Ako plynulo rozbehnúť konverzáciu s neznámou ženou?
Ocitol som sa v takej čudnej situácii čo sa mi nestala ešte. Že spoznal som nečakane ženskú, ale neviem sa s ňou rozprávať. Väčšinou sa bavím so ženami ktoré už poznám, či už z okruhu známych, alebo priatelia priatelov, že prídu na zábavu/bál známi a donesú svojich známych predstavia sa a tak. Že ide to prirodzene. Pre toto zoznamky moc neondím lebo totálne cudzí človek, a zrazu sa bavte. Toto sa mi náhodou stalo že sociálna sieť, kde umelá inteligencia odporúča priatelstvá, ale nechápem na základe čoho, keď sú to úplne cudzí ludia… No a minule mi navrhovalo jednu ženskú. Tak som ju zaklikol. Ale nič som jej nepísal. Iba zaklikol. A ona sama sa mi behom minuty ozvala, že kto som, či sa poznáme? A ja že to netuším, ale sociálna sieť mi ťa ponúkala. A začali sme si písať. Ako základ prebehol že sme sa predstavili navzájom kto sme, čo sme… Ona ešte vysvetlila že sociálna sieť nemá logiku v tom ponúkaní priatelstiev. Ale bola ochotná zostať. A prišiel som do patovej situácie. Nemáme sa o čom baviť. A toto nechápem že s vami tu je vždy o čom, a s ňou nie? To prečo je? A pritom som sa snažil nejako konverzovať že mala fotky z izby kde má samé činky, a v albume karikatúrnu fotku nejakej bežkyňe atlétky, tak som sa pýtal či športuje či beháva. Ona odpísala že ano. Ale nevieme nejako rozvinúť debatu. Napríklad večer že ona ide spať. Druhý deň sa ozvala, a ja že ako sa vyspala, ona že dobre. Proste nerozbehne sa to. Ale napríklad sú ženy ako zobaka, lindous, pralinka, sbear, earlgrey, že nijak som to ani neplánoval a nejako prirodzene sme sa zakecali a vždy si vieme dobre popísať. A s hentou to nejako viazne. Že nenakopne sa to samé.
Ona je asi z tých, čo dávajú jednoslovné odpovede. S takou debatu nerozhýbeš ani keby si bol Tolstoj, márna snaha. Nezamýšľaj sa nad tým a choď proste ďalej. Aj keby sa ti zadarilo, unudil by si sa s ňou k smrti.
@thunderdome aj sa ta opyta nieco, ci iba odpoveda?
asi ste si len nesadli
@thunderdome buď nestíha, nevie alebo nechce odpovedať tak, aby rozvinula konverzáciu...ak ti to nevyhovuje, vykašli sa na ňu.
@thunderdome tak skus zmenit temu na nejaku inu.
@thunderdome 😂 tazko so mnou dnes som v akutnej faze depresie...vidis mozno aj ta baba 😔😀 ked vidis, ze konverzacia viazne, napis inej
Mozno to ani nie je skutocna zena, ked ti za minutu sama prva napisala. Len moderatorka chatu, ci ako sa tomu povie. A ona je za to platena. Ved skus ju zavolat na stretnutie, hned budes vidiet na com si 😃
Podľa mňa nemá záujem, ale nechce sa ťa nijako dotknúť, tak proste stroho odpovedá a čaká, kedy ťa to prestane baviť a už jej nenapíšeš. Nepíš jej a uvidíš ako to bude ďalej.
@thunderdome nie je to tiez zena z tej umelej inteligencie, ak nie tak potom jej uz nepis, ak sa zasa ozve, odpis jednoducho ako ona.
@thunderdome to neviem ci su na fb, tak vyuzi moju druhu moznost.
Nemá záujem keď odpisuje jednoslovne
@thunderdome chatgpt je super, uz netreba google 😀no len ten na rande nepozves
@thunderdome to kazdy, odpovedaju ako encyklopedia
@thunderdome ten chat funguje na principe zbierania relevantnych info, ktore boli zadane do systemu, ked to tam nenajde skuma google, napr. ci Joza z Nemšovej zbili cigani, skusi najst clanky ak nenajde odpovie ti ze nenasiel, ale ked budes hladat, ze preco ta zeny nechcu pekne ti to urcite rozpise nejak psychologicky, skus 😀

nie je to tym, ze ty sa jej nieco spytas, ona odpise (strucne), ale nic sa neopyta teba? napr. odpoved "ano" alebo "dobre". s tym sa ale podla mna neda nic robit, to su take typy.