Ako prekonať sklamanie z partnerovho správania?
Ahojte dievčatá čo by ste robili vy na mojom mieste? Dozvedela som sa že muž povedal kolegovy na konkrétnu ženu že asi ju chlap malo uspokojuje keď sa pretŕča že stačí povedať a on pôjde hneď ako som sa to dozvedela sa mi neskutočne zhnusil. Nedokážem ho ani vycítiť. 🤷🏻♀️
Neverím, že po jednom incidente sa človek môže takto zhnusiť. Asi tam niečo neklape dlhšie a takto sa to len odzrkadlilo.
Najprv sa spýtaj chlapa, či to fakt povedal.
mám pocit, že nie je podstatné, že trápnymi rečami robí zo seba hrdinu pred kamošmi - podstatné je, že mu neveríš, to bude mať asi hlbšie korene
Podľa mňa kecá, ľudia to tak občas robia… Ta osoba co ti to vyklebetila tiez mohla držať hubu, zbytočne len napätie vyrába medzi vami, možno aj úmyselne . Nehovorím keby tvoj muž očividne flirtuje, ale takéto kecy medzi chlapmi naco vyslepičit tretej osobe
Mám kamosku co vzdy ked vidi nejakého krasoňa tak velavýznamne zahmmmmka a ja to pri nej robím tiez, potom sa na tom rehoceme jak pubertacky .. Jasne ze to je len zo srandy.
A ked nás je občas viac ze ideme iba baby na vino tak nás nechci počuť co trepeme, proste staré pripite rakety, pritom všetky zadané s rodinami … ziadna to nemyslí vážne, iba v rámci zábavy

Poslala by som ho za nou aby som videla ten tupy ksicht co by hodil 😅