icon

Ako prekonať žiarlivosť na čas detí so starým otcom?

9. mar 2025

Ahojte,

Tie co ste si tym presli, ako sa vyrovnat s mojou ziarlivostou voci casu deti straveneho bezo mna s otcom deti?

Vztahy s ex su dobre, bezna komunikacia bez hadok. Pocas vztahu neboli hadky, ale vzhladom na rozdielne videnie buducnosti bol rozchod jedine a spravne rozhodnute-pre upresnenie, ze ani jeden niesme ,,ten zly,,.

Avsak vzdy ked idu deti ku nemu(idu radi a su spokojne) si cas uzivam ale prepadnu ma myslienky ziarlivosti voci tymto chvilam bezo mna. Ex uz zacal novy zivot s novou zenou takze deti travia cas ,, v novej rodinnej skupine,, .

Ako sa s tym vyrovnat, aby som neziarlila alebo nebola smutna ked tam deti travia cas? Viem, ze im je dobre a vztah deti s otcom je dolezity, ale nemozem sa zbavit tejto ziarlivosti, ze o deti ktore som vynosila porodila sa stara ina zena(deti 5 a 8). Je to 8 mesiacov od odstahovania sa ex rovno k novej partnerke. Viem ze ta ziarlivost je moj problem a chcem s tym pracovat ale neviem ako?

minenkaa
9. mar 2025

Co tak sa pozriet na to z druhej strany,ty mas volny cas a detom je dobre,partnerka tvojho muza je zas dalsi clovek co im ukaze krasu zivota a dalsi clovek na ktoreho sa vo svojom zivote mozu obratit.Takze je to velke plus pre vas vsetkych

doriiis
9. mar 2025

Nechápem,ako môžeš žiarliť na niekoho,koho si sa dobrovoľne vzdala.

autor
9. mar 2025

@doriiis asi som to nenapisala jasne. Neziarlim, ze ex ma novu znamost. Ziarlim, ze v case ked su bezo mna su s inou zenou.

autor
9. mar 2025

@minenkaa dakujem

barka1
9. mar 2025

Skus sa na to pozriet tak, ze to bude další človek, ktorého budu mat tvoje deti radi a ktory bude mat rad ich. Ty si matka, zostanes nou, to sa nikdy nezmeni.

ika02
9. mar 2025

Ahoj, užívaj si oddych bez detí, venuj sa sebe a po čase to nebudeš riešiť. Teš sa, že si rozumejú a majú ju radi (inak by tam nechceli ísť). Čím viac lásky a porozumenia zažijú, tým lepšie. Chcela by si nejakú macochu, ktorá by ich neznášala? Dúfaj, že keď si nájdeš Ty nejakého partnera, tiež si ho obľúbia. Navždy Ťa budú ľúbiť najviac na svete, veď Ty si ich mamina.

romiada
9. mar 2025

Ahoj, buď rada že ex ma pri sebe ženu, ktora je k nim dobra. To je určite lepšia varianta ako nejaká žiarliva majetnícká sekera,ktora by chcela len Tvojho ex ale deti nie. Nový človek môže obohatiť deťom život, niečo nove ich naučiť. A Ty si uži čas bez nich. Aspoň budeš plna energie a oddychnutá na čas keď ich budeš mať zase Ty. A to je veľke pozitívum.

betulinka1
9. mar 2025

No povedzme si pravdu, ze to zase nie je s detmi vzdy lahke 😉. Tak nech si to užijú 🤣🤣🤣. A ty mas cas pre seba, nemusis varit, mozes vybehnut na masaz, za kamoskou alebo aj nejaky vikend si organizovať. Potom zrelaxovana pockas kedy deti pridu. Nezabudni balit 8 ročnému aj ucenie.

mandzula
9. mar 2025

Uzivaj si cas, ktory mas pre seba, a tes sa, ze ked ti uz vztah s otcom deti nevysiel, chodia niekam, kde su spokojne, je to velmi vzacne, vobec nie bezne.

nin12345
9. mar 2025

Skus sa na to pozriet z opacnej strany radsej teraz ziarlis lebo im je s tou zenou dobre lebo sa k nim asi sprava pekne ako by si sa mala obavat o deti lebo by ich nemala rada a bola by k nim protivna.. to ziarlenie casom prejde

nin12345
9. mar 2025

Inak zmenili zas nadpis vybornym sposobom

lujza123
10. mar 2025

A aký je rozdiel ked sa o tvoje deti stará cudzia žena v škole a cudzia žena u ex ? Nijaký

Žiarlivosť je občas normálna, ale nenechaj sa ňou pohltiť. Nerozvíjaj tu myšlienku, nechaj prejsť hlavou ako pride tak odíde, nechytaj sa toho,
Nájdi si nejaký fajn program, venuj sa sebe. Za mňa je toto veľká výhoda nás slobodných matiek, ja som si vzdy voľno vedela užiť, nejakým športom či kultúrou.
Ale tiez ma prepadali depresie, hlavne v začiatkoch ked som bola na tom financne biedne a ex každý jeho víkend brával dceru po výletoch, atrakciach, restikach a so mnou sla akurát tak na ihrisko. Co už.

laila22
10. mar 2025

Autorka to ti admin zmenil názov témy?