Ako prestať myslieť, a byť zaľúbená do niekoho, kto o to nestojí?
Som asi dva mesiace po rozchode s priateľom. Dotyčnému na mne nazáležalo až tak, ako by som si priala. Ja som však do neho bola zaľúbená. Minule sme sa stretli na ulici a nestála som mu ani za to, aby mi povedal "ahoj". Stále si zakazujem na neho muslieť, ale nedarí sa mi. Teraz keď sú tieto hmly a depresívne počasie, tak je to ešte horšie. A keď som sama doma, vždy to na mňa doľahne.
ja som mala ten istý problem ale my sme boli spolu 7 rokov....v tom poslednom roku sme začali stavať dom, najprv som bola šťastná že chce rodinu že chce náš vzťah posunúť dalej až do jedneho dna ked sa vyjdril že on sa ženiť nebudea deti že už vôbec mať nechce, prišla hadka a vtedy sa to začalo začal sa nieako divne spravať prišiel ma "pozrieť " raz za 2-3 týždne, nezdvihal telefon, vôbec sa neozýval, ked aj prišiel ani namna nepozrel pohadali sme sa a zas odišiel....nevedela som čo a ako dalej ...ked sa posledny krat po mesiaci ukazal povedala som mu že to takto dalej nejde že sa trapim nech sa vyjadri čo vlastne chce, bol ticho tak som vravela že je teda koniec, on len s plačom povedal že to bude lepšie, vôbec som sa nedozvedela čo sa vlastne pokazilo prečo sa tak začal spravať ....po mesiaci som sa dozvedela že ma inu, po 2 mesiacoch už čakali spolu babo....trapila som sa ešte asi pol roka a potom som sa s tým vyrovnala všetko mu odpustila tak len sama pre seba, s ním sa už nikdy nestretla kedže už mal rodinu a ja som si našla chlapca s ktorým som bola šťastná...minulý rok dostal krvacanie do mozgu odpadol a už sa neprebral....modlim sa za neho stále a stále ked idem zapaliť sviečku na jeho hrob hovorim mu že sa nehnevam že všetko už prebolelo nech odpočíva v pokoji....
Prečítaj si knihu "Rozchod" od Nikoly R. Kocian
@25kika to je smutné, aj ja som prezila tažký rozvod bude tomu 5 rokov a stále hladám v sebe silu odpustit , i ked sa mi to zatial nepodarilo ( velmi ,skutočne velmi mi ex ublížil ) ale chcela by som už len kvoli sebe . Mám priatela, som šťastná, ale stále je niečo vo mne, čo ma sužuje - neviem to presne popísať, či je to : hnev? strach? nenávisť?
2 mesiace a boli sme 3 mesiace spolu ako ty
@monka1990 👍 Ďakujem za tip ☺
@denissi ja som zo začiatku pociťovala strašne sklamanie lebo som si fakt myslela že to s ním bude už navždy, verila som že je ten pravý....potom už len smutok, ale časom som sa s tým vyrovnala proste som to brala tak ako to je nebol mi sudený nemala som s nim stráviť celý život a teraz už viem prečo, niekto tam hore s ním mal iné plany...mne ubližil len tým že ma strašne sklamal lebo ja by som dala ruku do ohna zato že on by ma nikdy nepodviedol....u vas to zrejme bolo o inom...musite sa s tým vyrovnať sama a netrápiť sa už nad tým čo bolo, ale tešiť ťa s toho čo je a čo ešte len pride 🙂
@25kika Veď práve, to sklamanie 😑
Tiež mám podobný problēm,viem ako ti je😔
@simkam2912 ako dlho ti to trvá prosím ?
Rok sme spolu nekomunikovali ani sa skoro nevidali a uz som aj myslela,ze je vsetko ok,ale potom sme sa znova zacali stretavat,ale uz nie ako partneri ale ako kamarati a zas citim to iste
@simkam2912 Niekto hovorí, že z priateľstva sa môže stať láska, ale, že z lásky už priateľstvo nebude. Neviem do akej mieri je to pravde. V tomto prípade asi platí, že sa to po tom roku znova všetko rozjatrilo.
hlavu hore,zamestnaj si myseľ niečim čo ť bavi,ved možno zajtra zakoneš o takeho chlapa o ktorom sa ti ani nesnivalo,si ešte mlada určite budeš ešte milovana
Ano presne tak to je.
Ďakujem vám všetkým dievčatá za podporu.

Najdi si ineho,lepsieho.Klin sa klinom vybija.