icon

Ako prekonať sklamanie z partnerovej minulosti?

30. apr 2025

Vopred sa ospravedlňujem za anonym. No je to dosť citlivá téma, veľmi ma to trápi a boli a nemám sa ani komu vyžalovať. Ide o to, že po pár nevydarených vzťahoch mám konečne partnera s ktorým sa cítim dobre. Rozumieme si a dopĺňame sa. Je pravda, že po sexuálnej stránke je to jedna katastrofa. On preferuje tvrdý, rýchly. A hlavne dlhý sex niekedy aj 2-3hodiny. Necítim pri ňom žiadne emócie, city nič. Ide si len svoje na mňa absolútne nepozeral. Samozrejme sme si to vyrozprávali snaží sa aj zmeniť, ale stále necítim, že je to ono. Podľa mňa takto fungoval roky a iné ženy ani nemal. A tu nastáva asi najväčší zlom, ktorý má asi najviac sklamal a šokoval. Mal bohatú sexuálnu minulosť a vravel, že sa vyburil už dosť. Sex vyžaduje často a aj niekoľko krát za deň je nadržaný. Samozrejme sa vie ovládať. V minulosti pochodil snáď vsetke pánske kluby, erotické, tanečné a podobne. Tvrdí, že za sex si nikdy neplatil a niejw taký úbohý aby niekedy niečo s takými ženami mal. Že po bordeloch chodil s kamarátmi ako doprovod a čakal na nich aj dve hodiny. Že on si tma dal Max pivo alebo Kofolu. Ja tomu samozrejme neverím. Muž ktorý roky pracoval vo Švédsku a podobne krajiny kde mal krásny plat.. Podotýkam, že niekoľko rokov bol v zahraničí. A nemá ušetrené ani euro. Ja som z neho sklamaná.

krasneleto
30. apr 2025

uplne mi stacila veta- v sexe jedna katastrofa... s tymto muzom si planujes buducnost? absolutne by ma nezaujimalo ak si teda vo vsetkom rozumieme co bolo predo mnou. ale nerozumiet si v posteli a planovat buducnost... tak to teda sa zamysli nad sebou, do coho sa chces pustit... 3 hodinovy tvrdy sex denne, ktory ti nevyhovuje... wow

macatt
30. apr 2025

No snaží sa z toho vytrieskať čo to dá, má to tak v hlave, ak si zaplatil 2 hodiny tak trieskal 2..
Očakávať, že to nastavenie zmení koli tebe je trúfalé.. nemusí ho to tak vanilkovo o nejaký čas baviť a napĺňať a vráti sa opäť k tomu čo mu vyhovuje, bude mu to chýbať..
Mohol by sa možno skľudnit vekom, koľko má rokov?

autor
30. apr 2025
@macatt

No snaží sa z toho vytrieskať čo to dá, má to tak v hlave, ak si zaplatil 2 hodiny tak trieskal 2..
Očakávať, že to nastavenie zmení koli tebe je trúfalé.. nemusí ho to tak vanilkovo o nejaký čas baviť a napĺňať a vráti sa opäť k tomu čo mu vyhovuje, bude mu to chýbať..
Mohol by sa možno skľudnit vekom, koľko má rokov?

@macatt má 36...o vzťahoch moc nehovorí. Teda len o jednej žene s ktorou bol krátko a tvrdí, že ona to mala takto rada

bg92
30. apr 2025

“Rozumieme si a doplname sa”. Hlavne ze neklape sex (citujem katastrofa),trapi ta jeho minulost, neveris mu a on o vztahoch nehovori… akoze kde je to porozumenie a doplnanie sa???Davno by som s nim nebola

betulinka1
30. apr 2025

To co bolo je minulosť. Neries zeny ani taketo veci. Skor je divne, ze nema nic ušetrené. Co poznam ludi, ktori pracovali v zahranici, tak prisli a kupili si byt. Cize z toho jeho popisu je to skor o tom, ze on neriesil a užíval si. Ale co sa tyka sexu, po pol roku by si si ho mala uzivat aj ty. Tie prve dva mesiace to moze byt take, ze sa spoznavate, svoje tela, kto co ma rad. Ale po tom pol roku, je uz po skúšobnej dobe 😉.

macatt
30. apr 2025

Je to ako s jedlom, máš na to chuť, potrebuješ jesť slaninu a nebudeš jesť stále vanilkové rožky…z romantika sa nestane lusknutím prsta predátor a z predátora romantik( vegetarián), to je proste fyzická, psychická danosť, potreba, vlastnosť, schopnosť.. prešla som si takým vzťahom, bolo to len o klamstve a pokračoval ďalej v tom čo mu dávalo zmysel života, riešiť si svoje potreby..
Vieš o ňom málo, ale nemáš ružové okuliare a určite prídeš na to ako to je, či sa pretvaruje, alebo je pripravený na vzťah, kde musí pozerať potreby partnerky.. to sa moc naučiť nedá, buď je sebec, alebo nie..

nikpa
30. apr 2025

Co bolo bolo, to by som neriešila. Každý má voľáku minulosť, človek bol mladý a hocičo povyvadzal. No mňa zaráža, že chceš byť s človek, ktorý si ide počas sexu svoje a na teba a tvoje potreby nehľadí. Toto ti naozaj stačí, že sa na tebe odbaví, bez emócií a citov a ty ho pri tom nezaujímas?!

