icon

Ako prežiť rozchod po dlhoročnom vzťahu?

12. feb 2025

Ahojte ako sa vam podarilo dostat z rozchodu ? Aktualne po 10 rokoch sa snazim rozist vravim snazim pretoze je to velmi tazke aj ked nemame spolu deti a nikdy sme spolu nežili 10 rokov je uz naozaj dost a obidvom sa nam tazko odchadza… avsak citim ze sa proste potrebujem pohnut dalej.

Strana
z2
barju
13. feb 2025

Budem držať palce 🙂 na chlapov netreba tlačiť, lebo sa postavia na zadné že a just nie. Čím viac ty tu svadbu budeš chcieť, tým viac ju on chcieť nebude. Do mňa všetci z okolia hustili že keď ma do roka nepožiada do 30 že sa mám rozísť. Jeden kamarát sa takto rozišiel s partnerkou po 7 rokoch. Nechápala som lebo vždy sa zdalo ako ideálny pár. Do roka sa ženil s mojou kamarátkou a do ďalšieho roka mali dieťa. On mi vtedy povedal, že možno to nie je tá pravá, ale prišla v pravý čas, kedy on si vstúpil do svedomia a zistil že si chce založiť rodinu. Tiež už sú spolu 10 rokov. Takže niekedy stačí byt s muzom v správny čas.

ahhola
13. feb 2025

@barju aj ta ohrdnuta pi 7.rokoch niekoho nasla?

romiada
13. feb 2025

Najlepší vek začať odznovu. Si mlada,život pred sebou. Ked zavrieš jedny dvere, druhe sa otvoria. Treba to uťať - nekomunikovať , bloknuť. Vyhladavať iny okruh ludi.

barju
14. feb 2025

@ahhola áno našla tiež už má vlastnú rodinu, ale poznám aj prípad kedy sa po 9 rokoch rozišli lebo on ju roky podvádzal a ona ná to až potom prišla a je to už 10 rokov a stále nikoho nemá, lebo každého porovnáva s ním aký bol dokonalý... Ako mohol byť dokonalý keď ju podvádzal nechápem.

Strana
z2