Ako prekonať neveru v dlhodobom vzťahu?
Dobry den, chcela by som nazor zien,ktore odpustili takyto typ nevery.Sme spolu 12rokov.Mame dvoch synov.Jeden ma zdravotne problemy.Zistila som ze si pisal pred rokom asi rok a pol s inymi zenami.Chcel ich pozvat na kavu,vino,obed atd.Ze su krasne super zeny atd.No s jednou sa zacal aj strevat.Ja som ju kontaktovala po tom co som nasla ich spravy.Je mladsia o desat rokov Stretli sa asi pat krat.trvalo to cca 5mesiacov.pisanie bolo intenzivne a typu chybas mi Chcel by som pri tebe lezkat.chyba mi tvoj hlas atd ako zacinajuci vztah.no pri poslednom stretnuti sa v aute pobozkali.viem to pretoze jej v spravach dakoval za bozk za dotyk.a na dalsi den jej pisal ze sa jej dotkol nozky,chrbta atd.nevyspalu sa spolu podla sprav to bolo ze sa jej bozk ocividne velmi nepacil lebo sa jej na to pytal.ja som ju s tym konfrontovala,tvrdi mi ze sa odtiahla preto sa jej to pytal.ze to co jej pisal jej nikdy do oci nepovedal.ze bol frajer len cez spravy.a ked sa stretli sa rozpravali o normalnych veciach.no aj tak je to nevera.pisal jej aj po veceroch ze dobru nocku dobre rano ked siel do orace.no skoro kazdy den.v aprili sa jej ozval znova ci nepojde na kavu.spravy som videla ona ho odmietla.ak by ho neodmietla nechcem na to mysliet co by bolo.on mi tvdi ze to bolo len tak potom ze potreboval pozornost ale nikdy by nezasiel az tak daleko.no ja mu neverim.a neviem ci niekedy za nem.za ten cas som schudla 19kil neviem sa na nic sustredit.som hrozne z toho vycerpana.
@lentakyterapeut tak tu netrep o uniformách a bohviečo ešte. Tak či tak, podvedie ťa aj alkoholička,u ktorej si myslíš,že je menšie zlo(podľa tvojich slov),ale podvedie ťa s niekým o ktorom ani sama nevie v opitosti. Tak čo je lepšie? 🥴
@zuzanita1609 citas vobec co pisem ? Alkoholicku by som si nevybral.
Nechcem ti pridavat ale.... si si ista ze iny telefon nema? Ine konto?
Ono je zname doveruj ale preveruj. Toto uz asi budes do konca zivota. Ak raz si bola takto oklamana/podvedena... stale ti to pojde hlavou...
@maryetta viem ze moze mat ale toto sa nikdy nedozviem ..a s tym ani nic nespravim jedine ked si neda pozor ja neviem..slubil ze to lutuje pred rokom torobil tento rok uz nie orestal ze si vraj uvedomil.. nasla som spravy len spred roka tento rok nie len v aprili ju volal na kavu od aprila nepisal nikomu..som si tym ista lebo ine spravy tam nemal ..a nemal vtedy kedy vymazat..keby mazal zmaze aj stare ci?neviem mozno len chcem verit ze si sam uvedomil ze robi zle a prestal sam od seba ze mu to za to nestalo ani nestoji nas stratit ...ze bol ch.j ze je uboziak ze mu je zle zo seba..ze ma utrapil
Ahoj, sucitim, prechadzam si tym teraz, viac menej dokonale manzelstvo, pocit bezpecia, dovery az raz som nahodou zistila, ze moj dokonaly muz viedol dvojity zivot skoro rok, ina identita, kopec zien na online sex, ako pises to iste som povedala, ze ho vidim ako cudzieho cloveka, laska, istota, dovera vsetko je prec, zeny ktore kontaktoval boli opak mna, skarede, tucne, kratkovlase, zrutil sa mi svet, on to lutuje na druhej strane je agresivny a ide do protiutoku ked to chcem rozobrat, manzelsku poradnu odmieta, trva to od odhalenia 2 mesiace a je nervozny, ze nie som taka ako predtym mila a usmiata, ja som uz prepla do modu, ze riesim co bude ked to neustojime vecne veci, rozdelenie byvania, ako vyzijeme so synom, drzim palce presne viem co citis, ja som odvtedy nemala este jednu nepreplakanu noc
@anonym_aaaf1f fuj, toto je dno.
