Ako prekonať sklamanie z partnerovej minulosti?
Vopred sa ospravedlňujem za anonym. No je to dosť citlivá téma, veľmi ma to trápi a boli a nemám sa ani komu vyžalovať. Ide o to, že po pár nevydarených vzťahoch mám konečne partnera s ktorým sa cítim dobre. Rozumieme si a dopĺňame sa. Je pravda, že po sexuálnej stránke je to jedna katastrofa. On preferuje tvrdý, rýchly. A hlavne dlhý sex niekedy aj 2-3hodiny. Necítim pri ňom žiadne emócie, city nič. Ide si len svoje na mňa absolútne nepozeral. Samozrejme sme si to vyrozprávali snaží sa aj zmeniť, ale stále necítim, že je to ono. Podľa mňa takto fungoval roky a iné ženy ani nemal. A tu nastáva asi najväčší zlom, ktorý má asi najviac sklamal a šokoval. Mal bohatú sexuálnu minulosť a vravel, že sa vyburil už dosť. Sex vyžaduje často a aj niekoľko krát za deň je nadržaný. Samozrejme sa vie ovládať. V minulosti pochodil snáď vsetke pánske kluby, erotické, tanečné a podobne. Tvrdí, že za sex si nikdy neplatil a niejw taký úbohý aby niekedy niečo s takými ženami mal. Že po bordeloch chodil s kamarátmi ako doprovod a čakal na nich aj dve hodiny. Že on si tma dal Max pivo alebo Kofolu. Ja tomu samozrejme neverím. Muž ktorý roky pracoval vo Švédsku a podobne krajiny kde mal krásny plat.. Podotýkam, že niekoľko rokov bol v zahraničí. A nemá ušetrené ani euro. Ja som z neho sklamaná.
V zaciatkoch vztahu je to casto tak, ze je sex aj viackrat za den. V zasade je to ok, ak to obom vyhovuje. Ak ti to uz teraz vyhovuje, vyskusaj si to s nim vykomunikovat. Mozno sa rpzidete z kratsej cesty, mne tento tvoj opis trochu zavana nie uplne ok chlapom
"Rozumieme si a doplname sa".
Ani som to docitat nevedela... Kde si nechala uctu k sebe samej?
Jasné, doprovod a Kofola u chlapa, ktorý chce sex niekoľkokrát denne... Prepáč, ale o takého by som ani nezakopla ...🤢
Vysporiadaj sa skor so svojou buducnostou a utekaj. Sice nema ani € ale nejakeho skryteho frasa mozno ano … za kus chvosta kupujes cele prasa…
už keď sama pochybuješ, niečo nie je v poriadku. Neverila by som, že si nič neušetril, že v bordeli pije kofolu a čaká kamarátov a ten sex - hrôza.
Oj. Za mňa no go. Keď to už na začiatku neklape v sexuálnych predstavách,nebude to ani potom.
za mne tiez nie... neostavaj s niekym len zato ze nikto iny nie je na obzore... maj rada samu seba... sama pochybujes,
Neries jeho minulost. To nie je tvoja vec. Aj ked sa ti zdoveril, teba do toho nic.
Ries to co je teraz. Evidentne si nerozumiete v jednej za najdolezitejsich casti partnerstva - a to v sexe. On ho rad tvrdy, ty nie. Oboje je v poriadku. Ale uz teraz mas problem s jeho potenciou, evidentne trpis. Nezostavaj tam, kde sex uz v zaciatkoch je problem. Obaja mate pravo na to, co mate radi - on nech si najde partnerku s bielou pecenou (ako sa hovori) a ty si najdi miernejsieho milenca.
najskôr píšeš, že preferuje rýchly a tvrdý a potom preferuje dlhý... tak ja už neviem...
Takže, 2-3 hodiny bije jak kladivo? Tomu snáď neveríš ani ty...a ešte aj párkrát denne 🤔 no ok. Co je horšie, že ťa nedokáže uspokojiť ani po toľkých hodinách.
Čo by ma viac hnevalo a viac zaujímalo, ze co robil vo Švédsku keď nemá nič nasetrené. Pokiaľ neplatil v bordeloch, ani neplatil za zdravie, či nekúpil byt. Ak ti tvrdil, vôbec, že tam bol pracovať. Iné, keby tam bol na dovolenke. 😄
Som asi dosť stará na to, že by mi stačilo 5 minút na to, aby som zistila, či je empaticky, pozorný, v posteli a par dní na to, či je vôbec vhodný do partnerského vzťahu.
najskôr píšeš, že preferuje rýchly a tvrdý a potom preferuje dlhý... tak ja už neviem...
