Ako prekonať strach z toho, že zostanem sama?
Nedarí sa mi to... Keď aj nejaký vzťah začne, tak hneď skončí. Nedokážem si nájsť nikoho normálneho. Bojím sa, že naveky budem sama. :/
@anonym_autor nasilu byť s niekým nemá význam, časom by si to zistila u konkrétneho človeka. Podľa mňa sa kľudne "zoznamuj" ďalej a skôr či neskôr sa určite podarí 🙂
@anonym_autor Presne ako povedala @dorizzz. Ešte dodám k tomu, že možno by ti pomohlo, ak by si žiadneho partnera nejakú dobu nehľadala vôbec. Skús hľadať niekoho na zábavu. Napr. na hobby, čo máš, alebo len tak na pokec – nič viac. Choď s kamoškami von a pod... a hlavne – začni sa usmievať 🙂 ":/" nie je dobré 🙂 Prajem veľa šťastia ;)
Nauc sa mat rada sama seba, nauc sa byt rada sama so sebou. Tvoja hodnota sa nezvysi ked budes s niekym a ani neklesne ak nebudes s nikym. Jedina v tvojich ociach. Vela pravdy je na "Radsej sama ako s blbcom". Ked budes spokojna sama so sebou ked sa budes mat rada tak to z teba bude vyzarovat. V tomto zufalom rozpolozeni pritahujes len nevhodne typy, ale dobre je, ze skonci to skor ako je neskoro. Prvy krok za uvedomenim si svojej hodnoty mas uz za sebou, zufala sa nedrzis nepouzitelnych.
@anonym_autor radsej sama ako s debilom… Sloboda je k nezaplaceni 😉
Ty si nejaka prisera bestia ze to je take strasidelne Strasne Keby si ostala sama ? Nejaky Charles Manson na samotke? Psycho zly clovek ? Sa bojis uplne zbytocne. Ber samu seba ako svoju naj kamosku a ta predstava ze zostanes sama nemusi byt smutna ani strasidelna . Predstav si ten relax tu slobodu harmoniu . Zapalis si sviecku pohar vina dobru knihu v ruke .. minimum kompromisov. hladaj spokojnost v sebe a v malickostiach, ver tomu ze ked naozaj budes chciet niekoho dobreho najdes a ked nie Hlavne ze mas seba .
@anonym_autor koľko máš rokov?
Najhoršie je zit v nefunkcnom vztahu, stokrát horsie ako byt sama.Ta nefunkčnosť vztahu by ta dala psychicky dole.Zla psychika- psychosomaticke ochorenia.A vždy horsie je osamelosť vo vztahu ako keď si sama a single .Aj tu je dosť zúfalých zien, čo sa držia chlapov, v nefunkcnych vztahoch, chlap nemá o nich zaujem, ale myslia si, že radšej nejaky chlap ako žiaden.Aj keby žiaden nikdy neprišiel, da sa prezit pekný život.Ale určite ti príde do zivota ešte nejaky muz kde to bude fungovat ako ma, si ešte mladá
tiež žijem osamote, môžem si robiť čo chcem, ísť kam chcem, ale ide o to, že to platilo do určitého veku. Potom prichádza pocit osamelosti, ničoty života a smútku.
teba aspoň niekto chce. po mne ani pes neštekne. ale to bude preto že som škrata.
Ale môže byť chýba aj v Tebe samej nie?
@anonym_autor mozes aspon vek?
teba aspoň niekto chce. po mne ani pes neštekne. ale to bude preto že som škrata.
@anonym_6425c1 a to vies ako ? Kazdy je pekny a ked nie je vie tomu pomoct
@anonym_autor predovsetkym ucenim sa milovat seba , ozaj spoznat seba a vychutnania si samotu ako nieco prijemne. Kazdy clovek je v skutocnosti sam, druhi ludia nam nikdy dokonale nenaplnia samotu,
ale my sami mozeme byt stastni a spokojni vo vlastnej kozi, prijat a pochopit vsetko o sebe a vediet byt zavisly iba na sebe.
A prilezitostne hladat partnerov ci priatelov, s tym, ze ak ziadny skvely nie je po ruke, aj tak dobre, nevadi.
chce to cas a pracu na sebe, naucit sa to, ale stoji to za to❤
@anonym_6425c1 a to vies ako ? Kazdy je pekny a ked nie je vie tomu pomoct
@lentakyterapeut ako to viem? lebo nie som slepá. pomôcť myslíš maľovaním sa? tak zo mňa bude namaľovaná škrata.
@lentakyterapeut ako to viem? lebo nie som slepá. pomôcť myslíš maľovaním sa? tak zo mňa bude namaľovaná škrata.
@anonym_6425c1 jediny problem zeny je ked si sama prestane verit.
ja som opat single noa ma 39 rokov, myslis ze mam depky, ta kde, idem s kamaratkami po zabavach, citam knihy, ucim sa strikovat, objavujem nove krasne turisticke miesta na slovensku, myslis ze sa nudim,na chlapa nemam cas, nikdy som si zivot single neuzivala tak ako teraz, ten pravy pre mna sa niekde najde :D
@anonym_autor nebudeš , hľadaj si partnera. Zoznamka a ideš. V tomto prípade neplatí, kto si počká, ten sa dočká. Poznám také čo čakali na princa a teraz plaču.
Vies, ono je to tak, ze si musis vazit seba a nie byt zavisla od partnera - od toho ci ho mas / nemas ....to netvori tvoju hodnotu. Ak si budes ista sama sebou ....budes vyzarovat energiu a niekoho si pritiahnes. Podla mna sama nezostanes. Ale neboj sa zatial tej samoty. Ta ta len formuje na lepsiu verziu samej seba. A urcite nechod pod svoju cenu - neber kazdwho potencialneho partnera, ale len takeho , kde budes presvedcena, ze to bude stat za to. Viem ze sa to lahko hovori. Ja som si posledneho partnera nasla v 42 rokoch ... a to nemusi znamenat sice, ze s nim budem do smrti ...uvidi sa. A aj si uzivaj zivota ....jeho krasa nestoji na tom, ci mas alebo nemas partnera ....
@anonym_6425c1 myslel plastiku
@anonym_6425c1 myslel plastiku
@trisha_r až mi peniaze budú rásť na strome tak to začnem zvažovať
precitaj si knihu miluj svoj zivot, mne fakt pomohla, robila som tie cvicenia noa pritiahla som si do zivota skvelych ludi kamaratov pomohli mi dostat sa z rozchodu :D
@anonym_autor K tomu, aby si nezostala sama, chlapa nepotrebuješ. Či?

Veď nemusíš byť za každú cenu s niekým, človek nemá menšiu hodnotu, ak nemá partnera.
Netlač na pílu, užívaj si život, žijeme iba raz. Aj bez partnera sa dá plnohodnotne žiť.