icon

Ako prekonať žiarlivosť po rozchode?

31. máj 2025

Ahojte.. som necelý mesiac po rozchode, ktorý som iniciovala ja a myslím si, že som urobila dobre ale nie som s tým stotožnená. Boli sme spolu síce pár mesiacov ale ja som sa zaľúbila.. mne s ním bolo proste dobre, klapalo to v posteli, páčil sa mi, bol príjemný človek, starostlivý, bol gentleman ale zistila som, že ma klamal v podstatnej veci a snažil sa ma manipulovať že ma neklamal ale ja som to zle pochopila a zo mňa urobiť blbú a možno aj podviedol ale na to nemám dôkazy.. Ukončila som to a blokla si ho, pretože mi dával len prázdne sľuby a bolo mi ublížené avšak naňho stále myslím.. Teraz som si pozrela cez kamošku jeho účet na instagrame a zistila som že začal sledovať rôzne umelé napichané ženy asi viete aké typy a som z toho sklamaná, oni sledujú jeho tiež a myslím si že ich bude baliť a popravde žiarlim a chýba mi.. ach ako sa z tohto dostať?

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
enmery
31. máj 2025

Daj sa s ním dokopy a on ich bude baliť za tvojím chrbtom a klamať Ti /neviem, kde beriete logiku, že vo vzťahu s tým prestane aj s vecami, kvôli ktorým si ho nechala/ Stratíš 5/10 rokov života, ale hlavne, že budeš s takým úžasným mužom.
To za to stojí.

iv007
31. máj 2025

Mna by to len utvrdilo, ze si urobila spravne rozhodnutie. Takeho chlapa v zivote nepotrebujes, bud rada ze sa vyfarbil po par mesiacoch a nezabila si s nim roky zivota. Maj co najviac aktivit a mysli na ine veci, casom zabudnes.

sevrin
1. jún 2025

Ty si sa rozišla, myslíš si, že si spravila dobre, jeho už zaujímajú len napichané instagramky, si z neho sklamaná a napriek tomu všetkému ešte aj tak žiarliš a chýba ti tak veľmi, že sa musíš radiť na modrom koníku? Teba veľa chlapov v živote asi moc nechcelo, že?

zelenina1
1. jún 2025

Toto "pochybovanie" nad svojimi rozhodnutiami je uplne normalne, plati to vo vsetkych spektrach zivota. Je to ako ked mas X relevantnych dovodov po 10 rokoch zmenit zamestnavatela, ale akonahle zacnes robit v novej firme, zacnes pochybovat a prestanes vnimat dovody, preco si sa vlastne rozhodla menit pracu.

domkakvet
1. jún 2025

Dobre si urobila, ze si sa s nim rozisla.

autor
1. jún 2025
@sevrin

Ty si sa rozišla, myslíš si, že si spravila dobre, jeho už zaujímajú len napichané instagramky, si z neho sklamaná a napriek tomu všetkému ešte aj tak žiarliš a chýba ti tak veľmi, že sa musíš radiť na modrom koníku? Teba veľa chlapov v živote asi moc nechcelo, že?

@sevrin prečo hneď urážky? Ja som neštastná z toho, že som v takej divnej fáze, že mi nik nepríde taký super ako on, ale verím že to prejde a je to len čerstvé..

enmery
1. jún 2025

Nikto nie je taký super😂Tie umeliny, ktoré sledujú jeho sú poväčšine fejky, ďalej sexuálne pracovníčky a ešte skupina, ktorá chce mať čo najviac sledovateľov, aby z nich boli "influencerjy" a dúfajú v miliónové zárobky.
Takže tvoj ex je celkom jednoduchý a hlúpy primitív a max by mi bol na smiech.

sevrin
1. jún 2025

Ja neurážam nikoho, skôr mám pocit, že ty urážaš svoju ženskú hrdosť. Ja chápem, že nie si práve dva krát nadšená z toho, ale stojí ti to za to? Celý ten vzťah bola jedna veľká manipulácia z jeho strany. Je to ťažké, ale hoď to za hlavu, nemá zmysel sa krútiť v nejakom toxickom vzťahu, ktorý už ani nie je.

autor
1. jún 2025
@sevrin

Ja neurážam nikoho, skôr mám pocit, že ty urážaš svoju ženskú hrdosť. Ja chápem, že nie si práve dva krát nadšená z toho, ale stojí ti to za to? Celý ten vzťah bola jedna veľká manipulácia z jeho strany. Je to ťažké, ale hoď to za hlavu, nemá zmysel sa krútiť v nejakom toxickom vzťahu, ktorý už ani nie je.