A ešte sa uraza??
Idiot.
Presne, tak, ries praktické veci, a nechaj chuja snažiť sa.
@zuzanita1609 citas vobec co pisem ? Alkoholicku by som si nevybral.
@lentakyterapeut tak radšej tú, ktorej nerobí problém nevera aj za triezva 🤭.
Ufff pre dobro detí ak nevies s tym byt ok co ja by som nevedela tak sa rozidte lebo aj deti budú trpieť atmosférou
Tiež som sa tak rozišla s chlapom a to počas tehotenstva a neľutujem lebo by ma to zralo nebolo by to nikdy ok a radšej byť za dobre bez seba ako za zlé spolu
Ahoj, sucitim, prechadzam si tym teraz, viac menej dokonale manzelstvo, pocit bezpecia, dovery az raz som nahodou zistila, ze moj dokonaly muz viedol dvojity zivot skoro rok, ina identita, kopec zien na online sex, ako pises to iste som povedala, ze ho vidim ako cudzieho cloveka, laska, istota, dovera vsetko je prec, zeny ktore kontaktoval boli opak mna, skarede, tucne, kratkovlase, zrutil sa mi svet, on to lutuje na druhej strane je agresivny a ide do protiutoku ked to chcem rozobrat, manzelsku poradnu odmieta, trva to od odhalenia 2 mesiace a je nervozny, ze nie som taka ako predtym mila a usmiata, ja som uz prepla do modu, ze riesim co bude ked to neustojime vecne veci, rozdelenie byvania, ako vyzijeme so synom, drzim palce presne viem co citis, ja som odvtedy nemala este jednu nepreplakanu noc
@anonym_aaaf1f ano o tych spravach nechce ani pocut ... Ze nemoze sa o tom bavit ze to mam nechat tak prosil aj krical ba mna..raz ze je to moja vina raz ze to lutuje raz plakal raz nadaval odprisahal ze s nou nespal no proste raz tak raz tak sam asi nevie ako to napravit ale je z toho nervozny nechce sa o tom vobec bavit.ze to je rok stare a ze sa davno uvedomil aj bez toho ze som na to prisla ..ale ked som citala tienspravy ja som skoro odpadla.sok taky ze som nevedela ani rozpravat strasny pocit ja som myslela ze sa mi to sniva a teraz ani denne rozmyslam co ked to nedam a co po rozvode bude ze mam nejaku poistku ze to mam poriesene keby nahodou ..zit v takom strachu ma nebavi uz teraz..no on sa snazi a ja neviem co robit ..
Mila autorka jedina rada je ( taka rozumna) daj si cas. Premyslaj, venuj sa sebe!!!! Dopraj sama sebe relax, deti na krk a ty oddych. Mozno ho potrebujes. Prist na ine myslienky, sama si povedat co v zivote ma hodnotu. Ja nie som na tvojom mieste ale ja by som odpustil. Vies preco? Lebo chcem byt s tym clovekom aj ked urobil chybu. A mozno po case zase urobi chybu ale je to clovek ktoreho som si vybral. Neviem si predstavit zahodit spolocne roky a zase zacinat odznova. Drzim palce a ja ti verim ze vyhra rodina
Mila autorka jedina rada je ( taka rozumna) daj si cas. Premyslaj, venuj sa sebe!!!! Dopraj sama sebe relax, deti na krk a ty oddych. Mozno ho potrebujes. Prist na ine myslienky, sama si povedat co v zivote ma hodnotu. Ja nie som na tvojom mieste ale ja by som odpustil. Vies preco? Lebo chcem byt s tym clovekom aj ked urobil chybu. A mozno po case zase urobi chybu ale je to clovek ktoreho som si vybral. Neviem si predstavit zahodit spolocne roky a zase zacinat odznova. Drzim palce a ja ti verim ze vyhra rodina
@lentakyterapeut a zabudnú si dodať,že nech sa aspoň chráni,keď má už byť zmierená s tým,že omáča veselo ďalej...
