Ako prekonať pocit vnútorného stresu a neistoty?
Poznáte ten pocit, keď vám niekto spôsobí absolútnu vnútornú neistotu ? Neviete, čo hovoríte, ako to hovoríte, pochybujete o svojom každom slove, každom skutku. Nespoznavate sa. Cítite sa tak nepríjemne pri dotyčnom človeku, že vas to dostáva absolútne do úzkych a citite sa kŕčovito, neprirodzene. Ako s týmto bojujete? Co je vaša obrana ak potrebujete práve naopak v danej chvíli pôsobiť "nepriestrelne " silne a sebavedomo?
Dotyčný človek je dôležitý, arogantný, spochybnuje vašu výchovu aj vás. Nechcete narobiť dusno, tak ste ticho...
Aspoň teda sa naučiť voči tomuto brániť a neposobit vystrasene...
jednym uchom dnu, druhym von ved ak nieco aj povie negativne na teba je to jeho nazor, nemusi sa zakladat na pravde 🙂
Mala som takeho sefa. Riadila som sa radou z jedneho clanku psychloga. Predstav si tu osobu v absolutne nedostojnej pozicii so stiahnutymi gatami ako sedi na hajzliku a mlati s nim hnacka. Mne to pomahalo.
@doriiis rodina z mužovej strany
Tak s rodinou by som si to raz dva vybavila. Klin sa klinom vybija. Dovoluje si k tebe, lebo mu neodporujes. Ale verim, ze raz pohar pretecie a ty vybuchnes. Potom mu to spocitaj.
@viestta 😂😂😂
Nestretávam sa s takýmito ľuďmi, aj keby to bolo vlastné decko
Ak tvoja existencia nie je závislá od tej osoby ,tak by som sa s ňou ani nebavila ,predpokladám ,že je to svokra ,o čom ju potrebuješ presviedčať ?si dospelá osoba ,hádam nepotrebuješ súhlas ,ako si to spravíš tak to bude ,horšie je stretnúť takéhoto človeka ,keď je v pozícii nejakého veľmi dôležitého klienta ,na ktorom stojí nejaký mega dôležitý projekt

O koho ide? Šéf? Kolega? Frajer?