Ako prekonať sklamanie z bývalého partnera?
Ahojte, prišla som si útechu, čo sa mi stalo. Na chlapov si dávam pozor, niesom naivná ani nič podobné (aspoň som si to myslela) ale po ex sa cítim ako totálna krava. Zistila som, že som prespávala u chlapa, ktorého som absolútne nepoznala podľa všetkého. Býval sám, chodila som na doteraz na pár dní k nemu na 3 dni počas týždňa zvyšok som bola doma. On má prácu, ktorá obnáša aj cestovanie do zahraničia na 1 deň väčšinou, tak chodil aj preč. Poznám jeho kamarátov, fungovali sme ako normálny pár. Už padla aj debata na trvalé presťahovanie sa, bavili sme sa o dieťati, či by sme v budúcnosti mali a podobne. Stretávali sme sa od októbra, stále sme si volali písali, mal o mňa veľký záujem. Vedela som, že má dieťa s ex, chlapca, za chvíľu bude dospelý, s ním má skvelý vzťah a s ex tvrdil, že tiež. Ešte som si hovorila, že super, že nebude robiť scény, vraj mali všetko vysporiadané. Pred 2 týždňami, jeho ex zistila od niekoho, že sme spolu, zrejme nás videli, chodili sme spolu stále po verejnosti a začala mu robiť peklo a scény ohľadne dieťaťa. Ja som to pochopila, že spolu nemajú niečo doriešené, pretože mu stále volala písala nadávala, že s kým je a podobne. On sa jej nepostavil a zatĺkal, toto ma sklamalo a som mu to povedala. Nakoniec z neho vyšlo, že on v tom má jasno ale ona nie. a on sa bojí, že proti nemu spíkne dieťa, že nech sa pozriem na nu aká je psycho. A zrazu sa odmlčal a stiahol. Posledný telefonát mi povedal, že pri ňom nestojím a neviem čo a že súhlasí s tým čo som povedala, že si najprv dá dokopy on svoj život a potom začne nový. Mne prišlo, že on sa zachoval ako ustráchaný chlapec a že sa jej bojí. Ja som z toho sklamaná a dotknutá a neviem to celé príjať, keď si rekapitulujem celý vzťah, všetky zážitky, ako som sa mala pri ňom dobre, ako ma mal rád, vždy všetko urobil čo mi videl na očiach. keď sme boli spolu som bola najlepšia, najúžasnejšia, najkrajšia, jeho pýcha a podobne.. Ešte sme mali na veľkú noc ísť na dovolenku... Ako to prijať?
Však a čo riešiš ,ide si poriešiť živiť,rozišiel sa s tebou ako srab,buď len rada
No sú aj také ženy, čo huckaju deti voči manželom, nevieš ako to medzi nimi je. Možno ťa aj mal rád, ale dal prednosť synovi. Tie vzťahy sú zložité. Kašli na to. Bude dobre, nájdeš iného časom.
no toto som zazila aj ja, nakoniec vsak oni boli stale oficialne spolu - len zili takym zvlastnym sposobom zivota. V podstate spolu ani nespavali, nebyvali resp. len sem tam niekam spolu isli. Ale mali stale spolu majetky.. Ja som sa ho ale nechcela vzdat, verila som, ze to vyriesi.. riesenie trvalo 3 roky.. vela krat na sklamal, oklamal.. klamal vsak aj jej.. no proste sedel na dvoch stolickach, mal dve domacnosti, jeho rodina, priatelia atd sa stretavali aj so mnou aj s nou a hrali tieto hry.. nakoniec to skoncilo tak, ze mna kontaktoval pravnik tej ex, povedal mi take veci, ze som skoro odpadla.. takze dopadlo to tak, ze ja som to uz nedala, nedala to ani ona.. ostal sam.. a dve zlomene zeny po nom, ktore mu uz nevedeli odpustit.
Dnes ja uz mam dieta a partnera, oni su stale rodicmi dcery ale nevedia si prist na meno, a on si nedavno zalozil novu rodinu s inou zenou. Takze ja po tejto skusenosti odporucam odist z kratsej cesty. Mna to emocne velmi vycerpalo, zranilo, zmenilo.. uz by som do toho nikdy nesla.
Proste to prijat.Mam znamu ktora prezila nieco velmi velmi podobne.Proste od toho dna ho odstrihla uplne a ukonvila.Pre nu uzavreta kapiyola.Klobuk dole pred nou.Prvy tyzden bol narocny ale potom lepsie a lepsie.Odstrihnut,sustredit sa na seba,odist na dovolenku kludne aj solo precistit myslienky.A viac nekontaktovat.
@mirola toto bude niečo podobné.. ah ja sa už cítim jak nejaká naivná blbka...
No a ako si to s vami predstavoval, keď začala ex hysteričiť? Na druhú stranu, ak je fakt tak psycho, nemôže si dovoliť byť ako si predstavuješ, pretože, musíš uznať, že dieťa je prednejšie, bolo by divné, ak by to tak nebolo. Neviem, asi by som to tak rázne ako ty nebrala a snažila sa to vyriešiť spoločne s ním jeho ex. Možno je ona fakt na hlavu.
Ako to prijať..? Uplne normálne... s uvedomením si, že tvoj partner/nepartner nemal v hlave " upratané" priority, čo je pre fungujuci vzťah alfa ~ omega.
Velmi pekne si to napísala "nepostavil a zatĺkal, toto ma sklamalo...", v podstate si si dala i sama odpoveď.
Tu sa nie je o čom vôbec baviť...
Martina Comisso - Rozhodol sa sam...
@lonely66 hodis link? Nech vieme povodnu verziu
Netrápila by som sa kvôli nejakému chlapovi...je veľa mužov na svete...ber to ako skúsenosť a choď ďalej...

Chlap, ktorý sa takto zachová kvôli ex či dieťaťu, ti nestojí za tvoje trápenie.