icon

Ako prekonať neveru v dlhodobom vzťahu?

5. nov 2025

Dobry den, chcela by som nazor zien,ktore odpustili takyto typ nevery.Sme spolu 12rokov.Mame dvoch synov.Jeden ma zdravotne problemy.Zistila som ze si pisal pred rokom asi rok a pol s inymi zenami.Chcel ich pozvat na kavu,vino,obed atd.Ze su krasne super zeny atd.No s jednou sa zacal aj strevat.Ja som ju kontaktovala po tom co som nasla ich spravy.Je mladsia o desat rokov Stretli sa asi pat krat.trvalo to cca 5mesiacov.pisanie bolo intenzivne a typu chybas mi Chcel by som pri tebe lezkat.chyba mi tvoj hlas atd ako zacinajuci vztah.no pri poslednom stretnuti sa v aute pobozkali.viem to pretoze jej v spravach dakoval za bozk za dotyk.a na dalsi den jej pisal ze sa jej dotkol nozky,chrbta atd.nevyspalu sa spolu podla sprav to bolo ze sa jej bozk ocividne velmi nepacil lebo sa jej na to pytal.ja som ju s tym konfrontovala,tvrdi mi ze sa odtiahla preto sa jej to pytal.ze to co jej pisal jej nikdy do oci nepovedal.ze bol frajer len cez spravy.a ked sa stretli sa rozpravali o normalnych veciach.no aj tak je to nevera.pisal jej aj po veceroch ze dobru nocku dobre rano ked siel do orace.no skoro kazdy den.v aprili sa jej ozval znova ci nepojde na kavu.spravy som videla ona ho odmietla.ak by ho neodmietla nechcem na to mysliet co by bolo.on mi tvdi ze to bolo len tak potom ze potreboval pozornost ale nikdy by nezasiel az tak daleko.no ja mu neverim.a neviem ci niekedy za nem.za ten cas som schudla 19kil neviem sa na nic sustredit.som hrozne z toho vycerpana.

Strana
z8
anonym_9e5b2a
7. nov 2025
@anonym_aaaf1f

@anonym_9e5b2a ano presne tak to je, asi je to nejaka postupka, ktorou clovek prechadza, ked prezije silny emocny sok a zradu, on mi aj chcel dat priestor, ze nech mu napisem, ze sa ma vratit, ked to tak uz budem citit, ale nechcela som aby odisiel, ze by zase tym mangaliciam pisal, teraz mi to zacina byt viac menej jedno, len ja si musim este poriesit financie, aby som sa mohla osamostatnit, keby sme to nezvladli

@anonym_aaaf1f ja by som nedokazala verit uz. prechadzam tiez tazkym obdobim,ale suvisi nie s tym,co u teba. ale tiez strata dovery-v inej oblasti. takze stetky si uz vobec neviem predstavit, zeby take ma postretlo.nepredychala b y som to.

anonym_aaaf1f
7. nov 2025
@anonym_9e5b2a

@anonym_aaaf1f ja by som nedokazala verit uz. prechadzam tiez tazkym obdobim,ale suvisi nie s tym,co u teba. ale tiez strata dovery-v inej oblasti. takze stetky si uz vobec neviem predstavit, zeby take ma postretlo.nepredychala b y som to.

@anonym_9e5b2a je to extremne narocne, ja som si myslela, ze ked dobre vyzeram, mam napadnikov, co aj on vidi, ze mne sa to nestane a bum a este so skratami, to ma uplne odrovnalo, ale tak nemusim chapat vsetko asi, mrzi ma aj ked mas inu situaciu, strata dovery je vzdy tazka, keby mam dostatok financii davno to ukoncim

mk22
7. nov 2025
@anonym_aaaf1f

@mk22 ano, je cas sa posunut dalej, presne preto, aby som zostala zdrava, ved ked sa vsetko prevalilo a ja som nemala zaujem uz isiel skakat z mosta, akoze ja som mu kazala sterky nahanat na pokeci? Keby aspon pekne, ale dno dna, teraz sa smejem, aky ubohy musi byt vo vnutri a nesebavedomi, on si este "uzije" svoje a ja si to vychutnam, budem jeho karmou, vcera som uz neplakala uz ho vidim ako nedozrete chudatko, prisiel mi do cesty aj mlady muz, rozhladeny, pekny mily, jedine co viem, ze uz ziadnych ochechulov po 40tke s krizami stredneho veku nechcem, tak si pomalicky upratujem v hlave a dufam, ze pride den ked si poviem aky mam konecne krasny zivot. Ja mam po 40, syn na strednej skole

