Ako presvedčiť ženu, aby išla na rande?
Po tomto sa jej čudujem, ze Ťa ešte nemá bloknutého....
vidiet ze si velmi rozumny, inteligentny, vzdelany, pouzivas tmavy rezim, setris peniaze cize budes dobry manzel, setris prirodu, ekonomika a ekologia su vo vutahu zaklad. nepoutivas tenaticke farby co nasvedcuje vela o tvojej skromnosti. Malo emotikonov naznacuje ze niesi afektovany ale si sam sebou. Nepouzivas velke pismena na zacitku viet cize niesi direktivny typ. Vety ukoncujes bodkou pripadne vobec, Cize vela toho nenakecas ked nemusis. Pismeno eee znamena ze mas zaseknuty klaves na klavesnici , co by nasvedcovalo ze si pracovity a casto jedavas pri praci s PC a padaju ti do klavesnice omrvinky. K slovu peniaze pristupujes s respektom, co znamena ze si dokazes vazit vsetko co si nadobudol a ze ti uz dorazil dochodok. Zjavne si zaujimavy chlap. podla mna si ju zaujal.
A ako donutit zenu na rande? Postav sa pred nu, ukaz rukou smer, a povedz.. Pod.. No a je to.. tak to robim ja a funguje to
Ako ju pehovoriť skôr aby sa tešila na to a aby išla.
@unbeholfen uz ani to trolenie nie je čo bývalo
Lebo štve ma ze chcem randiť a ženy nechcú. Furt som len kamarát.
Ako ju pehovoriť skôr aby sa tešila na to a aby išla.
@unbeholfen asi ako naučíš pol ročne dieťa zaspavajuce pri dojceni aby sa tešilo na spanok v postielke 😂
Tak keby ma takýmto spôsobom niekto pozýval na rande, tak určite nemá šancu.
Tak keby ma takýmto spôsobom niekto pozýval na rande, tak určite nemá šancu.
@vilma7 akým spôsobom by si išla?
Po tomto sa jej čudujem, ze Ťa ešte nemá bloknutého....
@enmery ale ja sa nepýtam na toto. Ale že čo zaberá? Čo funguje?
Ludia, to mi napíšte ako to mám urobiť, aby sa to podarilo. Aby chcela ísť.
Vždy je len jednostranný záujem. Všimol som si že o iných mužov sa zaujímajú že ak kamaráti dvoria tak žena spolupracuje. Na kamarátov ženy myslia, že napríklad rieši nejakú, a ona mu len tak napíše že ahoj čo robíš, čo znamená že na neho myslí, lebo mne odpíše len ak ja im napíšem a ony len odpovedajú. Takže aj pri takýchto maličkostiach ide o to že ak jemu žena len tak z ničoho nič napíše znamená že na neho myslí. Na mňa nemyslia. Proste že ja som ženám úplne ukradnutý, že ich nezaujímam. Proste len ak som iniciatívny tak zo slušnosti reagujú. Ale nikdy sa nestalo že by ony niečo začali. Ale pri iných kamarátoch áno. Takže preto viem že nemám v sebe charizmu, lebo k iným mužom sa ženy zvyknú tak správať ako by som chcel, len ku mne nie. No a ja by som chcel aby aj mňa mali rady ako iných mužov, aby na mňa mysleli, aby sa o mňa zaujímali. Proste aby som aj ja bol pre ne to čo iní muži.
Lebo štve ma ze chcem randiť a ženy nechcú. Furt som len kamarát.
@unbeholfen veď ti napísala že má rodinu.. hľadaj si slobodnú, čo ty na to?
@unbeholfen veď ti napísala že má rodinu.. hľadaj si slobodnú, čo ty na to?
@monulka205 slobodné somnou nechcú nič mať, sťažujú sa že ich obťažujem, posielajú ma het, a dávajú sa dokopy s druhými chlapmi. Nechcú ma. Tak čo mám robiť? Tie rozvedené a vdovy maju už niežššie latku. Slobodné sa na mna ani nepozrú.

Scem aby išla semňú na rande.