Ako pomôcť kamarátke prekonať vyhorenie?
Bývam s kamarátkou v byte , obidve pracujeme. Sme v maturitnom ročníku na strednej škole. Ibaže jej sa vôbec nechce chodiť do školy. Príde tak na max 1-2 dni a potom na to kašle . Hodiny jej vždy ospravedlnila ale ide o princíp že ,chýba tak veľa pred maturitami. Hlúpa nieje. Určite ich zvládne. Ibaže si vieme predstaviť aký majú na to názor učitelia. Vôbec ju nedokážem dokopať do tej školy ani po dobrom ani po zlom . Stále počúvam iba reči ako jej to je jedno. Že je to zbytočne, nebaví ju to .
Mám to nechať tak ? Alebo sa ju snažiť nejak inak motivovať.
@janinah hotelová 🤷
A ma ine uzitocne veci, co ju naplnaju? Napriklad brigadu, kvoli ktorej flaka skolu? Ak nie, moze ist aj o depresiu... Kamaratka nema pribuznych? Skola ich neupozornila, ze vela vymeskava? Neriesi sa to?
@maranta_leuconeura akože má brigádu ale tak keď už nieje v škole stará sa o domácnosť atď. S rodičmi sa nejak nebaví .
Ja som v maturitnom ročníku tiež dosť vynechávala 😅 veľa sa opakovalo, mňa to nebavilo a keďže som bola výborná žiačka, vždy mi to prešlo 😂 nebolo to určite až v takomto extreme a určite nehovorím, že to je správne, ani že som na to hrdá, ale že je to jej vec a vec vyučujúcich… skôr by som si všímala, či aj iné veci sú jej jedno, celkovo o živote ako hovorí
Nemusia ju pustiť k maturite keď veľa vymešká. Mne to hrozilo ale ja som reálne bola chorá aj som bola v nemocnici a na operacii a musela som ukázať na preskusani ze to zvládnem.
Je to jej vec, ak sa to stane potom bude banovat
Tak možno plánuje robiť casting na bielom gauči.. tam školu nepotrebuje..
Ak sa o ňu nezaújmajú rodičia ani škola, je úžasné, že má takú kamarátku, netlač na ňu, skús s ňou len pokecať, aké má s tým celým plány a fo ak ju nepripustia k maturitám a pod...
Strata casu
a ty sa preco citis byt za nu zodpovedna??? ved kazdy si je strojcom vlastneho stastia a ked nespravi maturitu a bude sa musiet pretlkat zivotom tak sa spamata ale to nebude tvoj problem... je pekne ze sa o nu postarat ale moze ta aj stiahnut zo sebou a ty mas vlastny zivot a buducnost a problemy, nevyrabaj si zvytocne dalsie

To čo za škola,ze jej len tak ospravedlnia tolko vela hodin?