Ako prestať myslieť, a byť zaľúbená do niekoho, kto o to nestojí?
Som asi dva mesiace po rozchode s priateľom. Dotyčnému na mne nazáležalo až tak, ako by som si priala. Ja som však do neho bola zaľúbená. Minule sme sa stretli na ulici a nestála som mu ani za to, aby mi povedal "ahoj". Stále si zakazujem na neho muslieť, ale nedarí sa mi. Teraz keď sú tieto hmly a depresívne počasie, tak je to ešte horšie. A keď som sama doma, vždy to na mňa doľahne.
@tropkica práveže nie dlho. asi tri mesiace. viem, že je to krátko, ale ja som sa zaľúbila.
No to je ozaj malo na to aby si to takto prezivala, kolko mas rokov? Pride mi to ako taka decka laska..
@tropkica 22 rokov
Tak to uz vobec ti nestoji za to aby si sa takto ubijala kvoli trom mesiacom, zivot pred sebou a urcite nepotrebujes v zivote takeho somarika...
@tropkica Ďakujem, za povzbudenie 🙂
Sústreď sa na seba 🙂 Proste rob to čo ťa baví, ži svoj život a možno stretneš niekoho iného, kto sa bude k tebe lepšie správať, proste prestaň ho riešiť. Bude to nejaký čas trvať ale pôjde to
@silvusias Už som ho aj prestala riešiť, ale keď sme sa vtedy nechciac stretli, zasa mi to pripomenulo ?
Tvoj stav je normalny.
Chce to len cas.
Nechaj volny priebeh emociam,pokojne si poplac.ved sme zeny.
Ale zbytocne sa v tom nebahni a neumaraj sa v slzach cele dni.
Pride iny,mozno ani ten nebude posledny....
Co ty vies...
Vybehni s kamoskami,pockaj,o chvilu zacnu vianocne trhy....uzivaj.
Nehovor si ze je hmla a depresivne pocasie....
Chod von a kochaj sa farbou jesene😉
Tiež prežívam niečo podobné... Viem ako sa cítiš.
Je to v poriadku.ja som s jednym chalanom ani len nechodila iba sme spolu správali..Z mojej strany tam bolo niečo viac ale delili nas 100ky km ..videli sme sa raz za čas ked som za nim prišla do Cz..
Bol pre mna strašnou inšpiráciou, a doslova povzbudenim do života..potom som si našla priateľa teraz čakáme bábo,milujem ho teším sa ze budeme rodina..
Ale stale su dni ked si na toho z cz spomeniem..a usmievam sa pri myšlienke na nehoo ..a myslim že nikdy na neho nezabudnem ani nechcen.
Zakon schvalnosti je vždy taky, že ak nas niekto ignoruje chceme ho ešte viac. Čas všetko zahoji a potom sa budeš len chytať za hlavu, že ako si sa mohla trapiť kvôli niekomu kto o to nestoji.
A baby dobre pišu, nemysli negativne, ak ho stretneš na ulici tiež ho ignoruj a uživaj si život, nedaj mu najako že sa kvôli nemu trapiš skôr naopak, nech vidi čo stratil resp. že aj bez neho ide Tvoj život ďalej veď nieje jediný chlap na svete.
Na toto je len jeden liek....uvedomit si,ze ty chces niekoho ,kto na teba kasle...ze sa vlastne ponizujes,uz len tym,ze na neho myslis....ved ten chalan vobec za to nestoji...trrba len zobudit svoju hrdost a ta sa uz o to postara....a neboj sa este to moze byt aj naopak....
Aj ked si zakazujes myslieť tak na to myslíš, je jedno či je to v zápore alebo nie🙂 je to myšlienka a ta privadza ďalšie a ďalšie, ktoré sa týkajú toho istého čiže si v bludnom kruhu. Chce to čas ale hlavne predtavit si mydel a myslieť na niečo úplne iné , čo s tým nesúvisí. Veľmi držím prsty🙂🙏
@doda818 Ďakujem ti moc.
Obklopuje sa ľuďmi a kamarátkami... Chod do prírody vyhybaj sa miestam kamste chodili spolu alebi miestam kde je veľká pravdepodobnosť ho stretnúť... Ako pusu vyššie venuj sa sebe .. Napr začni svicit alebo sa niečomu venuj počúvaj veľa hudbu.... Chod sa zabavat ci už so kina alebo len tak niekam s kamoškami...pozri nestál za to ten chalan a nebuď smutná koli nemu neboj príde lepší ktorý si ta bude vážiť takú aká si aj s chybami...
Neboj sa, to prejde, prebolí...😘Človek, ktorý ti bol blízky a na ulici sa ti ani nepozdraví, nestojí za tvoje trápenie. Hlavu hore, čaká na teba určite niečo krásne, lepšie...🍀🍀🍀
@ada0021 Ďakujeeem, si zlatá 🙏🍀🍀
To musí sa vyparit samo... Na to ne sú hotové recepty. Kazdemu pomáha niečo iné. Skus sa sústrediť na jeho chybach lebo on určite je má. Najlepšia " pomsta " v takej situácie to buď ako labud. Kedy mu veľmi nedaš najavo že kvôli nemu trpiš môže ho to zamrziť a utrpí jeho muzske ego. Okrem toho nebude mať sa čím chváliť kamošom pri pive. Si mladá ešte všetko pred tebou 😃
Na to žiaľ nie je recept ako sa cez to dostať . Smútok po rozchode je prirodzený proces a musí to prejsť samo :/ niekomu to trva dlhsie niekomu kratšie .. mne to trvalo 1 rok a nejaké mesiace . Držím palce aby to u teba bolo čo najskôr 🍀😘
Ahoj, najdi si nejaku zalubu, sport, aktivitu, ktora ta bude bavit. neboj pride nieco lepsie. Chod na drink s kamoskami, do kina, uzivaj si zivot🙂
Viem čo prežívaš mam síce o dosť viac rokov ako ty, ale je to náročné nemyslieť na niekoho koho si ľúbila, aj ja na neho občas myslím, aj keď behám po vonku, podnikoch, fitka atď, chce to čas, nič iné
@nellita a ako dlho si po rozchode prosim ?

To je normalny stav, ono to musi len preboliet, jedneho dna sa zobudis a bude to prec. Kolko ste spolu boli?