@lentakyterapeut nesuhlasim
Tiez som si vybrala muža ale toho klamára a nevernika nie a to je to tie okolností a ten ,, výber,, sa zmenil a nikto nikoho nenútil sa zmeniť k horsiemu co obhana ženy cudzie keď ma rodinu
@lentakyterapeut nesuhlasim
Tiez som si vybrala muža ale toho klamára a nevernika nie a to je to tie okolností a ten ,, výber,, sa zmenil a nikto nikoho nenútil sa zmeniť k horsiemu co obhana ženy cudzie keď ma rodinu
@anonym_2a736a jedine ze ho prijme ako klamara co obhana ženy ale nie každá pri takom chce prežiť svoj život
@lentakyterapeut takze preto lebo som si niekoho vybrala, tak dotyčný môže robiť chybu za chybou a ja ako trtko budem odpúšťať, dokedy?
Ako sa on bude na mna pozerať, ze som taká handrička, obtrie si špinu, lebo veď odpusti, odpúšťa??
Tvoja žena to vie, ma v podstate uz teraz všetko prepáčene? Na večierku si môže trtat s Jožkom bez výčitiek a ty ju za to pohľadkas, lebo veď si si ju vybral?.
@lentakyterapeut dakujem pekne.. cas vylieci vsetky rany .vraj..no uvidim ci aj takuto.. pisal si o starani sa o seba som clovek ktory sa o seba patricne stara.aj napriek detom chodim stale upravena niesom z tych teplakovych matiek tym nechcem nikoho urazit cvicim zdravo sa stravujem.myslela som si ze to je ore chlapa dolezite zena ktora stiha sa starat o seba aj o deti.som na rodicaku pracujem na polovicny uvazok napriek tomu zeby som nemusela..je to tazke hlavne to ze som sa naozaj snazila po kazdej stranke.mame choreho syna o ktoreho sa staram co sa tyka lekarov prispevkov atd.jeho som od toho odbremenila.niesom typ ktory chodi bakupovat s kamaratkami a kavickuje v centrach ale typ idem do lesa s detmi zila som s laskou pre rodinu a ostatny chlapy boli pre mna tabu..milovala som ho celou dusou aj srdcom a o dovere ani nebudem hovorit.ta bola stopercentna.brala som ho ako najlepsieho kamarata milenca muza proste vsetko .. neviem cim som si to zasluzila.mozno som naozaj na vine ja.ale momentalne by som sa najradsej zbalila zobrala deti a odisla niekde daleko a nikoho nevidiet.snad cas zahoji a ked nue tak aspon dufam ze raz este budem sama sebou taka aka som bola vysmiata plna zivota aj ked mozno bez neho.dakujem za rady som sa rozpisala
A keď uz mal byť taký hrdina a povedať to hneď a nie robiť za chrbtom vlastnej rodine
Veď možno aj žena chce obhanat
Nech je to fér
Ak su dvaja rovnakí je to ok ale ak nie bude trpieť rodina a keď mu to nevadilo , veď kto ho nútil obhanat cudziu ženu?duch svätý?
A zopakujem radšej bez seba za dobre ako spolu a byť za zlé
@lentakyterapeut neodpustila by som, toto nie. Nedokázala by som tomu mužovi už veriť, ani náhodpu by som s ním nedokázala intímne žiť, hnusil by sa mi. Takže by sa časom rozviedol tak či tak on so mnou. Nie je to o hrdosti, milovať môžem len človeka, ktorého si vážim a nemôžem si vážiť človeka, ktorý sa snaží nadviazať vzťah s inými ženami počas nášho manželstva. Ešte by som možno dokázala prekúsať jednorazovú neveru (aj to si nie som istá), ale nie niečo plánované. Nerozviedla som sa pre neveru, ale môžem ti napísať, že som to nikdy neoľutovala. Som vďačná za muža, ktorého mám teraz, ale aj kým som ho stretla, tak to bolo o inom, ako v manželstve, ktoré ma ubíjalo.
