Ako prekonať strach zo stretnutia?
Ahojte. Chcela by som sa vypisat z mojej situacie. Dlhsi cas som sa s nikym novym nestretavala, mala som plno prace a skoly. Volne chvilky som travila so sebou samou, ziadny soc. zivot mimo prace a skoly. Zabudla som na seba. Ale nasla som niekoho noveho, komunijujeme spolu, navrhol mi aj stretnutie, ale citim, ze mam v sebe strach z toho, ze to nevyjde. Mam za sebou minulost, v ktorej som bola podvadzana a dost mi to ublizilo. Vlastne neviem, co od toho cloveka cakam, ale bojim sa uz aj normalneho stretnutia, kde o nic nejde. Stale pocitujem obavy. Radsej by som sa zavrela do roboty, ako znova zazit odmietnutie, vysmech. Po rozchode som sa trochu socializovala, ale to tiez nedopadlo dobre, znova oklamana. Viem, ze mam problém so svojim sebavedomim a mala by som sa brat za peknu, ale nicitim to tak. Neviem, ani ci do toho stretnutia ist aj napriek strachu.
,
Nemaj strach, ze to nevyjde. Ani nemaj ocakavania. Proste prijmi, co sa ti ponuka. To, ze nieco nevyjde nie je tragedia. Tak to v zivote chodi. Otvaraj sa vsetkym moznostiam a predides velkemu sklamaniu. Nemas o co prist.
Uz si zjavne pisete nejaký cas, takze ja by som uz riesila telefon /videohovor a nasledne stretnutie, ak si nazivo nebudete mat co povedat, aspon to zistis teraz a nebudeš sa dalsie tyzdne zbytocne namotavat. A zas ak ste povahovo kompatibilni tak tiez nie je potrebne si pisat dalsie tyzdne. Pred stretkom sa nastav neutrálne, mozno to bude super a mozno ta az tak neocari. Hlavne nemaj velke ocakavania, ak to bude o nicom, aspon nebudes sklamana. A ak to bude super, o to milsie prekvapenie 🍀
Neber to tak vážne, vyjde vyjde, nevyjde nevyjde.. Ešte stretneš v živote veľa ludi🙂.. a keď to ma prísť, pride to. Len daj tomu šancu.
@unicornlady ano, par tyzdnov, vyzeral byt dobry clovek. Ale ked som sa dozvedela, ze popijal kedysi, dost ma to odradilo
"Ale ked som sa dozvedela, ze popijal kedysi, dost ma to odradilo"
Ako tu na MK badám, Vám ženám sa neoplatí hovoriť pravdu, neoplatí sa byť k vám úprimným, neoplatí sa Vám hovoriť nič z minulosti... (neber to osobne, myslím všeobecne).
Veľmi premýšľate nad minulosťou a potom... ste odmerané, odrádza vás stretnutie... hoc sa chalan mohol zmeniť, no pokiaľ ho nespoznás osobne nevieš.
Všímam si to tu veľmi často... takže zapierať, klamať a potom to bude s Vami ok 🙂
Dobré vedieť 😉 Len na druhej strane či vy ženy ste také svätice 😉

Toho dotyčného si našla na internete? Ako dlho si už píšete? Mali ste už videohovor?
Že nakoľko ho poznáš.