lindous
30. apr 2025

Nefunguje to v sexe a zjavne máte aj odlišný názor na financie a hospodárenie, obe veci vo vzťahu dôležité, takže za mňa nie je o čom… radšej skôr ako neskôr

juliet86
30. apr 2025

paneboze kde zbierate taketo exponaty? cize mate rozdielne nazory na moralku na peniaze na sex a biducnost s nim vidis preco???? najdi si niekoho ineho

vler
30. apr 2025

V 36 rokoch nema usetrene ani euro?! A to nezivil rodinu; pre mna konecna.

alickapusinka
30. apr 2025

uplne by som s nim skončila 36 roční ani jedno euro a bol za prácou v zahraniči no to je konečna.V sexe chcete každý niečo ine druhe mínus takže za mňa by si to mala ukončiť.

domkakvet
30. apr 2025

On ma rad rychli sex, ktory trva tri hodiny? Nejako zvlastne si to napisala, to potom nie je rychli sex. Za mna chlap ktory striedal zeny ako ponozky nie.

autor
30. apr 2025
@domkakvet

On ma rad rychli sex, ktory trva tri hodiny? Nejako zvlastne si to napisala, to potom nie je rychli sex. Za mna chlap ktory striedal zeny ako ponozky nie.

@domkakvet áno napísala... Nejde v kuse hodinu hodiny rýchlo.. každopádne tvrdý sex to je. Inak ani orgazmus dosiahnuť nedokaze

domkakvet
30. apr 2025

Je to uplne nevhodny partner, hladaj inde.

gribka1
30. apr 2025

Tak tento mal ostať len v kamarátskej úrovni. Ináč v čom si tak veľmi rozumiete?

macatt
30. apr 2025
@gribka1

Tak tento mal ostať len v kamarátskej úrovni. Ináč v čom si tak veľmi rozumiete?

@gribka1 že jej hovorí čo chce počuť a klame a zahmlieva ako žil doteraz 🙃

gribka1
30. apr 2025
@macatt

@gribka1 že jej hovorí čo chce počuť a klame a zahmlieva ako žil doteraz 🙃

@macatt Asi jedine tak 😂

janickacrazy
30. apr 2025

Minulosť je minulosť, ale to, že v súčasnosti si v sexe nerozumiete je veľký problém. On potrebuje tvrdý sex, ty očakávas nežnosti a romantiku. Toto fungovať nebude. Teraz sa snaží, je zamilovaný, ale neskôr to nebude dobré. Okrem toho nemá našetrené ani euro v 36, to je ďalší veľký problém. Takže určite by som sa a ním rozišla.

iv007
30. apr 2025

Jemine nevola sa Lukas? Mala som pred rokom tu "cest" randit s podobnym typkom co vraj kamosov vozil po bordeloch a on slusne cakal v aute. Tiez robil kade tade v zahranici vraj za 25€ na hodinu a nakoniec mal 4 dohladatelne exekucie na internete. Byvanie od mamy, auto pracovne, cize vlastne holu rit a len plnu hubu sladkych reciciek. Tento tvoj je podobny exemplar, bez buducnosti.. a hlavne je sebec ked sa ti nedokaze prisposobit v posteli.

autor
30. apr 2025
@iv007

Jemine nevola sa Lukas? Mala som pred rokom tu "cest" randit s podobnym typkom co vraj kamosov vozil po bordeloch a on slusne cakal v aute. Tiez robil kade tade v zahranici vraj za 25€ na hodinu a nakoniec mal 4 dohladatelne exekucie na internete. Byvanie od mamy, auto pracovne, cize vlastne holu rit a len plnu hubu sladkych reciciek. Tento tvoj je podobny exemplar, bez buducnosti.. a hlavne je sebec ked sa ti nedokaze prisposobit v posteli.

@iv007 písala som ti ss

really8
30. apr 2025

Takze je to lukas?😀

pralinka25
30. apr 2025

aj mna to zaujima 😀

gribka1
30. apr 2025

Aspoň napíš, že áno či nie

autor
30. apr 2025
@gribka1

Aspoň napíš, že áno či nie

@gribka1 ano

autor
30. apr 2025

Ale pravdepodobne len zhoda mien.. ale aj tak náhoda veľká. Vám poviem

really8
30. apr 2025

Ok takze od lukasov ruky prec😀

autor
30. apr 2025
@really8

Ok takze od lukasov ruky prec😀

@really8 😃😃 presne hlavne ak pracovali v zahraničí

beronsche
30. apr 2025

Neviem si predstaviť takúto náhodu, že existujú 2 lukasovia, ktorí obaja chodievali s kamošmi na Kofolu do bordelov, ale k*rvy nechali na pokoji, pracovali v zahraničí a nemajú ani fuka ušetrené..
Ak toto si dvaja rozdielni ľudia, tak waw..
😂

autor
30. apr 2025
@beronsche

Neviem si predstaviť takúto náhodu, že existujú 2 lukasovia, ktorí obaja chodievali s kamošmi na Kofolu do bordelov, ale k*rvy nechali na pokoji, pracovali v zahraničí a nemajú ani fuka ušetrené..
😂

@beronsche a byt od mamy... Ja neviem prišli veľká náhoda

janickacrazy
30. apr 2025
@beronsche

😂

@beronsche nový námet na rodinné prípady 😂