Ako oznámiť novému mužovi, že som tehotná?
Ahojte otehotnela som a otec dieťaťa sa vôbec nezaujíma, nie sme v kontakte vôbec, momentálne som v 12tt..no spoznala som naozaj dobrého chlapa s ktorým som sa začala stretávať ako mu oznámiť, že som tehotná? Javí o mňa veľký záujem, každý deň mi píše, zavolá mi, lebo ma chce počuť..dokonca včera za mnou prišiel na chvíľku, lebo ma chcel vidieť ani neviem ako mu oznámiť, že som tehotná bojím sa toho, že vycúva preč 😕 veľmi si rozumieme, ale podľa mňa sa odmlčí keď mu takúto správu oznámim.
Tak ja mu rozumiem. Aj keby som uz cosi malo k Tebe uprimne citila,neostala by som s Tebou byt ním. Drzim palce s bábom
Tak ja mu rozumiem. Aj keby som uz cosi malo k Tebe uprimne citila,neostala by som s Tebou byt ním. Drzim palce s bábom
@ivik4 však jasné.. ja ho úplne chápem
Ved to je fajn lepsie byt uprinna. Keby ta moc chcel tak to teho ho neodradi . ( ale takych nie je vela ) a lepsie aj pre teba ked to ukoncil teraz ako o dva mesiace . Ved ste sa este len spoznavali tie city nemohli byt hlboke z ani jednej strany .
Ozval sa ešte?🙂
Autorka, možno by som hľadala medzi mužmi, ktorí nemôžu mať dieťa, ale chcú, či majú vzťah k deťom a takto by bol odmala s vami... Je mnoho mužov, ktorí by s tým problém nemali a možno aj uvítali... Samozrejme hneď na úvod to spomenúť do budúcnosti.. Je fajn že to utklo sa teraz a nie neskôr... Určite sa ti muži vyselektuju hneď. Mrzí ma, že v akej situácii si. Je to náročné obdobie, ale zvládneš to!
Tak uz ho doslova vyskrtni a sustred sa na seba.🥰Je to ťažké co prežívas,ale zvládneš to.🙂
A kde je pravidlom že sa musi ozvať muž vždy. Písala si mu ty ? Možno aspoň ahoj ako sa dnes máš ,dlhšie si sa neozval je celkom v poriadku a uvidíš čo a ako
A kde je pravidlom že sa musi ozvať muž vždy. Písala si mu ty ? Možno aspoň ahoj ako sa dnes máš ,dlhšie si sa neozval je celkom v poriadku a uvidíš čo a ako
@mariska1989 rešpektujem, že máš na to taký názor,neberiem ti ho.Ja si však myslím ze by vyzerala ako vtierka.Pan sa proste zľakol,vycuval, odmlčal sa.Je pochopiteľné, že prečo.Nech sa uz pani autorka pohne ďalej a nech sa v tom zbytočne nevrta.🤷
@mariska1989 veď je absolútne zjavné,prečo sa neozval. Keby chcel, napíše. Načo ho bude kontaktovať?
@mariska1989 veď je absolútne zjavné,prečo sa neozval. Keby chcel, napíše. Načo ho bude kontaktovať?
@vierkainka @koniarova. Stačí keď sa sprava napíše so správnymi slovami. Ako možno sam čaka ako sa zachova ona . Ťažko povedať ale za pokus to stojí do hlavy druhých nevidieť ak sa po správe neozve je to na 100% iste co sa deje a vie ako sa zachovať tiež je isto autorka na ihlach z toho všetkého
@mariska1989 nie je pravidlo, avsak po takejto informacii je to na nom. Autorka svoje povedala. Musi to spracovat a mozno sa ozve
@vierkainka @koniarova. Stačí keď sa sprava napíše so správnymi slovami. Ako možno sam čaka ako sa zachova ona . Ťažko povedať ale za pokus to stojí do hlavy druhých nevidieť ak sa po správe neozve je to na 100% iste co sa deje a vie ako sa zachovať tiež je isto autorka na ihlach z toho všetkého
@mariska1989 na co by uz len on cakal, ako sa ona zachova??? V com. Uz sa zachovala, bola uprimna, karta je na jeho strane. Bola by trochu trapna, ak by sa mu teraz sla vnucovat. Mozno to chlapec riesi a mozno sa ozve o 2dni
@mariska1989 na co by uz len on cakal, ako sa ona zachova??? V com. Uz sa zachovala, bola uprimna, karta je na jeho strane. Bola by trochu trapna, ak by sa mu teraz sla vnucovat. Mozno to chlapec riesi a mozno sa ozve o 2dni
@jamidea nemusi sa tlačiť na zadku stavi iba ahoj ako sa máš nič viac napr .
@jamidea nemusi sa tlačiť na zadku stavi iba ahoj ako sa máš nič viac napr .
@mariska1989 aj keby len napísala ahoj, čau....alebo poslala bodku, je to vtieranie.
Ozval sa?
@mariska1989 aj keby len napísala ahoj, čau....alebo poslala bodku, je to vtieranie.
@vierkainka každý to berie ináč takže 100 ľudí 100 názorov 100 chuti toľko k tomu .

Ahoj ako to dopadlo
@barbado vyššie som napísala.
Oznámila som mu to cez víkend keď sme boli u neho.
Najprv bol v šoku, normálne zamrzol na minútu..povedal, že nevie čo má na to povedať, tak som mu povedala, že pochopím keď ukončí stretavanie resp kontakt a na to mi odpovedal, že kontakt so mnou určite ukončiť nechce len to je pre neho šok a potrebuje to spracovať..chcel aby som ostala u neho navečerali sme sa, pozreli film a povedala som mu celý "pribeh" o tehotensve, lebo chcel vedieť čo a ako..predvčerom aj včera mi zavolal aj napísal sám od seba, dnes sa už neozval vôbec. A dokonca ani dnes sa neozval..