@sevrin ja viem len je to ťažké a bolí to, hlavne keď som po dlhej dobe bola naozaj šťastná a potom človek zistí, že tam boli klamstvá.

autor
1. jún 2025
@enmery

Nikto nie je taký super😂Tie umeliny, ktoré sledujú jeho sú poväčšine fejky, ďalej sexuálne pracovníčky a ešte skupina, ktorá chce mať čo najviac sledovateľov, aby z nich boli "influencerjy" a dúfajú v miliónové zárobky.

@enmery táto vyzerá presne ako sex. pracovníčka presne😃 takto si predstavujem presne tie luxusné

enmery
1. jún 2025

Zbavila si sa debilka. Ak máš rozum, raz to zistíš. Ak sa nemáš rada a rozhodia Ťa fejky z instagramu a sex pracovníčky namiesto toho, aby si videla aký je on lúser, tak si pritiahneš do života ďalšieho takého chlapa. Sustreď sa na seba a začni sa mat rada.
Nič netrvá večne-ani slnko, ale ani dážď. Všetko raz prejde.

autor
1. jún 2025
@enmery

Zbavila si sa debilka. Ak máš rozum, raz to zistíš. Ak sa nemáš rada a rozhodia Ťa fejky z instagramu a sex pracovníčky namiesto toho, aby si videla aký je on lúser, tak si pritiahneš do života ďalšieho takého chlapa. Sustreď sa na seba a začni sa mat rada.
Nič netrvá večne-ani slnko, ale ani dážď. Všetko raz prejde.

@enmery ja sa k nemu nevrátim len viem že mám stále nasadené rúžové okuliare preto to tu aj píšem a som smutná😃

sevrin
1. jún 2025

Ale tak aspoň ten rozchod si inicializovala ty. Vedela si do čoho ideš. Keby to prišlo od neho, tak byť ťa to viac rozhodilo. A keď vidíš čo robí, tak by si mala byť spokojnejšia s tým ako si sa rozhodla. Proste aj o tom je život. Možno zajtra stretneš niekoho, kto ti obráti život naruby a na toho na instagrame si ani nespomenieš. Ja som to v živote tiež už zažil. Dávnejšie, keď som bol mladší, krajší, štíhlejší... No až tak veľmi štíhly asi nie.

enmery
1. jún 2025
@sevrin

Ale tak aspoň ten rozchod si inicializovala ty. Vedela si do čoho ideš. Keby to prišlo od neho, tak byť ťa to viac rozhodilo. A keď vidíš čo robí, tak by si mala byť spokojnejšia s tým ako si sa rozhodla. Proste aj o tom je život. Možno zajtra stretneš niekoho, kto ti obráti život naruby a na toho na instagrame si ani nespomenieš. Ja som to v živote tiež už zažil. Dávnejšie, keď som bol mladší, krajší, štíhlejší... No až tak veľmi štíhly asi nie.

@sevrin Neboj, ešte toho aj zaziješ😉

sevrin
1. jún 2025
@enmery

@sevrin Neboj, ešte toho aj zaziješ😉

@enmery ak máš nejaký nápad, tak daj! 😅

romiada
1. jún 2025
@enmery

@autorka presne ako Ti hovorí @enmery . Vytunovany trabant nebude proste nikdy mercedes. Pozerá všelijaké vyfiltrované šlapky ,ktoré keby videl v realite tak sa sám prefacka. Nechaj ho v tom jeho svete. Klame seba, klamal aj Teba. Stopka 🚩