Ako preč zo vzťahu, aby netrpeli deti?
Prosiiiiim potrebujem poradiť alebo aspoň povzbudiť aby som nabrala odvahu nemám sa komu požalovať vyplakať.som s partnerom 10 rokov mám snim 4 deti ale už posledný rok rozmýšľam. Nad rozchodom veľmi sme si ublížili nadávky tipu p*ča sprostá sú na dennom poriadku ja mu to vraciam každú urážku slovné. Bývame u svokrovcov nechcem tu bit nič ma tu nebavy stále plačem a hádam sa aby sme odišli odtiaľto on akoby ma neregistroval a nezaujímalo ho že trpím prosím ako naberiem odvahu odísť k mame aj s deťmi strašne trpím už som psychicky na dne.uz snim nechcem byť ale bojím sa že to nezvládnem s deťmi moja rodina mama brat a švagriná nie sú ideálna rodina.nevedia vizit celý mesiac s peniazmi.bojim sa že sa nebudem môcť postarať o deti.co mám robiť? Ako stoho von tak aby deti netrpeli najstarsi má 10rokov najmladšia rok a pol vopred Vám Dakujem ak si zaslúžim tak mi poriadne vynadajte..
@mirkava bol stále taký len som to nevidela sama neviem ako som mohla bit taká slepa
Ako prve porieš antikoncepciu pre teba, nech nepribudnu dalsie deti. Po druhe by som zatala zuby a vydrzala, dokym nebudu vsetky deti v skole a skolke. Nasledne ti treba najst si pracu a zarabat. Potom si pozhanaj vlastne byvanie, podaj navrh na zverenie deti do tvojej starostlivosti, poziadaj o vyzivne a dovidenia.
Ale teda nejaku dobu to este potrva, musis proste zatat zuby. Na tvojom mieste by som sa s nim nevadila. Naopak treba ho uplne ignorovat, nereagovat na nadavky. Kym dava peniaze a zivi vas, vydrz. Ked budes zarabat svoje vlastne, zdrhaj.
a preco chces ist k mame so styrmi detmi len s rodicakom ? a u mamy zije brat so svagrinou ? oni maju deti?
v prvom rade si poties aby si znovu neotehotnela a hladaj si robotu a setri si peniaze mozes po veceroch ist upratovat alebo vykladat do skldu obchodu cokolvek
na rok mozes dieta prihlasit do skolky mozno aj skor u vas zoberu a ty do prace setri peniaze na osamostatnenie pripadne ak by svokra suhlasila nech ti postrazi a ty chod robit to je zaklad
Mnuz tvz musis drzat hubu a krok, nemas na vyber, jedine s detmi do azylaku..aj to len docasne, mnuz nikto sa ti neposlala da na 4 deti, vybrala si si otca svojich deti mas problem to nie je...nemas ich z coho zivit? A este si u svokrovcov vyskakujes? A zit budes z coho... Takze pekne sa maj k svokrovcom, suchaj nohami aby ta nevyhodi li.. Alebo sa nakopni a postavi na vlastne nohy... Robit deti a parazitovat vie kazdy
a nechapem preco mu slovne tie vulgarizmy vracias davas zly priklad svojim detom s tym by som skoncila zbytocne to hrotis
už len vydržať .... po čase pôjdeš do práce, deti podrastú a život bude o čosi znesitelnejší...
ďalšie bábo už radšej nie....
Vynadat to nie, ale sudiac podla tvojho pravopisu, sancu si dobre zarobit velmi pravdepodobne nemas..tym padom nemas vela moznosti..asi len zatat zuby a byt rada, ze mas kde byvat..nadavky nevracaj, deti nech maju aspon jeden dobry rodicovsky vzor..vela stastia

Bol vždy taky? Odkedy sa takto správa?