat je, ze so vztahom suhlasi a vykluje sa z neho suknickar, manipulator, ci nejaka ina “nevztahova” sorta. A nez to skonci, budes zlomena a nestastna zena.
Pojdes tam zajtra. Ak tam bude, uvidis, ci zas bude pozerat. Ak bude, tak ci teda pride konecne ta aj oslovit.
Ak nepride, bude to na tebe.
Ci si povies, ze ma tolko moznosti a nevyuzije ani jednu, tak kaslat na neho, najskor realny zaujem nema, aj ked ta obzera.
Alebo si povies, ze ´Kto zavaha, nema nic’, a pojdes ho oslovit ty.
A to, ze ti vysvetli, ze aj ked pozera, neznamena to hned zaujem o zoznamenie, tak odides zahanbena a odmietnuta, to nie je to najhorsie, co sa ti moze stat.
Najhorsie, co sa ti moze stat je, ze so vztahom suhlasi a vykluje sa z neho suknickar, manipulator, ci nejaka ina “nevztahova” sorta. A nez to skonci, budes zlomena a nestastna zena.
@moonlight1210 Ja som nikdy v živote neoslovila prvá chlapa, preto rozmýšlam či osloviť, alebo sa na to vykašlať..mám pár naozaj že veľmi pekných kamarátov, ktorí cvičia, majú tetovania a naozaj dobre vyzerajú sú si toho vedomí a počula som od viacerých, že keď sa im páčila nejaká baba a chceli ju osloviť sa nakoniec neodvážili..🤷🏼♀️ ja to vnímam tak ako tu niektoré ženy napísali, že načo sa ponižovať, ale zas na druhu stranu ako sa hovorí za pokus nič nedáš..človek v živote ľutuje viac veci, ktoré nespravil ako spravil.. neviem no
Keby bol chcel, tak by bol povedal niečo on, na kúpalisku vidí x pekných žien každý deň, mal by on začať prvý.
Pozri sa, ty si môžeš ísť kúpiť niečo do bufetu, kde pracuje, ale keď on nevykope jamu z betónu kvôli tebe a nedobehne ta s otázkou kontaktu na teba, tak mne môžeš veriť to, že každú polhodinu ma točnicu za ďalšou a ďalšou takou, ako si ty. Nie si ojedinelý zjav pre jeb.ča.
a si pripravena aj na moznost, ze taky mega sefak uz ma davno priatela? a s najvacsou pravdepodobnostou sa nepozeral na teba a iba si namyslas?
a ak aj je na neznejsie pohlavie, tak pravdepodobne skor macho, ktory sa za cely den otoci za kazdou druhou. Takemu nejde o vztah, ale maximalne tak zasunut, a s kolegami obzera kazdu druhu a rehocu sa, ktora je je*ava, a ako by ju dali dole. Takze tak...
Podobné zmýšľanie z dievčat, ma aj môj syn, čo od ktorej dosiahne a láme rekordy, ktorá mu akú srandu zo seba dopraje. A ver tomu, že najviac ej sa chlapci budú smiať z teba, keď ty ho dobehnes so záujmom a z neho žiaden postup nevypadne, iba trápne reči dostratena
ty musis byt este velmi mladucka, ze? mas velmi naivne zmyslanie...
Nikdy som nemala problem sa prihovorit, preco nie? Ale my sme do urciteho veku s babami brali chalanov ako srandu. Kym sme nezacali hladat nieco na usadenie sa - to som sa nechala od mojho dobyjat sakra dlho.
Zajtra sa usmej, pozeraj jeho smerom - nechaj mu prilezitost aby ta mohol oslovit.
Pripadne chod k nemu a oslov ho s niecim ako "ahoj, pracujes tu? Nevies kde... (predavaju langos? / su toalety? / maju zmrzlinu...) dopln si co chces. Das mu zas prilezitost a uvidis ci len stroho odpovie, alebo vyuzije sancu na nieco viac.
chod tam zajtra, pomotas sa okolo a uvidis
Podobné zmýšľanie z dievčat, ma aj môj syn, čo od ktorej dosiahne a láme rekordy, ktorá mu akú srandu zo seba dopraje. A ver tomu, že najviac ej sa chlapci budú smiať z teba, keď ty ho dobehnes so záujmom a z neho žiaden postup nevypadne, iba trápne reči dostratena
@kassandra25 to sa máš čím chválit teda…

Jasne ze sa prihovor. Bud uprimna k sebe aj k ostatnym. Ak to tak citis, tak to daj najavo. Kasli na spolocenske pravidla, tie sa aj tak stale menia s dobou. Ak je to to co chces, tak chod si za tym!