Ako presvedčiť muža o spoločnej starostlivosti o dieťa?
Ahojte, poraďte prosím, ako vysvetliť mužovi, že dieťa je spoločné a že starostlivosť nie je len na matke. Chcem sa s ním o tom porozprávať v kľude, ale jasne, lebo už je toho veľa. Keď mu poviem, aby šiel prebalit, tak má reči, ako sa mu malý pri tom krúti a neviem čo, keď chcem aby ho nakrmil, tak to isté, daj mu ty, mne nechce jesť. Lenže dokedy...? Ja už padám na hubu, nejem, všetko robím v behu a nakoniec som zlá na dieťa, ktoré fakt za nič nemôže.
Jeho argumenty sú, že on nie je mama, že on odo mňa tiež nechce, aby som rubala drevo a podobne(btw dom sme stavali spoločne, ani raz tu nebol sám, robila som všetko, čo trebalo, čiže nie som z cukru).
Zahrá sa s ním, to áno, síce ten bordel po celom dome zase upratujem len ja, ale môžem za ten čas ísť sama na wcko. Prosto chcem určiť pravidlá s rozumnými argumentami, no aktuálne mnou vnútorne lomcuju emócie, tak prosím pomôžte 🙏🙂

@skoricaopica30 aj my sme to tak mali, no život prinesie také situácie, kedy sa partneri odcudzia a ublížia si, či už vedome alebo nevedome... Teda tak sme to mali my. Snaha o dieťatko, stavba domu, sťahovanie na dva krát a kopec iných problémov... Nikto nie sme ideálny a niektoré črty vyjdú viac navonok práve pri vážnych problémoch.