@lentakyterapeut dakujem pekne.. cas vylieci vsetky rany .vraj..no uvidim ci aj takuto.. pisal si o starani sa o seba som clovek ktory sa o seba patricne stara.aj napriek detom chodim stale upravena niesom z tych teplakovych matiek tym nechcem nikoho urazit cvicim zdravo sa stravujem.myslela som si ze to je ore chlapa dolezite zena ktora stiha sa starat o seba aj o deti.som na rodicaku pracujem na polovicny uvazok napriek tomu zeby som nemusela..je to tazke hlavne to ze som sa naozaj snazila po kazdej stranke.mame choreho syna o ktoreho sa staram co sa tyka lekarov prispevkov atd.jeho som od toho odbremenila.niesom typ ktory chodi bakupovat s kamaratkami a kavickuje v centrach ale typ idem do lesa s detmi zila som s laskou pre rodinu a ostatny chlapy boli pre mna tabu..milovala som ho celou dusou aj srdcom a o dovere ani nebudem hovorit.ta bola stopercentna.brala som ho ako najlepsieho kamarata milenca muza proste vsetko .. neviem cim som si to zasluzila.mozno som naozaj na vine ja.ale momentalne by som sa najradsej zbalila zobrala deti a odisla niekde daleko a nikoho nevidiet.snad cas zahoji a ked nue tak aspon dufam ze raz este budem sama sebou taka aka som bola vysmiata plna zivota aj ked mozno bez neho.dakujem za rady som sa rozpisala
@anonym_autor pozri, teraz si sklamaná, čas je liek, každým dňom to bude lepšie.
Xmen fungovanie, začni žiť aj pre seba, prestaň sa mu venovat.
Ukáž mu,nech mu poriadne stiahne zadok.
Ja som takto mala dobrú kamarátku, ukážkový muž, všetko tip top, a bum ťahal to cez internet hádam s 10kou žien.
Ona sa vážne snažila, riešila seba u psychológa, ich ako pár.
A prihllasila sa na moderné tance. Medzitým jej muž sa kajal, snažil.. ona dávala tomu čas.ale začala sa venovat sebe.
Na tých tancoch spoznala muža, a normálne si padli do oka, sem tam kava po krúžku, sem tam múzeum.
A vieš co, po roku podala o rozvod, spokojna ze vážne urobila pre záchranu všetko, no muž sa jej zhnusil.
Dnes je s dotyčný tanečníkom a jej ex sam.
Čas to cele vyriešil. A možno náhoda, stretnutie s dotyčným
@really8 donútiť? On by sa mal teraz snažiť ako besný, nie aby ho niekto k tomu nútil. Lebo mať dma muža, čo očakáva od ženy full servis a ešte ju podvádza, to už radšej bez neho
@anonym_f385f6 vsak hej len si napisala ze by si mu tolko domacich prach naordinovala ze ma teda zaujimalo ako si myslis ze by to v realite fungovalo
@anonym_autor to, že ti dal ten telefón sám od seba, mne osobne pripadá také sraľočské. vieš, že existuje aj inkognito obrazovka? čiže ak on v robote píše kade tade cez to, to nezistíš. doma ti ho pokojne dá, lebo cez klasickú obrazovku všetko zrušil, vymazal, atď. čiže on si je istý, že tam mu nepríde nič. to mi skôr príde také, že on v tom pokračovať chce a robí teátro.