@anonym_aaaf1f si mladá, môžeš este v pohode prežiť druhu polovicu zivota ako šťastná žena.
Nenechaj sa chudákom zlomiť zničiť.
To vážne kvôli nemu nejes nepijes, niee, neblázni.. je to facka, ale, život nekončí.
Ver mi, este sa budeš na chudákovi smiať.

diaamax
7. nov 2025

Mna dojima, ze este oni sa urazaju!!! Normalne ma to vytaca do biela 🤯. A potom to sypanie si popola na hlavu a citove vydieranie (ze ide skocit z mosta a pod) 🤯🤯🤯🤯. Si myslia, ze den-dva mozno tyzden a ak to nejde tak este pankovia sa citia urazene… no hnus🤮🤮🤮. Ja vam baby zelam, kazdej ktora toto preziva tu stratu dovery ten pohlad na znamu tvar, ktora je zrazu neznama, nech to prekonate cim skorej a ste znova stastne!!!

anonym_bc47a3
7. nov 2025
@anonym_aaaf1f

@anonym_9e5b2a je to extremne narocne, ja som si myslela, ze ked dobre vyzeram, mam napadnikov, co aj on vidi, ze mne sa to nestane a bum a este so skratami, to ma uplne odrovnalo, ale tak nemusim chapat vsetko asi, mrzi ma aj ked mas inu situaciu, strata dovery je vzdy tazka, keby mam dostatok financii davno to ukoncim

@anonym_aaaf1f
Hnus, keď už tak padol, že je odkázaný na Pokec.Tam su hádam vsetky socky grupuju.Musi byt riadne zakomplexovaný chudák.O takeho máš zaujem? U mňa by klesol na nulu keď ma za potrebu toto robiť a este k tomu na vykricanom Pokeci.Nsjhorsie je, keď ho máš denne na očiach .Nieje nič lepsie sa osamostatniť nech ho už nikdy neuvidis.Musi ti byt blivno keď ho vidis, s kým si vlastne zila si zistila po xrokoch
Smahom ruky všetko vymazal, riadna obeta kvoli stetkam

anonym_aaaf1f
7. nov 2025
@mk22

@anonym_aaaf1f si mladá, môžeš este v pohode prežiť druhu polovicu zivota ako šťastná žena.
Nenechaj sa chudákom zlomiť zničiť.
To vážne kvôli nemu nejes nepijes, niee, neblázni.. je to facka, ale, život nekončí.
Ver mi, este sa budeš na chudákovi smiať.

@mk22 presne tak

anonym_aaaf1f
7. nov 2025
@diaamax

Mna dojima, ze este oni sa urazaju!!! Normalne ma to vytaca do biela 🤯. A potom to sypanie si popola na hlavu a citove vydieranie (ze ide skocit z mosta a pod) 🤯🤯🤯🤯. Si myslia, ze den-dva mozno tyzden a ak to nejde tak este pankovia sa citia urazene… no hnus🤮🤮🤮. Ja vam baby zelam, kazdej ktora toto preziva tu stratu dovery ten pohlad na znamu tvar, ktora je zrazu neznama, nech to prekonate cim skorej a ste znova stastne!!!

@diaamax dakujem za podporu ❤️‍🩹

anonym_aaaf1f
7. nov 2025
@anonym_bc47a3

@anonym_aaaf1f
Hnus, keď už tak padol, že je odkázaný na Pokec.Tam su hádam vsetky socky grupuju.Musi byt riadne zakomplexovaný chudák.O takeho máš zaujem? U mňa by klesol na nulu keď ma za potrebu toto robiť a este k tomu na vykricanom Pokeci.Nsjhorsie je, keď ho máš denne na očiach .Nieje nič lepsie sa osamostatniť nech ho už nikdy neuvidis.Musi ti byt blivno keď ho vidis, s kým si vlastne zila si zistila po xrokoch
Smahom ruky všetko vymazal, riadna obeta kvoli stetkam