@mimaapeto tak možno je jak zbíjačka, dlho, rýchlo, tvrdo 🤣
Neries jeho minulost. To nie je tvoja vec. Aj ked sa ti zdoveril, teba do toho nic.
Ries to co je teraz. Evidentne si nerozumiete v jednej za najdolezitejsich casti partnerstva - a to v sexe. On ho rad tvrdy, ty nie. Oboje je v poriadku. Ale uz teraz mas problem s jeho potenciou, evidentne trpis. Nezostavaj tam, kde sex uz v zaciatkoch je problem. Obaja mate pravo na to, co mate radi - on nech si najde partnerku s bielou pecenou (ako sa hovori) a ty si najdi miernejsieho milenca.
@katarinaba takáto minulosť by ma teda veľmi zaujímala a riešila by som ju...rozchodom
Autorka, v žiadnom prípade by som s týmto typom muža ani nerandila, tobôž s ním plánovala budúcnosť
@katarinaba takáto minulosť by ma teda veľmi zaujímala a riešila by som ju...rozchodom
Autorka, v žiadnom prípade by som s týmto typom muža ani nerandila, tobôž s ním plánovala budúcnosť
@lily246 no to si len ja myslím, aj podľa toho aký sex preferuje. Neprizná sa mi k ničomu absolútne. Ale áno, po všetkom uváženi zvažujem rozchod. Nevedela a neviem sa s tým zmieriť jednoducho.
No pre mňa ako pre ženu je aj minulosť partnera príťažlivá, čiže nie, neviem minulosť zmeniť ale zároveň viem, že by mi taký muž vadil, darmo by bol ako boh sexu.
A k sexu...je rozdiel tvrdý a vášnivý sex bez emócií, citov a keď je taký istý, kde ale cítiš aj lásku a pozornosť. Príde mi citovo prázdny, dlhé roky mu ženy slúžili len na ukojenie jeho chutí a to sa nezmení. Ak budeš odmietať časom sex, nájde si inú. Tento typ muža je len pre špecifické typy žien....dlhodobo to nevydržis.
Aj my si s manželom občas uletime v sexe ale stále je to o vnímaní mojich pocitov, normálne ze si ide svoje hlava nehlava.
Naučil sa mať sex pre sex. Nevie čo s dusevnom, lebo je to fyzické. Akoby si tam nebola. Akoby ste neboli spolu. To je ako jesť pri stole, kde každý sedí s mobilom. Spolu ale v podstate sami. To je keď intimita sa nebuduje. Intimita paradoxne nie je len sex. Je to pocit prijatia a bezpečia vyplývajúci z hlbokého poznania toho druhého a seba. To nie je, že obaja máme radi vanilkovú zmrzlinu. Ale vedieť čo má robí šťastnou a toho druhého a chcieť sa priblížiť.
Ani by som sa zmierovat nesnazila. Vsak nie je jediny na svete. Splneny sen to fakt nie je.
Naco ti je ved ti vobec nesedi
Ukáž mi jedného chlapa, ktorý ide do bordelu a sedí tam pri kofole. Vadili by mi klamstvá aj divný sex, to môže ísť zase na tú kofolu.
@lily246 no vieme malo o tom vztahu. O tom, kedy jej to povedal. Ak to bolo na druhom rande, tiez by som zutekala. Ale ak sa zdoveril po roku? A vztah fungoval? Okrem toho sexu, teda. Nemusel jej povedat nic na druhej strane. Nie kazdy sa s minulostou pochvali. Keby sme vsetci vedeli, co sme vystrajali v minulosti, asi by ludia ani spolu nezili. Kazdopadne, ja by som minulost neriesila. Riesila by som pritomnost a buducnost. Ta minulost by bola len dalsim doplnkovym minusom. Podstatny je ten sex. A ten je pre nu hrozny, to je podstatna informacia.
Ja ti to napisem asi takto.. mala som takejoto buchaca za ktorym som chodila vyslovene na takyto dlhy tvrdy sex, ale mat nieco taketo kazdy den nie sakujem a neprosim.