čo sa týka odpustenia, no.. pre mňa toto by bola silná káva. teda nieže káva, to by bol hotový zabijak. ja osobne by som mu už nikdy nedokázala veriť. už ti tu niekto písal (a ty kvôli deťom to tak chceš), nechaj to plynúť. uvidíš, či sa bude snažiť viac alebo nie. a ty ŽI. s kamoškou na večeru, víno, prípadne aj s partiou. a on nech sa dusí vo svojom pekle. daj tomu rok. nech dokáže, že je chlap a že si ťa zaslúži. doma dohodnúť, kto bude mať čo na starosti vrátane výchovy a zábavy detí.
ozaj, aké staré máte vlastne tie deti?
@amdornik 13 a 5
@amdornik 13 a 5
Ja som odpustila, ale vnútorne som ho čím ďalej , tým viac nenávidela. Aj som ho raz podviedla potom- z pomsty. Po prevalení nevery som s ním bola si 2 roky, aj sme spolu spávali, ale už som myslela na zadné vrátka. Keď to urobil znova, vzala som si svojich pár švestiek, dieťa pod pazuchu a odišla som k rodine. Teraz som znova vydatá 15 rokov a dúfam, že naposledy.
@anonym_autor
@anonym_797f9a ano presne chcem si nechat cas..tak ako spominam nizsie vymazal siete vsetky a jeho telefon mam prepojený vidim vvsetko co pise a s kym.no ked chce podvedies aj tak to mi je jasne.samozrejme padli vswtky otazky tohto typu.nechce ma strstit stale som bola ja ta prva a jedina ze to bolo len ze si chcel nieco dokazat ze sa hanbi za to ..viento aj rodina aj svokra co pre neho je asi najvacsi trapas lebo je na mamu dost naviazany a ona je teraz samozrejme proti nemu.denne mi vola niekolkokrat zaujima sa viac..no do kedy to vydrzi zmeni sa nie neviem
@anonym_autor Toto rád počujem. To znie, že je mu to naozaj úprimne ľúto a bol za tým všetkým jeho vlastný pocit, že za veľa nestojí. Postupne, ak mu opäť začneš veriť, daj mu možno trocha viac pocitu, že si vážiš jeho maskulinitu. Dlhodobé vzťahy fungujú len vtedy, ak si obaja vedia odpúšťať. Lebo inak sa to naakumuluje a vzťah skončí. A ak mu toto odpustíš, bude to mega silná záležitosť z tvojej strany. Hlavne nechoď cestou výčitiek a nekonečnej nedôvery – to je cesta do pekla.
@lentakyterapeut takze preto lebo som si niekoho vybrala, tak dotyčný môže robiť chybu za chybou a ja ako trtko budem odpúšťať, dokedy?
Ako sa on bude na mna pozerať, ze som taká handrička, obtrie si špinu, lebo veď odpusti, odpúšťa??
Tvoja žena to vie, ma v podstate uz teraz všetko prepáčene? Na večierku si môže trtat s Jožkom bez výčitiek a ty ju za to pohľadkas, lebo veď si si ju vybral?.
@mk22 vidim ze ti ego ide do vesmiru.
@mk22 vidim ze ti ego ide do vesmiru.
@lentakyterapeut isto nie, normálne sa slušne pytam.
@anonym_autor mne sa stalo niečo podobné, rozdiel je že ja som bola tehotná keď som to zistila. Ešte v ten deň som skončila v nemocnici čo ma to tak položilo. Od vtedy ubehlo 9rokov. Dodnes neverím ze snou nič nemal ( ona asi nechcela , o to je to horsie že on áno) odpustila som mu, ale nezabudla... Neviem ako by som sa zachovala keby som nebola tehotná , ktovie...
@mk22 no, pozri, je dospela. Ja by som za deti dal zivot v sekunde preto si neviem predstavit striedavku. Deti ako handry. Len tak pre zorientovanie zivot v manzelstve moze trvat 40 rokov. Ked zije zena s alkoholikom 1000x odpusti ze sa opil ako hovado, ked zije so ziarlivcom co robi sceny tiez necitam o rozvodoch ale nevera? Tu idete robit rozvody v kazdom prispevku. Kolko je rodin co toto zazili? Keby sa rozvadzaju vsetci po neverach sudy maju robotu aj sviatky aj cez Vianoce. Postav si vahy. Na jedne strane ta jedna mozno dve nevery a na druhej neviem kolko su spolu rokov cela rodina deti dom, pisala ze robi okolo domu ako kde si myslis ze na nu caka lepsi? Samota? To by teda fakt vyhrala. Kto ozaj miluje casom.odpusti. bodka
@lentakyterapeut kto ozaj miluje nepodvedie a naco byt s niekym kto nemiluje. ci? mne to nedava zmysel.
