icon

Ako oznámiť rodičom rýchly sobáš na matrike?

4. jún 2025

Ako oznámiť rodičom že plánujem sobáš ( rýchly na matrike) s človekom ktorého veľmi nemusia sme 14rokov spolu máme dve detičky

unicornlady
4. jún 2025

Chceš, aby sa ho zúčastnili aj tvoji rodičia?
Lebo ak nie, tak im to povedz až dodatočne.

autor
4. jún 2025
@unicornlady

Chceš, aby sa ho zúčastnili aj tvoji rodičia?
Lebo ak nie, tak im to povedz až dodatočne.

@unicornlady nie na sobáši budeme len my a svedkovia ale plánujeme posedenie po

doriiis
4. jún 2025

Tak im to oznam až po obrade.Na tom posedeni

januska12323
4. jún 2025

Zavolaj ich potom na obed, mami, oci vzali sme sa. Páčiť sa im to nebude aj tak.

ibrunova
4. jún 2025

ak ich chcete pozvať na posedenie po svadbe, tak by som im to povedala pred svadbou. Nech sa sami rozhodnú, či prídu. Možno budeš prekvapená.

taktotedanie
4. jún 2025

Ideme sa brat, na urade, bez hosti
Po svadbe posedenie ak chcete pridte je to na vas , stolicky vas budu cakat

viestta
4. jún 2025

Pri dvoch spolocnych detoch a tolkych rokoch suzitia hadam rodicia aj budu radi, ze ste to dali "na poriadok".

moonlight1210
4. jún 2025

Aky maju vlastne dovod, ze ho nemaju radi?

7miriam77
4. jún 2025

Mami,oci, keďže sa s ....ľúbime a máme spolu detičky, ideme to zapečatiť sobášom. Ste veľmi vítaní na posedenie,budeme šťastní ak pozvanie prijmete

enmery
4. jún 2025

Nechápem, prečo je oznámenie sobáša taky problém, keďže máte 2 deti, ktoré reálne spájajú dvoch do smrti, sobáša je už fakt nič.

petracandle
4. jún 2025
@viestta

Pri dvoch spolocnych detoch a tolkych rokoch suzitia hadam rodicia aj budu radi, ze ste to dali "na poriadok".

@viestta presne tak. Jedine ak má pánko nejaké dlhy a inú pofidérnu minulosť, takže rodičia dobre vedia, prečo ho nemajú radi a nechcú, aby sa brali 😃

viestta
4. jún 2025
@petracandle

@viestta presne tak. Jedine ak má pánko nejaké dlhy a inú pofidérnu minulosť, takže rodičia dobre vedia, prečo ho nemajú radi a nechcú, aby sa brali 😃

@petracandle po tolkych rokoch je aj pofiderna minulost nedolezita

purple_wolf
4. jún 2025

idealne po svadbe s vetou mama tu mas uz oficialneho zata... ako sorry ale ak ste spolu14 rokov a mate deti a je vam dvom dobre spolu tak co tvojich rodicov do toho??? nech sa pozru na svoj zivot

zuzana9393
4. jún 2025

Po toľkých rokoch spolu a dvoch deťoch môžu byť radi že sa beriete,aj keby ho rovno neznasali

cimage
4. jún 2025

Preco ich nechcete na sobasi a na obede ano? Ved tam nebudu nijak zavadzat. Ak to chcete takto, tak mat sobas a potom ich zavolat na obed, kde im oznamite, ze ste sa uz konecne po 14rokoch vzali.

anketkarka
4. jún 2025
@cimage

Preco ich nechcete na sobasi a na obede ano? Ved tam nebudu nijak zavadzat. Ak to chcete takto, tak mat sobas a potom ich zavolat na obed, kde im oznamite, ze ste sa uz konecne po 14rokoch vzali.

@cimage pridávam sa. Volala by som ich aj na obrad, alebo nikde. Na obrade majú šancu ho prijať konečne do rodiny. Ak ho neprijmú, tak aj na posedení urobia dusno. Držím palce 🍀🍀🍀

marryliese
4. jún 2025

volala by som aj na obrad, príde mi dosť divné oznamovať až po sobáši že vlastne posedenie na ktorom ste je ku svadbe. Prečo? Aby si sa vyhla hundraniu? Po 14 rokoch? Akurát by sa urazili si myslím. Normálne im to oznám dopredu.

margotka17
5. jún 2025

No normálne, mami, oci o 16.00 máme sobáš na matrike so svedkami a o 16.45 malé posedenie v reštike, na ktoré vás srdečne pozyvame. Buď prídu, alebo nie 😉. Keď prežili narodenie vašich dvoch detí, tak prežijú aj svadbu 👍. No ja by som ich pozvala už aj na ten obrad 😉

puertorico
5. jún 2025

tiež som za to aby ste im to oznámili vopred. toto spravil syn mojej kamarátke a ona bola z toho úplne nešťastná že po toľkých rokoch im nestála ani za to že by jej oznámili že sa budú brať . povedali jej to až po svadbe , len tak medzi rečou . ona im veľmi pomáhala a toto mala "akože ďakujem" . doteraz , aj keď sú to roky ju to trápi že prečo jej to nikto nemohol povedať . určite im to povedz aspoň tak že "chceš si ho vziať aj napriek tomu že ho nemajú radi , ale je to otec tvojich detí . sobáš bude vtedy a vtedy, budete vítaní . ak neprídete na obrad, tak prídite prosím na party".