@anonym_bc47a3 neviem s kym som zila, mily, starostlivy muz a na starobu prepnutie v mozgu, ale som rada, ze som na to prisla, horsie by bolo asi prist na to v 50-60tke

anonym_acf372
7. nov 2025

Ako to vobec davate? Ja som myslela, ze to je za mnou, to najtazsie, ze sa na to budem uz pozerat chladne. Ale to su take vlny emocii, ktore ma tak prevalcuju, uzkost, bolest, hnev... Ako zacat zit a povzniest sa na to, ked musite byt v spolocnej domacnosti? Verila som, ze sa zmeni, ze budeme ako rodina dolezitejsi, ze zacne veci lutovat, zw ho bude trapit co sposobil, ale citim, ze sa tak nestane... Ako toto vysvetlit malym detom, skolkarom, ze co sa deje?

angelix
8. nov 2025
@jaja20

@anonym_autor Takýchto chlapov by som vešala za gule do prievanu. Načo sa to žení a plodí deti, keď ho to o pár rokov prestane baviť?!
Ale teda konkrétne tebe by som poradila : rozvod, deti do striedavky, nech uvidí, či popri tom bude stíhať romániky alebo ak by nechcel, tak vybojovať také vysoké výživné na ne, aj na seba, že by pánkovi nezostalo ani na tú kávu,víno alebo obed pre frajerky!

@jaja20 No ani nahodou. Ked bude on single, vrhne sa na neho desat single chuderiek, a aj mladsich ako autorka a on sam teda nebude. A nie je nikde zarucene ze ho od neho autorka vyzmyka tucne vyzivne. Pekne ho zapriahnut doma, domacnost, deti. Vsak on zmudrie hned, ked ona prestane behat okolo neho ako s namazanym zadkom.

jaja20
8. nov 2025
@angelix

@jaja20 No ani nahodou. Ked bude on single, vrhne sa na neho desat single chuderiek, a aj mladsich ako autorka a on sam teda nebude. A nie je nikde zarucene ze ho od neho autorka vyzmyka tucne vyzivne. Pekne ho zapriahnut doma, domacnost, deti. Vsak on zmudrie hned, ked ona prestane behat okolo neho ako s namazanym zadkom.

@angelix Veď nech sa vrhnú. Ale máloktorá žena skutočne vydrží to, že sa jej frajer musí starať o 2 deti, z toho o jedno postihnuté. To, že sa jej nepodarí vyžmýkať z neho tučné výživné, je 50 na 50.
Ako som už písala, treba sa o to aspoň pokúsiť pomocou dobrého advokáta, ktorý má prax v takýchto prípadoch, keď mužovi hrabne a kôli milenke si zničí rodinný život.
Ako si v realite predstavuješ zapriahnuť ho do domácnosti a detí?

mk22
10. nov 2025
@anonym_acf372

Ako to vobec davate? Ja som myslela, ze to je za mnou, to najtazsie, ze sa na to budem uz pozerat chladne. Ale to su take vlny emocii, ktore ma tak prevalcuju, uzkost, bolest, hnev... Ako zacat zit a povzniest sa na to, ked musite byt v spolocnej domacnosti? Verila som, ze sa zmeni, ze budeme ako rodina dolezitejsi, ze zacne veci lutovat, zw ho bude trapit co sposobil, ale citim, ze sa tak nestane... Ako toto vysvetlit malym detom, skolkarom, ze co sa deje?

@anonym_acf372 otázka je co chceš ty, co chcete obaja?
Na com ste sa dohodli..
Preco musíte byt v spoločn domácnosti?

angelix
11. nov 2025
@jaja20

@angelix Veď nech sa vrhnú. Ale máloktorá žena skutočne vydrží to, že sa jej frajer musí starať o 2 deti, z toho o jedno postihnuté. To, že sa jej nepodarí vyžmýkať z neho tučné výživné, je 50 na 50.
Ako som už písala, treba sa o to aspoň pokúsiť pomocou dobrého advokáta, ktorý má prax v takýchto prípadoch, keď mužovi hrabne a kôli milenke si zničí rodinný život.
Ako si v realite predstavuješ zapriahnuť ho do domácnosti a detí?

