Ako presvedčiť kamarátku, aby neposielala intímne fotky?
Ahojte,kamaratka sa priznala že posiela fotky svojho zadku stále do práce svojmu priatelovi,keďže robi tyždňovky.Ide o to že nie sú krátko spolu a my s druhou kamaratkou nechceme aby si ubližila.Môže sa s ním rozísť a to teraz tie fotky bude mat stale v telefone ? Ona tvrdi že ma holom zadku neni nič také lebo to vidno aj vo filmoch atd..No mne by teda vadilo keby som sa s niekym rozisla a ma fotky mojej holej rite v mobile,ale jej evidentne nie.. ako by ste takemu človeku dohovorili nech to nerobi či podľa vás sú také fotky ok?
Je to jej vec, povedala si jej svoj názor a viac sa do toho nestaraj, nie je malé decko. Koľko báb vyvesí takúto fotku na sociálne siete a nevadí im, že to vidia úplne cuzdí ľudia, každý má hranice svojho súkromia a intimity inde. Za mňa vedia takéto fotky fajn okoreniť vzťah a dajú sa spraviť aj umelecky a s citom. Dnes, ak by jej tým chcel niekto ublížiť a použiť to proti nej, už nemusí ani mať jej skutočné fotky, stačí AI.
Jej zadok, jej vec
Je to jej vec, ty jej nemáš čo dohovárať iba povedať ako to vidíš ty.
Je to jej vec, nerieš, ak jej tam neni vidno zároveň aj tvár, tak si môže fotiť aj chacharu keď chce a keď ju to baví. Jej problém.
NE STA RAJ SA 🤌🏼
@anonym_autor a čože nie sú krátko spolu? Môže posielať len keď sú? Lebo som nepochopila túto poznámku... Môžu sa rozísť aj keď sú spolu krátko, aj keď sú spolu dlho. A moja rada je-ak ty nechceš posielať svoju rit niekomu, tak neposielaj.. a ju nechaj nech si robí čo chce. Predpokladám že je dospelá a zodpovedná sama za seba.
@anonym_autor Ahoj, ked je tvoja kamoska dospela, svojpravna a ma OP tak sa do toho nemiesaj. Chapem ako to myslis a ze mas o nu aj obavy, ale ona je dost dospela na to, aby vedela co ano a co nie a zvlast, ked si aj vypocula tvoju radu. Do tohto sukromia s jej partnerom sa jej nemiesaj a bude spokojna ona aj ty,ze mas o starost menej🤷♀️
@anonym_autor kym len zadok je to ok, hlavne nech nevidno tvar a identifikovatelne tetovania 🤣
Normalne teraz rozmyslam ako si odfotit sama zadok aby to aj nejak vyzeralo a neseklo ma v krizoch 🤣🤣🤣
@anonym_autor prečo by to nemala robiť keď to robiť chce? Je to len a len jej vec. Raz som kamoske dohovoria v tomto prípade, ale ona posielala také fotky - aj s tvarou- neznámym mužom z Pokeci, Badoo a podobne....vtedy som jej až vynadala, je učiteľka a mala to uložené aj v školskom počítači ktorý voľne bol prístupný žiakom (a áno, dve to raz našli, našťastie inteligentné baby a nešírili to ďalej)
Tak posiela riť, to je toho. Ja sa aj trocha čudujem, že sa dospelí ľudia berú tak vážne a dôležito, že považujú svoju riť za nejaký skvost, čo by mal byť utajený a mal by sa akože hanbiť, ak by sa tá fotka rite dostala na "verejnosť".
Keď jej to nevadí že svoju rit raz bude mať poslanu ktovie kde a nechce nič riešiť tak ju nechaj v tom že je to ok. Niekto musi padnúť na hubu inak sa nepouci
môj muž má kopec mojich sexy fotiek, lebo keď došlo nové prádlo, tak som mu hneď musela poslať fotku, nech sa teší 🤷🏼♀️. Keďže viem ako jednoduché je urobiť dôveryhodný obrázok v AI, tak ma to vôbec neserie, že niečo také má v mobile. Aj ja môžem mať a nemusí sa nik ani fotiť 🤣🤣
@anonym_autor internet je plný holých zadkov a ak by aj tie fotky unikli, tak to nikto ani len nezaregistruje... mne keď také nejaká pošle, tak si to ani neukladám... takže ženy smelo mi môžete posielať, diskrétnosť a GDPR zaručené.
@anonym_autor čo sa staráš do jej zadku?
Ja jej to schvalujem. Muza a nie jedneho, casto to posielaju viacerym to vzrusuje a im to dava pocit a dviha sebavedomie. Win/win

A čo jej chces dohovoriť,keď jej to nevadí