Ako plynulo rozbehnúť konverzáciu s neznámou ženou?
Ocitol som sa v takej čudnej situácii čo sa mi nestala ešte. Že spoznal som nečakane ženskú, ale neviem sa s ňou rozprávať. Väčšinou sa bavím so ženami ktoré už poznám, či už z okruhu známych, alebo priatelia priatelov, že prídu na zábavu/bál známi a donesú svojich známych predstavia sa a tak. Že ide to prirodzene. Pre toto zoznamky moc neondím lebo totálne cudzí človek, a zrazu sa bavte. Toto sa mi náhodou stalo že sociálna sieť, kde umelá inteligencia odporúča priatelstvá, ale nechápem na základe čoho, keď sú to úplne cudzí ludia… No a minule mi navrhovalo jednu ženskú. Tak som ju zaklikol. Ale nič som jej nepísal. Iba zaklikol. A ona sama sa mi behom minuty ozvala, že kto som, či sa poznáme? A ja že to netuším, ale sociálna sieť mi ťa ponúkala. A začali sme si písať. Ako základ prebehol že sme sa predstavili navzájom kto sme, čo sme… Ona ešte vysvetlila že sociálna sieť nemá logiku v tom ponúkaní priatelstiev. Ale bola ochotná zostať. A prišiel som do patovej situácie. Nemáme sa o čom baviť. A toto nechápem že s vami tu je vždy o čom, a s ňou nie? To prečo je? A pritom som sa snažil nejako konverzovať že mala fotky z izby kde má samé činky, a v albume karikatúrnu fotku nejakej bežkyňe atlétky, tak som sa pýtal či športuje či beháva. Ona odpísala že ano. Ale nevieme nejako rozvinúť debatu. Napríklad večer že ona ide spať. Druhý deň sa ozvala, a ja že ako sa vyspala, ona že dobre. Proste nerozbehne sa to. Ale napríklad sú ženy ako zobaka, lindous, pralinka, sbear, earlgrey, že nijak som to ani neplánoval a nejako prirodzene sme sa zakecali a vždy si vieme dobre popísať. A s hentou to nejako viazne. Že nenakopne sa to samé.
@thunderdome tak to je jasne, ze neodpisuje na fb mam milion takych sprav v spame, cudzim chlapom neodpovedam vobec, my sme tu mysleli, ze si bol na nejakej zoznamke
@thunderdome to som pocula, ze su take zoznamovacie vecierky pre dospelych
@thunderdome 😂😂
@thunderdome fu pohoda festival teraz by bola asi v tazkej nepohode 😂
@thunderdome zajtra nepracujes? (teda uz dnes)
@thunderdome tak parada mozes spat rano
@thunderdome
Na tie FB navrhy priatelstiev pozor ☝️ Nepridaj si ich medzi priatelou...
Každá žena sa rada rozpráva, viac ako chlap. Dobre ti tu ženy radia... ak odpoveda stroho, vyhyba sa tvojim otazkam... jednoducho nema s tebou zaujem komunukovat (ak to tie je AI, ghost, fejkovy profil).
Nie každy je každému sympatický a i rozhovor musí byť zaujimavy... otazky ktore posobia ako test, stoja za riť a rozhovor upada (nepoucujem, len zial najväčší problem u chlapov).
Netrap sa, tu na MK je veľmi veľa inteligentných žien, uplne v pohode, ktore by boli stastne, keby stretli chlapa do pohody... 😉 (v podstate si ich tu i niekolko vymenoval... ) Preco si ich nevytiahol von..? Uz davno mohla byť ruka v rukáve a noha v noháve... 😉
Šup chlape, poď, ukáž, že si chlap a nie len niekto skryti za nickom 😉 (myslim uprimne, viac odvahy 😉)
@thunderdome ano...musim si hladat pracu nocnej vratnicky
Parádna diskusia kamarát 🤣 idem čítať a všetko vymazané 🙄 nechápem...
@earlgrey Už tu nemá profil.
@grof_monte_christo Pekne. Asi ho niekto pekne vytočil.
@earlgrey Ale kto? 🤔
@grof_monte_christo Netuším, idem kuknúť do skupiny, kde je aj on, či tam niečo nenapísal.
@grof_monte_christo Aj zo skupiny všetko vymazané...🤔 ešte včera tam písal...no nič, tak sa rozhodol, tak má.
Už len to, že s tebou začala komunikovat je čudné, cudzí muž na sociálnej sieti sa chce so mnou priateliť, zlatá ja takých blokujem hneď 🤣, chcela byť slušná zrejme tak odpísala, navtieraj sa jej a nájdi si inú zabavku, to ako vážne koľko máš rokov? Príde mi, že čerstvých 14. , akože tieto typy chlapov fúha zrejme nemáš žiadnu priateľku
🤦♂️
...bolo to uplne zbytočné, skratové. Včera pôsobil veselo, smutny bol len zo slecny na FB.
Kričal po vzťahu, "mal tu znamosti", ale ani jednu (predpokladam) nevytiahol von na realne stretko...
Na jednej strane kričí, na druhej strane hrá mrtveho chrobaka 🫤
To je ťažké s takýmito ľudmi 🫤...
co sa stalo? 🤔
@michal_dr čudujem sa, prečo to tu zabalil. V deň, keď založil tému, naozaj nepôsobil, že sa to tu chystá ukončiť. Na druhej strane eviduješ ho z iných tém? Prezentoval sa ako osoba, ktorá ledva dokáže uživiť sama seba, nevydrží dlho v zamestnaní, venuje sa zberu kadečoho od smetiakov,.... No.... Síce písal pekne, rozumne, ale s takým spôsobom života tu oňho bitka asi veľmi nebude :/
@lintu
Priznám sa, nelustrujem ludí... pokial ma niečim skutočne "vynimočným nezaujmu", natolko, že o nich chcem vedieť viac, aby som si urobil obraz o ich charaktere
Čo si uviedla mi je prekvapenim a v tom pripade "sa nedivim", ze mal problem si najst partnerku (všeobecne nájsť) a že ani tu na MK nemala žiadna zaujem ho spoznat osobne. V prvom rade musi clovek zacat u seba, mat rad sam seba, mat ciel, zázemie a potom moze "mat rad" druhého (dufam, ze som vystihol myslienku).
Ďakujem za oboznamenie, mení to uhol pohľadu na neho ako človeka 🫤, smutné.
Ale i tak nemal dôvod sa "odpáliť"... mohol na sebe začať pracovať a bolo by to ok...
Každého však vlastná voľba... 🤷🫤
On sa zas vráti pod iným nickom

To si ju našiel na fb či kde? A čo konkrétne znamená "zaklikol"? Ak tá sieť nie je primárne zoznamovacia, možno sa slečna zoznamovať nechce. Alebo to týmto spôsobom jednoducho nevie. Je tiež nejak iniciatívna alebo len vyčkáva, čo sa bude diať?