Ako prekonať hanbu pred ľuďmi?
Ahojte hanbili, alebo stále sa hanbíte ľudí? Ak áno, čo vám pomohlo prestať sa hanbiť. Ja sa priznám, že sa ľudí dooosť hanbím a to ma obmedzuje napríklad v tom, aby som išla napríklad behať po dedine. :D asi si domýšľam dosť veci ale je mi to strašne blbé robiť niečo ( napr ako behanie) keď vás ľudia vidia...
Neviete ako by sa tento blbý pocit hanbenia mohol odstrániť? :D :D
Chod behať po tme 🙂
U nás na dedine chodia vo dvojici žienky okolo 40-50tky behávať po 5tej ráno a 55tnici sa prechádzajú po 22hod. v noci ja sa tiež hanbím a v 20tke som behávala mimo dediny pod lesmi sú vinohrady tak v tej časti po zemnatej ceste.
Nie vobec
Proste zacat aj napriek hanbe, da sa behat aj s nou. Taketo pocity su prirodzene, ale nemali by cloveka vyrazne limitovat. Hanbit sa budes len chvilu, potom zistis, ze sa nic extra nedeje a nakoniec budes na seba aj hrda, ze si to prekonala. Podla mna sa to oplati.
Treba zapracovat na sebavedomi 😊
Dvom sa beha lepsie (partacka). Ist behat na miesta, kde sa obvykle prechadza/behava (trosku viac mimo dediny). Zaviezt sa autom na "behacie miesta" (v tom pripade moze byt partacka aj zo sirsieho okolia).
Ja som dospela do štádia keď mám v zadku všetko a všetkých
Nehanbim sa,je mi úplne jedno kto si co myslí,kto co hovorí
Tak ti držím palce aby si do toho štádia prišla aj ty,život je potom omnoho jednoduchši😁
Ja som sa hanbila, kym som nezacala brigadovat v korporate a posielali ma kadeco kadekde vybavit... to ma vyliecilo 😄 a citala som taku super vetu: Na hanbu sa nezomiera. Na dedine sa to vsak tazsie zije ako v meste
Daj si sluchatká. A zmier sa s tým, že absolútne nikoho nezaujímaš, všetci majú svoje problémy, komplexy a sú zahľadení do seba 🙃
Ten beh mi teda nenapadol. Ale nedokážem prezentovat, že všetky oči na mňa. A ešte žiade kamery.

Uvedom si, ze v podstate naozaj "nikoho nezaujimas". Co si Ty pomyslis, ked vidis niekoho behat po dedine? Absolutne nic, pravdepodobne si nevsimnes viac nez ci je to chlap co zena. Takze sa odosobni od toho, ze kazdy len Teba riesi.