@anonym_aaaf1f ano o tych spravach nechce ani pocut ... Ze nemoze sa o tom bavit ze to mam nechat tak prosil aj krical ba mna..raz ze je to moja vina raz ze to lutuje raz plakal raz nadaval odprisahal ze s nou nespal no proste raz tak raz tak sam asi nevie ako to napravit ale je z toho nervozny nechce sa o tom vobec bavit.ze to je rok stare a ze sa davno uvedomil aj bez toho ze som na to prisla ..ale ked som citala tienspravy ja som skoro odpadla.sok taky ze som nevedela ani rozpravat strasny pocit ja som myslela ze sa mi to sniva a teraz ani denne rozmyslam co ked to nedam a co po rozvode bude ze mam nejaku poistku ze to mam poriesene keby nahodou ..zit v takom strachu ma nebavi uz teraz..no on sa snazi a ja neviem co robit ..
@anonym_autor a teraz si predstav, ze ja som kratko predtym prisla o pracu, upadla som do hlbokej depresie a nevládzem vstat z postele, kopec fotiek pohlavnych organov zien analov zo zoznamky, aj tvare, keby chcem vyrobim tym kurviskam verejne profily, mne sa uz ani nechce zit, svet pre mna stratil farby, neviem sa s tym zmierit, jedna vec je, ze to uz udajne neurobia, druha zmierit sa s tym a kym zijeme, ked su toho schopni, este moj mi povedal, ze robim z komara slona, ked cudzim stetkam vypisoval pytal intimne fotky a niektorym platil podotykam z poslednej cenovej skarede chudiny a ja zatial sprosta kazdy flirt kazde pozvanie v zivote od peknych chlapov som odmietala ved som stastne zadana
@anonym_aaaf1f fuj, toto je dno.
A ešte sa uraza??
Idiot.
Presne, tak, ries praktické veci, a nechaj chuja snažiť sa.
@mk22 hej uraza sa, ze sa netesi domov, lebo ja som nestastna a mam nepritomny pohlad, lebo som prisla na jeho stetky, ktorym sa 9 mesiacov venoval a stahoval si ich roztiahnute nohy
@lentakyterapeut ja len dufam ze si vazne neni terapeut. nic v zlom teda
@anonym_autor a teraz si predstav, ze ja som kratko predtym prisla o pracu, upadla som do hlbokej depresie a nevládzem vstat z postele, kopec fotiek pohlavnych organov zien analov zo zoznamky, aj tvare, keby chcem vyrobim tym kurviskam verejne profily, mne sa uz ani nechce zit, svet pre mna stratil farby, neviem sa s tym zmierit, jedna vec je, ze to uz udajne neurobia, druha zmierit sa s tym a kym zijeme, ked su toho schopni, este moj mi povedal, ze robim z komara slona, ked cudzim stetkam vypisoval pytal intimne fotky a niektorym platil podotykam z poslednej cenovej skarede chudiny a ja zatial sprosta kazdy flirt kazde pozvanie v zivote od peknych chlapov som odmietala ved som stastne zadana
@anonym_aaaf1f neviem co je horsie alw jedno viem ze som bola sproste naivna ze mam dokonaleho muza a ja som pre neho dokonala manzelka a zena.. myslela som si ze taketo randenie je uz za nami .obudvaja sme si v "mladosti"pouzivali dost a teraz sme si navzajom vzacny ...ja som mu noz pod krkom nedrzala ked si ma bral..zrada jak svina a ci sa s tym vyrovnam niekedy ..netusim ..to su tak zmiesane pocity ze to neviem ani opisat .hnev strach sebalutost strata sebadovery ..mala som aj dni kedy som si povedala vratim ti to .ale nedokazem to..nechce sa mi na