Ako prekonať zložitý vzťah plný hádok?
Ahojte potrebujem poradiť ako by ste to vnímali vy mám 10 ročný vzťah a 5 ročného chlapčeka môj život s ním začal už od začiatku problémy ale hádky hlavne kvôli jeho rodine starali sa tam kde nemajú ale prišiel mali tak som myslela že začneme od znovu on sa zmenil zastal si ma keď bolo treba ale teraz 4 mesiace sa stále hádame kvôli tomu že má klame že mi nevie povedať pravdu čo ho trápi vždy ma presviedčal že je to len mojej hlave že jemu nič není za tie štyri mesiace som sa mu vyhrážala že od neho odídem aj dostal facky a nezabralo nič jedného dňa prišla jeho sestra a čo mal riešiť somnou riešil s ňou aj tému sex ako by ste to brali by je to normálne riešiť sex so sestrou veď komunikovať má somnou a bolo mu jedno či nás stratí každý deň mi tvrdil že sa zmení a zmenil sa horšiemu
Aha, takze ked s tebou nechce niekto komunikovat, tak tu odpoved z neho vybijes? 😬 To sa ti zda v poriadku? Nevies kontrolovat svoje emocie, ublizujes tym okoliu. Mala by si vyhladat pomoc, tvoje spravanie nie je normalne ani tolerovatelne. Dufam, ze dieta po rozchode pripadne otcovi, lebo neverim, ze sa tak chovas len k dospelemu.
Tvoj príspevok by si mali prečítať všetky ženy, ktoré čakajú, že sa muž zmení. Nie nezmení a žena sa môže aj hodiť o zem! A dieťa ho nezmení. Prvé dieťa je skúška pre vzťah, kde je všetko v poriadku a nieto ešte pre nefungujuci. Počítam, že už máš kolo 30 tky tak, už sama vieš že tento vzťah končí. Zbytočne trápiš seba, dieťa a v konečnom dôsledku sa trápi aj muž. Obaja máte iný druh komunikácie. Možno by pomohla manželská poradňa. No po tých rokoch neviem či by to pomohlo a či by tvoj muž chcel. Ja si myslím, že váš vzťah je od začiatku až príliš komplikovaný. My si aj po 20 tich rokoch s mužom spomíname na naše začiatky a niektoré veci z nich robíme až dodnes.
ten vztah je zlozity len pre teba, pre neho je jednoduchy: uveris mu a prepacis cokolvek, chvilu sa zahra na dobreho a moze sa potom zas prejavit...dokola dokola, len kym mu to ty dovolis...taki ludia sa bohuzial nemenia
@dominka2018 riesi to so sestrou, lebo sa s nou asi citi lepsie ako s tebou, ak to tak citi, tak ho nechaj nech to riesi s nou, je to jeho sestra a ty sa staraj o to, aby sa vas vztah zlepsil, ale nie vycitanim, ze je so sestrou, fackanim a podobne, ale bud mila a chapava, potom uvidis, ci sa nieco zmeni.

Kristapana namiesto omieľania sestry sa na celý vzťah vykašli a začni pracovať sama na sebe.