@jaja20 tak ako pisali aj ine zeny, ze nech maka doma a potom nebude mat cas na sprostosti. Ked ho pusti do obehu, nic tym nedosiahne, ona sama s deckami na krku a pankovi sa zacne mladenecky zivot, ozaj ferovy pristup. Najlepsie ho vytresta, ked bude pekne zenaty a bude suchat nohami. Aj svokre by som povedala, co to vychovala do zivota. Poriadnu hanbu by zasluzil. Nenechala by som na takom jednu nitku suchu. A nie ze rozvod, taku sluzbu by som mu neurobila.

jaja20
11. nov 2025
@angelix

@jaja20 tak ako pisali aj ine zeny, ze nech maka doma a potom nebude mat cas na sprostosti. Ked ho pusti do obehu, nic tym nedosiahne, ona sama s deckami na krku a pankovi sa zacne mladenecky zivot, ozaj ferovy pristup. Najlepsie ho vytresta, ked bude pekne zenaty a bude suchat nohami. Aj svokre by som povedala, co to vychovala do zivota. Poriadnu hanbu by zasluzil. Nenechala by som na takom jednu nitku suchu. A nie ze rozvod, taku sluzbu by som mu neurobila.

@angelix Ale ja sa ťa pýtam, ako konkrétne chceš dosiahnuť, aby makal doma a šuchal nohami? Ako ho donútiš, keď sám nechce? Neviem, koľko rokov si vydatá, ale v realite to funguje tak, že svokry sa svojich synáčikov zastávajú, aj keď nemajú pravdu, nič s tým nedosiahne.

anonym_1eeb4a
11. nov 2025
@angelix

@angelix prosim ta,toto myslis vazne?ked ho pusti do obehu???a on je co?nejaka zver?a aku vyhru to prinesie podvedenej zene?mat denne doma radoby manzela,ktory jej rozdrbal srdce na miliom kusov,ale nedala ho do obehu?vytrestat ho,ze je zenaty?a co ona ma byt trest?ma zit s tym,ze je nestastna,podvedena,neveri mu,vsetko sa jej rozpadlo,ale jeeeeej tresta ho,ze je nadalej s nim?zamestna ho doma?prosim ta,ak muz nechce,nebude ti doma suchat nohami,teda nebude surovat riad,podlahy,behat kolo deti,varit,prat atd.A ak aj ano,v ramci sypania si popola na hlavu,o to viac bude unikat znova k neveram,lebo doma bude mat peklo.Ja nechapem,ze vy niektore si myslite,ze akonahle muz doma robi nemozne,tak nema chut zahnut.Ved to je proste chtic,vzruso,ci uz sa nudi,alebo je toho na neho az moc,siaha po slapajdach,ci uz online,alebo realne.Je to v nom!to aj doteraz bolo teda to manzelstvo pre neho trest teda.Prosim ta,nebud smiesna.Ved to je presne ta vyhra,ze porobil hluposti a i tak si ho zena "necha" ma pri sebe deti,ziadne sudom pridelene stretka,ziadne alimenty,ziadne tahanice kvoly majetkom,ziadna hanba,preco sa rozvadzaju...Ze do obehu,prosim ta,ved nech ide do obehu,jej bude na paychiku sto raz lepsie samej s detmi,ako sa denne divat na zradnehi cloveka a rozmyslat pri kazdej prilezitosti,ci niekomu pise,ci s niekym bol.Ver mi,ze po rozchode ten odpad mozno bude v obehu,ale uz to pre neho nebude vzruso,ale boj o to,nejaku si chutit,lebo bude sam jak prst.A aj ked nejaku chyti,vzdy sa bude musiet prisposobivat tomu,ze ma mat zrovna deti a to sa len tak nejakej nebude chciet,delit sa s nim o deti,plus alimenty.Dalsia vec,keby mu aj slo len o zasun,a najde ho,to uz moze byt zene,jeho byvalej zene sum a fuk,nebude to mat na ociach a bude si zit pokojne.On nebude vecne mlady a pokial nema miliony,uz ziadna o neho nezakopne,sak cicin je na svete dost,preco prave by o neho stali?sam,bez manzelky,decka sudom urcene,kedy ano,kedy nie,alimenty,rozklad domova,nove byvanie,vysvetlovanie okoliu,rodine,preco sa rozviedol,zatial co ona ma psychicky pokoj a zije pre deti a spolocnost sebavedomo,lebo ona nie je odpad.A on v tom celom pribehu sa este privtiera na kolenach.fakt ako nazor,ze nech maka doma a to bude trest,nedaj sa vysmiat.Ona je tiez clovek,ma pravo byt stastna a zit!a zivot nie je to,ze si necha nevernika a da mu domace prace preboha a hlavne,ze nebude v obehu.Uz vidim teba,jak ti chlap zahne a ty ho vytrestas tym,ze ma uvarit segedin a pokosit travnik a budes cela vesela,ze neni v obehu.