Ja som si svoje uzila ...ten tvoj wste nie, resp ty nie si partnerka, ktorej to vyhovuje. O minulosti by som sa nebavila, resp. By mi bola jedno, ak by nezasahovala do pritomnosti, ak je zdravy
Takze by som to ukoncila nech si zbija nejaku inu
@lily246 no vieme malo o tom vztahu. O tom, kedy jej to povedal. Ak to bolo na druhom rande, tiez by som zutekala. Ale ak sa zdoveril po roku? A vztah fungoval? Okrem toho sexu, teda. Nemusel jej povedat nic na druhej strane. Nie kazdy sa s minulostou pochvali. Keby sme vsetci vedeli, co sme vystrajali v minulosti, asi by ludia ani spolu nezili. Kazdopadne, ja by som minulost neriesila. Riesila by som pritomnost a buducnost. Ta minulost by bola len dalsim doplnkovym minusom. Podstatny je ten sex. A ten je pre nu hrozny, to je podstatna informacia.
@katarinaba sme spolu pol roka. Priznal sa mi s tými bordelmi, že tam chodil len piť len pred pár dňami. Áno rozumieme si je to pravda. A veľmi. V Tom sexe to bola hrôza na začiatku. Samozrejme som sa chcela s ním kôli tomu rozísť. Ale on vravel, že to zmení. Je pravda, že sa snaží a snaží sa má aj viac precítiť a je jemnejší. Ale mne to žiaľ nič nehovorí s ním...🤷♀️
Rozid sa a nim radsej teraz,ako s dvoma detmi a hypotekou na krku. Ked si nerozumiete v takej zasadnej veci,to je dost zle. A ked k tomu este klame,resp.zahmlieva,no nie je o com.
skús prosím vysvetliť toto - "mám konečne partnera s ktorým sa cítim dobre. Rozumieme si a dopĺňame sa"
keď ti nevyhovuje intímne, neveríš mu čo ti hovorí, nemá peniaze... v čom sa tak svele dopĺňate???
Nie ste kompatibilný v sexe, to ze sa teraz snaží, dlhodobo nevydrží. Má zvýšené libido, ak mal sex v bordeloch, tam mohla vzniknúť aj ta bezohladna porucha vnímania partnera v sexuálnej oblasti. Všetci vieme,že do bordelov chodia aj muži preto,aby si tam naplnali svoje skutočné chute, doma to nemôžu až tak prejaviť.
Je mnoho iných mužov, nájdi si takého, s ktorým ti to bude chutiť a ladiť 🙂
Vies, ked ti povedal o svojej minulosti a napriek tomu si s nim ostala, tak to uz naozaj neries. Co mu to chces teraz vycitat? Pouci sa a uz ti nikdy nic nepovie. Ries ten sex. A pocitaj s tym, ze sa snazi, lebo je to zaciatok vztahu. Ak v tom budes pokracovat, casom sa k takemu sexu moze vratit. Po svadbe, po detoch - co potom. Mnohi maju problem so sexom az po niekolkorocnom dobrom sexualnom zivote. Chute sa budu menit. Ale ked to nefunguje teraz, pochybujem, ze v buducnosti to bude lepsie.
Aku buducnost ma vztah kee jedna strana musi zatinat zuby a zmierovat sa a druha nemoze mat sex aky chce? Myslis ze kvoli tebe bude cely zivot uz mat len nezny laskavy sex?
Sex je rýchly, ale dlhý, iné ženy ani nemal, ale má bohatú sexuálnu minulosť. Čítaj po sebe, alebo to vymysli lepsie🙈.
Priznal sa že chodil do bordelov, a načo ti toto hovoril, ked o nič nešlo? Veď to je zbytočné a sprostosť ako voda v koši. Hej sedel tam 2 hodiny ako curak pri kofole za 20 eur 2 dcl a čakal na kamarátov. Lebo, nie nedá sa ich tam hodiť a za 2 hodiny prísť pre nich, on taký obetavý 🫣🫣. To ako keby povieš ze si si objednala gigola, ale 2 hodiny ste si len čítali verše z knižky.

Tak sklamaná, že uvažujem nad rozchodom. Plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie. Ja aj keď som krátky čas pracovala v zahraničí a už len potom tu aj keď len na nízkej pozícii nie príliš vysoký plat som si dokázala ako žena ušetrit a on nič. Prosím o radu a názor. Je pravda, že momentálne už ostal tu na Sk, ževraj kôli mne snaží sa a aj niečo aby ušetril. Ale pre mňa je to.. ja neviem asi malo 😢😱😱