icon

Ako postupovať, keď partner nevie, na čom sme?

5. apr 2025

Baby mala som novú známosť, s mužom som randila asi 3 mesiace, zatiaľ len nejaké jemne dotyky, objatia, srdiečka v správach sem tam... Nič viac
Všetko išlo pekne ale keď sme sa začali baviť o tom že na čom sme, nejak sa stiahol... On je obrovský introvert, pomaly sa mi otvoril ale ja teraz neviem na čom som... Zo začiatku mi dával jasné signály že chce, ale je opatrný, teraz však pochybujem či nestratil záujem... Pytala som sa ho na to ze ako to je a nevyjadril sa jasne... čo robiť v takejto situácii?

iivancova
5. apr 2025

Stiahni sa a uvidíš či sa bude snažiť. Ak nebude ďalej nič iniciovať, rozlúčiť sa a hľadať ďalej.

0silvia0
5. apr 2025

Asi chcel este nejaky cas pokracovat pomalym tempom a ty uz chces vyjadrenie, na com ste. Este sa asi necitil ta pasovat na oficialnu partnerku. Mala si tomu nechat pozvolne tempo

deti95060810
5. apr 2025

moc sa ponáhľaš... ťa tlačí vek? dobre že nečakáš po 3 m žiadosť o ruku. spomaľ.

vivuska666
5. apr 2025

Vsak chodte von, pokracujte tak ako naposledy. Uvidis ci sa ta este chce dotykat. Alebo skor bude hladkat pohar ci vidlicku.

autor
5. apr 2025

Nie asi ste ma nepochopili... Žiadnu žiadosť o ruku necakam, sme mladí .On sa ma to pýtal sám, pred pár dňami že ako to vidím medzi nami a že sa im boji že niečo pokazí... Tak sme sa o tom rozprávali ale nedostala som od neho presne vyjadrenie ako to vidí on na čom sme. Ako sa ho to spýtať? Nechcem tlačiť na pílu to nie, ale chcem vedieť na čom som...

autor
5. apr 2025

On sa akoby stiahol z ničoho nič, robil nejaké kroky a zrazu ich robí späť

0silvia0
5. apr 2025

Nepytaj sa ho na com ste, este ste velmi kratko spolu.

pribinak
5. apr 2025

Mna by toto nebavilo ….proste môj partner má byt na rovnakej vlnovej dĺžke …chcem vedla seba živého aktívneho vtipného muža a nie nejakého inteoverta ktorý nevie kde je sever

Ja som konzervatívna….muz má byt ten ktorý si získa moje srdce a nie naopak

autor
5. apr 2025

Veď niesme spolu vravim... Len sa stretávame, a neviem či som vo "friend zone" keď sa zrazu stiahol alebo čo

0silvia0
5. apr 2025

Tak asi ani on nevie na com je, ked sa stiahol. Daj tomu mesiac a uvidis, ak sa to nikam nepohne, posli ho do obehu.

danica2711
5. apr 2025

netlač na pílu, chlapec sa zľakol...

1tina597
5. apr 2025

Ja by som ho poslala kade ľahšie. Toto potrebuješ žena ? Čakať na nejakého blbečka kým sa vykokta čo chce. Už keď teraz sa nevie vyjadriť aké ma s tebou úmysli a či mu ide o kamarátstvo alebo o vzťah, tak aj neskôr bude len váhať vo všetkom.

jesenzima
5. apr 2025

Ja by som po 3 mesiacoch randenia už brala, že teda "na niečom"sme a nie,že či vôbec na niečom sme. Určite by som nečakala 3 mesiace na nejaké vyjadrenia ... A mňa sa naozaj ten môj opýtal, či sa za neho vydám 😀 aj som sa, ale po 15 rokoch až 🤭

mischy00
5. apr 2025

Sorry ale po 3 mesiacoch nevie co chce a nechce? Ale nech ide niekam, rady že moc tlacis? Mňa muž po 3 mesiacoch už chcel mať doma a nie ,že nevedel na čom je. Asi už je ina doba alebo ja neviem uz ale chodiť po špičkách okolo muža a striehnut na správnu konšteláciu hviezd, času a ci je na oblohe veľký voz aby som sa vtedy opýtala, by ma už fakt nebavilo.

staromodna
5. apr 2025

Stalo sa mi to a viem aký je to pocit. Zrazu cukol. Ja som vedela, že v piatok pôjde so svojou partiou vonku a ti chalani boli kamoši zase s mojimi kamošmi, ktorí mi posunuli to, že pôjde von, tak ja som sa nahodila, vyparadila a išla von s mojou partiou na to isté miesto a akože sme sa náhodne stretli. Dnes sme spolu už 12, z toho 10 rokov manzelia a máme 3 deti 😁 občas tomu treba dopomôcť so ženským umom 🙂

tibiokke
5. apr 2025

3 mesiace a ziaden sex kolko mate 14?

autor
5. apr 2025

Tak aby som upresnila, MY SPOLU NIESME. Nejde mi o sex ale o reálne vzťah. Píšeme si, sem tam sa stretneme. Neberiem to ešte ako vzťah. Neviem na čom sme, či sme kamaráti alebo už to je niečo viac. Pýtala som sa na to že ako mám nadviazat túto tému a čo robiť v tejto situácii... Nechcem počúvať poucky o tom že sa s ním mám vyspať, alebo že sa máme vziať....

mischy00
5. apr 2025

@autorka ak by medzi Vami bolo niečo hlbšie a viac ver tomu, že by si sa nemusela pýtať, len by si si užívala ten pocit, že máte jeden druhého.
Ja som sa nemusela muža pýtať, videla a cítila som to vo všetkom co robil a ako sa ku mne správal

smoulingirl
5. apr 2025

Z mojej skúsenosti,aj čo mám odpozorované z okolia, muži relatívne rýchlo vedia, či chcú s druhou stranou riešiť niečo viac, rozumej romantický vzťah. Aj tí introvertní. Tiež nechápem túto novú módu, že netlačiť a ofukovať chlapa, však keď sme začali randiť s zámerom vzťahu, tak po troch mesiacoch je otázka "ako sme na tom" úplne relevantná. Lebo sa veľmi ľahko môže stať, že to skončí nejakým situationshipom kde zaľúbená žena, čaká kým sa chlap vymáčkne, zatiaľ čo on dáva len falošnú nádej a poberá výhody vzťahu, bez záväzkov.

@autorka suhlasím s kočkou vyššie, ak muž má záujem, tak nedáva priestor na pochybnosti, to by si videla, cítila a nemusela sa pýtať na fóre. Píšeš, že sa vyjadril neurčito a stiahol. Osobne by som žiadnu aktivitu nevyvíjala, počkala či sa vôbec ozve a ak áno, komunikovala by som na rovinu, že chcem vzťah a ak on to tak necíti, ďalšie stretávanie nemá pre mňa zmysel.