silu vypisovat chlapom a pretvarovat sa ze wau len kvoli pomste .. chce ma spat taku aka som bola ..ale ja mam nejaky pocit vo vnutri ze chcem aby si to odtrpel..nechcem mu asi momentalne dat nejaky pocit stastia ..aby si nemyslel ze to je len tak skurvil som sa noaco ved ostala so mnou..ale zase riesit rozvod v najhorsich emociach a v zlosti mi pride tiez ze nie.. necham tomu cas ..rozviest sa mozem aj o polroka aj o rok .. teraz len rozmyslam denne ci nahodou sa s nejakou prave nezoznamila a nedohaduje sa na vecer ba "pokurku" ako on to nazval.ze preboha len sme 10minut kecali pri cige..ano a ta pusa bola len tak ze si sa potkol a zrazu bum..a ubohe spravy k tomu .hrozny pocit.. dovera v prdeli totalne aj ked mi po robote vola posiela fotky este ano mi dal hladacie centrum do telefonu ze mozem kedykolvek pozriet kde je .ze mi chce dokazat ze mi to uz v zivote nespravi...
@anonym_aaaf1f neviem co je horsie alw jedno viem ze som bola sproste naivna ze mam dokonaleho muza a ja som pre neho dokonala manzelka a zena.. myslela som si ze taketo randenie je uz za nami .obudvaja sme si v "mladosti"pouzivali dost a teraz sme si navzajom vzacny ...ja som mu noz pod krkom nedrzala ked si ma bral..zrada jak svina a ci sa s tym vyrovnam niekedy ..netusim ..to su tak zmiesane pocity ze to neviem ani opisat .hnev strach sebalutost strata sebadovery ..mala som aj dni kedy som si povedala vratim ti to .ale nedokazem to..nechce sa mi na silu vypisovat chlapom a pretvarovat sa ze wau len kvoli pomste .. chce ma spat taku aka som bola ..ale ja mam nejaky pocit vo vnutri ze chcem aby si to odtrpel..nechcem mu asi momentalne dat nejaky pocit stastia ..aby si nemyslel ze to je len tak skurvil som sa noaco ved ostala so mnou..ale zase riesit rozvod v najhorsich emociach a v zlosti mi pride tiez ze nie.. necham tomu cas ..rozviest sa mozem aj o polroka aj o rok .. teraz len rozmyslam denne ci nahodou sa s nejakou prave nezoznamila a nedohaduje sa na vecer ba "pokurku" ako on to nazval.ze preboha len sme 10minut kecali pri cige..ano a ta pusa bola len tak ze si sa potkol a zrazu bum..a ubohe spravy k tomu .hrozny pocit.. dovera v prdeli totalne aj ked mi po robote vola posiela fotky este ano mi dal hladacie centrum do telefonu ze mozem kedykolvek pozriet kde je .ze mi chce dokazat ze mi to uz v zivote nespravi...
@anonym_autor akokeby som to pisala ja, citim podraz, stratu istoty, obrovske uzkosti, ked ide do protiutoku ma zacne triast, dnes som chcela ist aspon von, ale ked vidin co so mnou urobil, oci opuchnute od placu, nevladnost, len sa mi strieda den s nocou, beriem dvojnasobne davky liekov na spanie, lebo len bdiem a neviem v noci zaspat, ta strata dovery a vynimocnosti vo vztahu je hrozna, samozrejme ako aj ty pises stratila som sebavedomie, rozpadam sa ako clovek sama pred sebou so svojimi hodnotami a kvalitou, uprimne keby mam financie netrapila by som sa tak a davno odisla niekde daleko a co sa tyka jeho tak ako aj tvoj ma chce mat naspat taku aka som bola, ale taka uz nebudem nikdy, sam si to zabezpecil, zazraky zial robit neviem