Ako prekonať porovnávanie nového vzťahu s bývalým?
Ahojte. Mam dost taky problem ze som asi dve mesiace po rozchode a uz riesim novy vztah a citim ze dost porovnavam ho s byvalym. Napr moj ex travil vsetko volny cas somnou. Cele vikendy spolu aj pocas tyzdna docestoval z prace zamnou. No a tento pocas tyzdna vobec.lebo ze je unaveny. A mali sme sa dnes stretnut a mi pise ze vonku je prilis teplo a v izbe sa mu sediet nechce. Tak podla mna keby chcel byt somnou mu je jedno hoci aj keby len sedime v izbe.. a tym jak ho porovnavam s ex tak mam sa chut k nemu vratit ale nechcem lebo ma minimalne virtualne podvadzal same eroticke stranky a sexzoznamky.a 2.dni po vztahu uz sexoval s inou. Takze neviem co robit.
Vykasli sa na novy vztah a skus zit sama so sebou chvilu.
Zobrala si to nejak hopom. Co tak dat si pauzu a zufalo nehladat nahradu za exa a vyriesit najprv seba?
Ved mas aj ine moznosti,nielen jedinu moznost vratit sa k ex. Tohto posli do haja a hladaj takeho,ktory bude rad s tebou a bude mat oci len pre teba.
načo si si zavesila okamžite po rozchode na krk ďalšieho?
@rozculena lebo mi bolo zle pri predstave ze ex si uz veselo sexuje s druhymi a ja mam sama doma.plakat do vankusa. Ale bola to chyba lebo porovnavam teraz.
@anonym_autor vonku je prilis teplo a v izbe sa mu sediet nechce. Tak kde teda je? Ani vonku, ani doma.. tak kde?
@rozculena lebo mi bolo zle pri predstave ze ex si uz veselo sexuje s druhymi a ja mam sama doma.plakat do vankusa. Ale bola to chyba lebo porovnavam teraz.
@anonym_autor To sú teda dôvody na nový vzťah 😀 Závidiš aj svojmu bývalému. No od ženy ako si ty, radšej utekať
A existuju len tieto dve moznosti? Nic medzitym? Ty si vhupla rychlo do vztahu, len aby si nejaky mala a vyrovnala sa exovi. Rozid sa a bud nejaky cas sama, kym sa spamatas z predchadzajuceho vztahi a budes ready na novy.. k tomu, ze chlapovi sa za tebou nechce ist, lebo je teplo 😂🤦 nemohli ste ist trebars k vode?
Co ked novy partner zacne tiez porovnavat teba s tvojou ex. Ze mala vacsie prsia, ze toto a toto robi lepsie. Povies mu, nech ide do ... Ex je ex, lebo robil to, co robil. Teraz si niekoho hladas, aby si mu to ukazala? No chudak ten muz.
Veď tu vôbec nejde o porovnávanie. Tento s tebou proste nechce tráviť čas, nie si preňho priorita. To nie je ok, bez ohľadu na to, aký bol ex. Ešte že nie sú iba dvaja chlapi na svete...
@anonym_autor nauč sa žiť sama so sebou a nehĺadať náhradu za bývalého. Žiadny iný nebude ako on.
naucit sa spravne pisat so mnou, za mnou
Nemaj vzťah. Zjavne nie si pripravená, si ešte decko
A preto si sa dala na rovnakú úroveň ako tvoj ex, s tým že ideš od jedného k druhému? Najprv si skús vychutnať čas sama so sebou a dostaň sa z jedného rozchodu a následne hľadaj iného chlapa.
Byt sama, taka tragedia😏🙄
@anonym_autor vsak aj Ty mozes sexovat s dalsimi....ked Ti len o to ide.
Ahaa takže keď mal bývalý hneď novú, tak musíš mať aj ty🤦♀️kam tento svet speje🙏
Veď tu vôbec nejde o porovnávanie. Tento s tebou proste nechce tráviť čas, nie si preňho priorita. To nie je ok, bez ohľadu na to, aký bol ex. Ešte že nie sú iba dvaja chlapi na svete...
@thereisabear tak sorry, ale je len dva mesiace po rozchode, z toho mi vyplyva, ze s ttm druhym sa estelen spoznavaju, otukavaju, on to zatial vobec nemusi brat vazne a ona s nim uz chce travit vsetok cas, chlapec si mozno len vytycuje svoje hranice, to sa mu zas nedivim.
Ak máš len dva mesiace od rozchodu, tak je pochopiteľné, že ho budeš porovnávať. Je to ešte príliš krátka doba a stále myslíš na ex. Daj si dlhší oddych, aby si aj tvoj mozog zvykol na to, že ex už nie je a pri prítomnosti iného aby ti nepodkladal myšlienky alebo pocity o tom aký bol ex.
A treba si uvedomiť, že ex nie je ako ten nový. Je to iný človek, iné priority, iný nový vzťah.
V žiadnom prípade neporovnávaj, nájdeš len kopec malých chýb ktoré má a ex nemal a potom to budeš vidieť stále. Takýmto spôsobom si nájdeš partnera, ktorý bol podobný a vytvoríš rovnaký vzťah, ktorý dopadne rovnako ako s ex.
Tiež som čerstvo po rozchode a nemám chuť hrnúť sa do dákeho nového vzťahu. Začal som sa venovať sebe, zmenil priority, čas a energiu dodávam inému cieľu.
Ak je tvojou prioritou potreba sexu, tak to neviem. Kúp si hračky 😂
Takze si si narazila dalsieho, asi prveho, ktory sa pritrafil, len kvoli tomu, aby si byvalemu vytrela zrak, ze bez neho sa zaobides a zasexujes si aj ty? Super dovod. Chudak ten tvoj novy.
@thereisabear tak sorry, ale je len dva mesiace po rozchode, z toho mi vyplyva, ze s ttm druhym sa estelen spoznavaju, otukavaju, on to zatial vobec nemusi brat vazne a ona s nim uz chce travit vsetok cas, chlapec si mozno len vytycuje svoje hranice, to sa mu zas nedivim.
@lindusss2016 počas týždňa nie sú spolu, lebo je unavený po práci (kto nie je?) a cez víkend zrušil program, lebo je veľmi teplo? Tak ja by som si začiatok vzťahu inak predstavovala. Jasné, vôbec nemusia byť spolu vkuse, ale tento vyzerá, že nemá záujem.

načo si si zavesila okamžite po rozchode na krk ďalšieho?