anonym_25e487
12. nov 2025
@angelix

@angelix prazdne reci. Chlapovi ziadna akoze hanba nic neurobi

anonym_bd74f2
12. nov 2025
@anonym_a7c42c

@anonym_bd74f2 zo zaciatku to bolo fakt tazke...aj mne celkom slusne "sibalo"...pramenilo to z nedovery, tak som blbla ja..ale on to znasal a velkrat aj plakal, prosil...az nas to proste preslo oboch a zacali sme normlane zit...mali sme velke stastie, ze sa nam narodila vnucka a ta nas neskutocne stmelila..mali sme zrazu nieco spolocne, co sme si obaja uzivali...a sme vlastne spolu dodnes..len s tym rozdielom, ze on sa snazi a vo mne sa nieco zlomilo a uz zijeme len ako spolubyvajuci..ale problem som teraz ja...ale to neriesim teraz, len proste viem, ako sa citis...ked som citala tvoj prispevok, okamzite sa mi premietali tie dni, kedy som nejedla, nespala, plakala...no proste zrela na psychiatriu...obcas mu uz tie moje "podozrievania" liezli na nervy a vybuchol..ale hned olutoval a snazil sa, aby sme mohli normalne existovat...a fakt casom som si na to ani nespomenula, ze ked nebol so mnou, zeby bol s nou (kvoli ktorej sa so mnou rozviedol) alebo inou..takze CAS ukaze, ci mate byt spolu alebo nie...

@anonym_a7c42c Ak sa mozem opytat, kolko ste mali vtedy rokov? Ako dlho ste boli od seba? Po navrate k sebe ste uz intimne nezili, ci az casom sa to stalo?

anonym_a7c42c
18. nov 2025
@anonym_bd74f2

@anonym_a7c42c Ak sa mozem opytat, kolko ste mali vtedy rokov? Ako dlho ste boli od seba? Po navrate k sebe ste uz intimne nezili, ci az casom sa to stalo?

@anonym_bd74f2 ja som mala 40, muz o rok viac...od seba sme boli asi rok, ale akoby sme ani neboli..nedal mi pokoj, stale som ho mala za patami...potom sa to nejak ukludnilo, ked som sa vratila a aj sme zili spolu intimne, ale cca po 10 rokoch sa co mne nieco zlomilo a odvtedy ho beriem len ako nutneho spolubyvajuceho...

liliana8
18. nov 2025
@anonym_a7c42c

@anonym_bd74f2 ja som mala 40, muz o rok viac...od seba sme boli asi rok, ale akoby sme ani neboli..nedal mi pokoj, stale som ho mala za patami...potom sa to nejak ukludnilo, ked som sa vratila a aj sme zili spolu intimne, ale cca po 10 rokoch sa co mne nieco zlomilo a odvtedy ho beriem len ako nutneho spolubyvajuceho...

@anonym_a7c42c a urobil nieco dalsie, co ta zranilo, ci skor sa u teba vratila ta stara bolest? Lutujes, ze si sa k nemu vratila pred 10 rokmi? Bolo vam tych 10 rokov este spolu dobre, ci len kratko?

anonym_a7c42c
18. nov 2025
@liliana8

@anonym_a7c42c a urobil nieco dalsie, co ta zranilo, ci skor sa u teba vratila ta stara bolest? Lutujes, ze si sa k nemu vratila pred 10 rokmi? Bolo vam tych 10 rokov este spolu dobre, ci len kratko?

@liliana8 dobre, nebudem to natahovat..on sa snazi doteraz, len ma tazsiu povahu...ja som niekoho spoznala uplnou nahodou a zamilovala som sa...preto je to u nas tak, ako je..inac by to do dnes fungovalo...a nelutujem, ze som sa vratila...

liliana8
18. nov 2025
@anonym_a7c42c

@liliana8 dobre, nebudem to natahovat..on sa snazi doteraz, len ma tazsiu povahu...ja som niekoho spoznala uplnou nahodou a zamilovala som sa...preto je to u nas tak, ako je..inac by to do dnes fungovalo...a nelutujem, ze som sa vratila...

@anonym_a7c42c dakujem za uprimnost, drzte sa

ankare
18. nov 2025

@anonym_autor Samozrejme, že by ju fikol,keby to aj ona chcela. To, že nedoslo medzi nimi ku sexu, nie je dôležité. Toto je nevera ako hrom!

Strana
z8