Ako osloviť zaujímavého muža pri jazere?
Ahojte včera som bola na Seneckých jazerách a išiel okolo mňa naozaj krásny chlap videla som, že sa cca 3x za mnou otočil, potom som prišla k bufetu a vyzerá to tak, že tam niekde pracuje 😃 ja som bola pri bufete ako išiel smerom odo mňa sa znova otočil..chcela som si vypýtať ig, alebo číslo no nechcem sa až takto poňižovať...keby mal zaujem si myslím, príde on za mnou..ale zas na druhú stranu si môže povedať to isté čo ja, že keby mala záujem sa prihovorí..PS: keď som odchádzala písal niečo s chalanmi zrejme s kolegami, lebo všetci mali také isté tričká a znova sa otočil akoby ma hľadal a už len videl ako odchádzam..teraz ma zaujímajú vaše rady prihovoriť sa, alebo nie? Zajtra sa tam chceme ísť s kamarátkou kúpať..
Kasandru si nevsimaj. To je jedna zivotom permanentne do zadku kopana zena.
Nejaku dobu to vyzeralo, ze sa jej snad v zivote konecne dari, lebo davno sa neprisla predviest. Ale ocividne zas vsetko pokaslala, ako vzdy, tak je naspat. Co uz s nou.
Kasandru si nevsimaj. To je jedna zivotom permanentne do zadku kopana zena.
Nejaku dobu to vyzeralo, ze sa jej snad v zivote konecne dari, lebo davno sa neprisla predviest. Ale ocividne zas vsetko pokaslala, ako vzdy, tak je naspat. Co uz s nou.
@moonlight1210 ďakujem za info 🙂
Prepáčte mi prosím, ja som už asi definitívne mimo,
ale to skutočne by si si od neho len tak vypýtala IG?
Namiesto nejakého prijivorenia sa alebo rozhovoru?
Mozno aj ženatý 🤣 také zmýšľanie.. koľko máš prosím ťa rokov? Aj keď je to jedno, už teraz vie, že ak chce si jeho.
Prepáčte mi prosím, ja som už asi definitívne mimo,
ale to skutočne by si si od neho len tak vypýtala IG?
Namiesto nejakého prijivorenia sa alebo rozhovoru?
@katkazuz pre boha jasne, ze by som sa najprv prihovorila..dnes tam idem uvidím ako to dopadne možno tam vôbec nebude a problém vyriešený
Ozvi sa sem potom
@kassandra25 to sa máš čím chválit teda…
@simik22 to nie je chvála. Máš taký dojem? To je rada a konštatovanie. Alebo ma človek žiť podľa teba iba v superlativoch, potom je dobrý? Ja nežijem opicou láskou. Ty zrejme áno. Dobre iba povieš, zlé zamlcis, co
sak samozrejme kedze predtym tam boli stanky a navysene pocty ludi kvoli Seneckemu letu naco by tam uz dnes boli
sak samozrejme kedze predtym tam boli stanky a navysene pocty ludi kvoli Seneckemu letu naco by tam uz dnes boli
@mamina7070 ako sa povie kto premrhá šancu môže ľutovať
Signály záujmu si vyslala....viac by som to nehrotila. Ak má muž chce, nech sa snaží, všetci fnukaju, že sú dnes ženy strašne emancipovane a na druhej strane sa nechajú ešte v pohode aj uhanat.
Zas nemaj pocit, že keď sa neozveš, stratíš osudovú lásku.....ak máte byť spolu, budete. To by sme potom všetky prichádzali aj denne o " princov ".
Signály záujmu si vyslala....viac by som to nehrotila. Ak má muž chce, nech sa snaží, všetci fnukaju, že sú dnes ženy strašne emancipovane a na druhej strane sa nechajú ešte v pohode aj uhanat.
Zas nemaj pocit, že keď sa neozveš, stratíš osudovú lásku.....ak máte byť spolu, budete. To by sme potom všetky prichádzali aj denne o " princov ".
@mischy00 ja som ziadne signály nevyslala len som sa na neho pozrela keď on aj na mňa 😃 čo už no kto zaváha ten nežere
Neber to tak. Ber to tak že ste si nemuseli byť súdení ked to nevyšlo. Ale keď už sme pri tom, to že tam dnes nebol, neznamená že tam nikdy nebude. Chodievaj pravidelne🙂
Ale vyslala, už len tým, že si ho vyhladavala pohľadom, kde je a sledovala, či si ta všíma. Muži nie sú retardi, veľmi dobre vycitia záujem. A tí krasavci ani nehovorím, oni pohľadmi a záujmom priam žijú.

@kassandra25 to sa máš čím chválit teda…
@simik22 no asi tak