icon

Ako presvedčiť partnera na ďalšie dieťa?

15. mar 2025

Máte skúsenosť?

siska53
15. mar 2025

Moj chcel az o dost neskor ( o 5 rokov) , ze preco uz teraz. Tak som mu povedala, ze ved mame vserky veci, pamatame si, ako sa stara o babatka a nemusi sa to hned podarit, mozno az o 5 rokov, mozno vobec a aspon si uzijeme. Ale na tretie sa mi ho uz nepodarilo presvedcit.

autor
15. mar 2025

@siska53 a chcela si 3deti?

siska53
15. mar 2025

Ano, uvazovala som aj o tretom.

silvike
15. mar 2025

Ja som mojho chcela prehovorit na 4te. Ale to razne zamietol. Tak sme museli ostat pri troch. Niekedy mi to je dost luto. Hlavne ked vidim, ze ten treti sa vlastne nema vobec s kym hrat. Prvi dvaja su tesne po sebe, tak ti uz riesia rake svoje veci a su od toho tretieho o 6 a 7,5r. starsi, takze uz su zaujmami a vyvojom uplne inde. Tak som chcela 4te aby bolo blizko k 3etiemu. No, zial, nepreslo mi to.

lucia13022023
15. mar 2025

Presvedčiť na dieťa? To sa má presviedčať? Ved dieťa nie je hračka. Dieťa majú chcieť obaja, a nie argumentovať prečo áno a prečo nie 🙈

autor
15. mar 2025

@silvike tak zase 4 deti to aj finančne je dost

nevenka
15. mar 2025

@silvike my sme veriaci a presne sme to mali rovnako, ze 2 deti vacsie, tretie sa narodilo, ked mali 5 a 7 rokov, no a bol to chlapec. Tak dcerka chcela sestricku a ta si ju doslova vymodlila. Tak mame rozdiel medzi tretim a stvrtym tiez dva roky. A sice, biju sa, ale budu mat casom spolocne zaujmy, ako ti starsi. Prva dcera ma 9 rokov, vie prebalit, obliect, aj zabavit oboch (4 a 2 roky), ale predsa uz pojde do puberty a zaujmy budu ine. Ked pride kamoska, tak uz nechcu byt s malymi a ten 4 rocny za nimi stale dolieza 😅, 2 rocna sa este nevie hrat, ako by chcel on. Ale casom to budu mat dobre takto. Muz je z 3 bratov a ten treti je o dost mladsi a dost bol tak sam, ale mal bratranca v podobnom veku cez ulicu, tak sa mal s kym hrat. Ale s bratmi si az tak nerozumel a dnes je to lepsie, hlavne s mojim muzom, ale to je povahami aj, ze ten starsi brat je uplne iny.

autor
16. mar 2025

@nevenka ahoj..a ako sa ti tie dievčatá podarili..ja mám 2 chlapcov